Verze událostí od člověka, který střílel po exekutorech a měl dostat dlouhý trest a proto si vzal život.

23.02.2017 10:36
Nasredin

 

Zpověď ze záhrobí: Než se včera zabil, sepsal muž z Moravy, odsouzený na 12 let za střelbu na exekutora, zlou obžalobu našeho státu

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zpoved-ze-zahrobi-Nez-se-vcera-zabil-sepsal-muz-z-Moravy-odsouzeny-na-12-let-za-strelbu-na-exekutora-zlou-obzalobu-naseho-statu-476780

Pokládám celý institut exekucí za odporný a nelidský systém, který byl zde implementován po té, co pro něj bylo cíleně vytvořeno vhodné prostředí. Je naprosto zřejmé, že lidé jsou nestejně sociálně inteligentní. Minulý komunistický režim ať už byl kdovíjaký, cílevědomě chránil sociálně méně inteligentní jedince (se vzděláním to nemá co dočinění: znám vysokoškolsky vzdělané lidi, kteří umí několik jazyků, ale nejsou si schopni vyplnit cestovní příkaz, nebo jakýkoliv doklad (mezi takové lidi prý patřil i Ransdorf)) a nedopustil, aby byli existenčně ohrožení. Pokud takoví lidé i za komunistů nasekali dluhy, bylo jim soudně nařízeno je splácet, ale tak, aby je to nezničilo. Systém exekucí, který je vytvořen v ČR je cílevědomě zaměřen na sociální a existenční likvidaci lidí. Vzpomínáte na člověka, co vyhodil do povětří dům ve Frenštátě ? Navlas podobný příběh o zničení člověka, který v zoufalství provedl tento čin (pro zajímavost: onen muž ve Frenštátě byl praktikující katolík a podle této nauky, to co udělal, je na zavržení – to je svědčí o zoufalosti, do které se tento člověk díky nelidskému systému dostal).

http://novojicinsky.denik.cz/zpravy_region/analyzy-dna-z-domu-ve-frenstate-budou-nejdrive-v-pondeli-20130222.html
http://www.zvedavec.org/prispevky2013/02/5382-pripad-bestie-z-frenstatu-pod-radhostem.htm

Tento odporný systém dodneska krokodýlími slzami oplakává Palacha, ale nezabývá se pozadím těchto tragických příběhů.

 

Diskusní téma: Verze událostí od člověka, který střílel po exekutorech a měl dostat dlouhý trest a proto si vzal život.

Broblém s mafiou

Dušan | 24.02.2017

Dúfam že chápete že exekutorstvo je rovnaký projekt ako iné v štýle "rozdeľuj a panuj".
Do exekútorskej mafie sa budú naťahovať ľudia z pochybnou morálkou. A to bude ďalej zhoršovať celkovú morálku obyvateľstva.

Re: Broblém s mafiou

los/sol | 27.02.2017

Měl jsem na starost, v rámci povinné praxe, jednu studentku. Po dobu praxe chrlila zážitky z vejšky a že chodí přes týden na akce - pařby a většinou se to protáhne až do rána. No a také, že není problém chodit na zkoušku rovnou z baru a vždy takovou zkoušku všichni zvládli. Po dlouhé době jsem ji potkal a dnes je to zaměstnankyně exekutorského úřadu.

Kdo nese vinu za parazitický exekutorský zákon v ČR

Soraja | 23.02.2017

Kdo nese vinu za parazitický exekutorský zákon v ČR - předkladatelé:Ing. Pavel Svoboda,Unie svobody:JUDr. Cyril Svoboda,KDU:JUDr. Pavel Němec,Unie svobody: Ing. Jan Grůza,KDU:Zdeněk Kořistka,Unie svobody:JUDr. Karel Kühnl,Unie svobody: Ing. Pavel Pešek:US

Když už sřílel po exekutorech

Neděla | 23.02.2017

To co si dovoluje na dlužníky Exekutorská mafie s požehnáním námi volených představitelů politických stran dosazených do Sněmovny, Senátu, či vlády by si komunisté před r.1989 nikdy nedovolili. To, že k vůli nenažranosti této Exekutorské mafie se osoba, které dlužník dluží, nikdy ke svým penězům nedostane proto, že veškerý zisk z dražeb jde na konto exekutora, který si dokáže ovlivnit cenu prodeje tak, aby zisk zaplatil jeho náklady a často se uchylují k tomu, že své pohledávky prodají exekutorské firmě k vymáhání.. Co dělá stát a orgány v činném řízení, když povolí aby tito exekutoři, kteří koupí pohledávky za zlomkovou cenu, vymáhají potom neuvěřitelné částky proti původním dluhům. K čemu takové exekuce jsou, když peníze, které se mají vrátit k původnímu majiteli, se dostanou touto cestou k další osobě, která si je ponechá za své služby. Jíž si někdo uvědomil, že exekutoři by měli být vypláceni osobami, které si je najali za účelem vymožení svých peněz od dlužníka, až po tom co jim předají celkovou vymoženou částku, se kterou bude objednavatel exekuce souhlasit.

Když už sřílet po exekutorech

zleoš | 23.02.2017

tak účinnou ráží a dobře mířit. Kdyby tu hyenu odpravil, tak by dostal maximálně o pár let navíc, což už stejně nehrálo žádnou roli a alespoň by se exekutorský odpad začal trochu bát o své prašivé životy.

Re: Když už sřílet po exekutorech

eM | 23.02.2017

nikomu nepřeji nic špatného, ale pro takovou myšlenku mám pochopení.
Za zločince se dnes považují jen ti co nechtějí válku, ale tyto hyeny které se za těžké peníze přiživují na zničených životech jsou v očích zákona v pořádku.

No karma je karma, ono se jim budou nešťastné příhody stávat stále častěji a častěji, až se někdo trefí.

Re:ANO, když už sřílet po exekutorech,TAK TO CHCE SE TREFIT !!!!

BPN | 25.02.2017

Ano,když už to dopadlo takhle,škoda,že žádného netrefil....
Jinak,když porovnáme oba ty známé případy "střelby ze strachu přes dveře",kdy v jednom případě bylo střeleno a zraněn policista nějakým Albánským šejdířem a byl osvobozen a ve druhém pracovitý občánek jen vylekal otrlé exekutory a dostal de fakto "skoro definitivu",čili v jeho letech 12 let,tak vidíme,že vystřelit po policajtech není nic,ale vyděsit a ohrozit exekutora,součást "židovské pumpy na peníze" je hrdelní zločin...Tady je vidět,kdo má v rukách moc ve státě a komu patří ta zfeminizovaná justice....

<< 1 | 2

Přidat nový příspěvek