Verze událostí od člověka, který střílel po exekutorech a měl dostat dlouhý trest a proto si vzal život.

23.02.2017 10:36
Nasredin

 

Zpověď ze záhrobí: Než se včera zabil, sepsal muž z Moravy, odsouzený na 12 let za střelbu na exekutora, zlou obžalobu našeho státu

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zpoved-ze-zahrobi-Nez-se-vcera-zabil-sepsal-muz-z-Moravy-odsouzeny-na-12-let-za-strelbu-na-exekutora-zlou-obzalobu-naseho-statu-476780

Pokládám celý institut exekucí za odporný a nelidský systém, který byl zde implementován po té, co pro něj bylo cíleně vytvořeno vhodné prostředí. Je naprosto zřejmé, že lidé jsou nestejně sociálně inteligentní. Minulý komunistický režim ať už byl kdovíjaký, cílevědomě chránil sociálně méně inteligentní jedince (se vzděláním to nemá co dočinění: znám vysokoškolsky vzdělané lidi, kteří umí několik jazyků, ale nejsou si schopni vyplnit cestovní příkaz, nebo jakýkoliv doklad (mezi takové lidi prý patřil i Ransdorf)) a nedopustil, aby byli existenčně ohrožení. Pokud takoví lidé i za komunistů nasekali dluhy, bylo jim soudně nařízeno je splácet, ale tak, aby je to nezničilo. Systém exekucí, který je vytvořen v ČR je cílevědomě zaměřen na sociální a existenční likvidaci lidí. Vzpomínáte na člověka, co vyhodil do povětří dům ve Frenštátě ? Navlas podobný příběh o zničení člověka, který v zoufalství provedl tento čin (pro zajímavost: onen muž ve Frenštátě byl praktikující katolík a podle této nauky, to co udělal, je na zavržení – to je svědčí o zoufalosti, do které se tento člověk díky nelidskému systému dostal).

http://novojicinsky.denik.cz/zpravy_region/analyzy-dna-z-domu-ve-frenstate-budou-nejdrive-v-pondeli-20130222.html
http://www.zvedavec.org/prispevky2013/02/5382-pripad-bestie-z-frenstatu-pod-radhostem.htm

Tento odporný systém dodneska krokodýlími slzami oplakává Palacha, ale nezabývá se pozadím těchto tragických příběhů.

 

Diskusní téma: Verze událostí od člověka, který střílel po exekutorech a měl dostat dlouhý trest a proto si vzal život.

Cui bono?

pavelka70 | 26.02.2017

Co asi by se dělo, kdyby dostal jen podmínku? Soudní elita dobře ví, že spravedlnost by ohrozila jejich zájmy. No to tak vypadalo, aby se lidé sami bránili proti zákonu. Oni si svou kastu budou chránit stůj co stůj. Zákony jsou na jejich straně, politici jim to odhlasovali. Proto je třeba začít od voleb. Nevolit ty, co už jsou při válu! Volit proti EUtópii!

Re: Cui bono? aneb Jak porazit a zničit Slovany?

los/sol | 27.02.2017

Slovanské národy můžeme zničit jedině tím, že začnou bojovat proti sobě. V rámci psychodynamických programů provokačně imitačních činností, na které Slované naletí, se vytvoří státní orgány exekutorů, mediátorů, advokát-orů, soudců, prostě lidí odlištěných - penězi a úřední mocí, od typu psychiky lidé rozumní. Slované by pak měli padnout a v další fázi se v rámci informační bezpečnosti zničí i ti, co se na tom marasmu podíleli tedy exekutoři, mediátoři, advokát-oři, soudci, pač už nebudou zapotřebí.

Re: Re: Cui bono? aneb Jak porazit a zničit Slovany?

m | 28.02.2017

prostě židí odlištěných

Re: Re: Cui bono? aneb Jak porazit a zničit Slovany?

g | 08.03.2017

a na kom pak budou parazitovat?-padnou taky a svět už nebude

Jinak,ten nešťastný Janota zdá se byl "poněkud chaotik"...

BPN | 25.02.2017

...stačí se podívat na jeho blog:

http://janota.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=543386

Poslední reakce pana janoty než skočil...

Kamila | 24.02.2017

A tady je ještě poslední reakce pana Janoty než skočil a poté ho Idnes smazal:

"Když vám vezmou právo rozhodovat o svém životě Potom už vám toho mnoho nezbývá. Ani naděje. Zbývá vám jen to poslední právo a poslední svoboda. Svoboda rozhodnout o své vlastní smrti.
A tuto poslední svobodu už si nesmíte nechat nikým vzít. Je třeba myslet na heslo všech revolucionářů a bojovníků proti diktátorům. Svobodu nebo smrt. Když vás někdo záměrně a bůhví z jakých malicherných příčin připraví o vaši svobodu, zbývá už jenom smrt. Je lépe čestně a svobodně zemřít, než existovat jako otrok. Nejhorším druhém otroctví je totiž otroctví dobrovolné.
Už Tomáš Masaryk napsal koncem 19.století svou práci o fenoménu sebevraždy v moderní době. Sebevražda je konečné řešení bez možnosti opravných prostředků. Vždycky jsem ji považoval osobně za selhání a zbabělost. Ale někdy je člověk zatlačen do kouta a nemá jiný čestný únik z beznadějné situace.
A přesně v takové situaci jsem se ocitnul. Ne vlastní vinou. Proto jsem se rozhodl pro definitivní odchod z tohoto světa. Než se nechat zavřít na 12 let do vězení a nechat se šikanovat, beztrestně urážet či ponižovat od sadistických vězňů či dokonce dozorců, tak je lépe definitivně odejít. Ale jako svobodný člověk. Policie, státní zástupce a soudy si udělají čárku a hodí to za hlavu. Mrzí mne takový konec. Překonat silný pud sebezáchovy je opravdu těžké. Ale musím jej překonat. Žádná jiná možnost mi zkrátka nezbyla. Líbilo se mi tady, ale asi jsem se měl narodit v nějakém právním státě. Možná příště. Toto je můj definitivně poslední blog. Sbohem a Amen.
Autor: Jaroslav Janota | středa 22.2.2017 15:58"

Mená

mir | 24.02.2017

Kto bola sudkyňa a kto bol štátny zástupca v prípade Jaroslava Janoty? Vieme mená? Neviem nájsť súdne rozhodnutie

nsoud.cz/Judikaturans_new/judikatura_vks.nsf/WebSpreadSearch

Re: Mená

Soraja | 24.02.2017

Soudkyně Krajského soudu v Brně, a předsedkyně senátu JUDr. Iveta Šperlichová a přísedící Ing. Dagmar Butnikošarovská a Ing. Františěk Dvořáček

Re: Mená

Soraja | 24.02.2017

Státní zástupce Kr.soud v Brně, pobočka Zlín, JUDr. Martin Malůš,
podotýkám k tomu, že státní zástupce ze zákona navrhuje výši trestu, rozsudek o vině a trestu rozhodne soudní senát, jména viz výše.

Re: Re: Mená

zleoš | 28.02.2017

Snad se již blíží doba, kdy se oni a všichni jim podobní budou zodpovídat ze svých zločinů proti občanům této země.

1 | 2 >>

Přidat nový příspěvek