Ve Francii se domnívají, že pokud se nenajde společné řešení otázky migrantů, povede to k rozpadu EU

22.06.2018 18:45
 

Ve Francii se domnívají, že pokud se nenajde společné řešení otázky migrantů, povede to k rozpadu EU. Mluvil o tom oficiální zástupce vlády Francie Benjamin Grivois. https://russian.rt.com/world/news/526942-franciya-migranty-raspad-es

 

Objavuje sa stále viac správ, ktoré napovedajú, že Európu chcú skutočne rozdeliť. Nemusí to byť právne, to by nestihli, no V4 na čele s Kurtzom, armáda na hraniciach ČR a Rakúska proti migrantom, pápež už zas vyzýva na integráciu migrantov, predaný klobúk Napoleona, ktorý mal pri prehratej bitke pri Waterloo, pričom ho kúpil Francúz (nepokoje majú začať práve tam), správy o možných bio alebo chemických útokoch… nejako sa nad západom zaťahuje obloha. Vyzerá, že sa v blízkej dobe udeje niečo konkrétne.

 

Diskusní téma: Ve Francii se domnívají, že pokud se nenajde společné řešení otázky migrantů, povede to k rozpadu EU

Ve Francii se domnívají ...

filosof | 24.06.2018

Myslím, že to za Francii i Německo vyřeší některé radikálnější evropské státy a především Trump s Putinem v červenci 2018.
EU to má spočítané. Řešení se nenajde, ani nemůže.

Prečo?

ján | 24.06.2018

Prečo Mcron, Merkelová a spol. hovoria o následkoch, t. j . o rozpade EÚ z titulu problémov migrácie (apropo ani tento smer nie je proti mojej vôli). No mali by hovoriť najskôr o príčinách tejto krízy , kto ju zapríčinil a o cestách ako sa z nej racionálne dostať. To ale určite nie je ich agenda a preto pretrváva táto patová, ničneriešacia situácia. Nakoniec sa pýtam, komu to vyhovuje? Odpoveď je v otázke.

Merkel

Jura | 22.06.2018

Jak teď Merkelová svolala summit jen migrací ohrožených zemí, tak tu jednotu prvně narušila.

díky Babišovi se to pohlo

инг. франтисек Неварил | 22.06.2018

Naštěstí se do otázky migrace vložil Babiš a hned se to všechno v EU pohlo kupředu a migrace se začíná řešit.

Re: díky Babišovi se to pohlo

antitrol | 23.06.2018

POZOR! známý troll a provokatér, prosím neragovat

Re: Re: díky Babišovi se to pohlo

инг. франтисек Неварил | 23.06.2018

A jak jste přišel na ten nesmysl, že je to trolling? Vždyť to řekl sám Babiš na tiskové konferenci, že je to právě díky němu, že se konečně řeší migrace, protože Babiš jezdí do Bruselu a donutil politiky už něco konečně dělat. To jsou vlastní Babišova slova. Jesli chcete řešit trolling, tak to zaměřte na Babiše ne na mne!
Já moc dobře vím, že Bureš lže jako když tiskne. Ale zřejmě vám to ještě nedošlo!

Re: Re: díky Babišovi se to pohlo

VeaZwest | 25.06.2018

Tedy mě přišlo vtipné, zmínit schopnosti pana Babiše.

Přeci reagovat či nikoliv budu na obsah a ne na nálepku. Tedy když si budu myslet, že obsahu porozumím. Což mi někdy jde a jindy ne.

Přidat nový příspěvek