V Rusku represe už překonávají komunisty. Na „svobodném“ Západě už je dávno překonaly

10.08.2019 10:06

Michal Brand
10. 8. 2019
Tomáš Flaška publikoval svůj článek „V Rusku represe už překonávají komunisty“. https://pravyprostor.cz/v-rusku-represe-uz-prekonavaji-komunisty/ Jeho článek je reakcí na informaci, že na nepovolené demonstraci v Moskvě byli rodiče s malým dítětem. A někdo z moskevské prokuratury UVAŽUJE o tom, zda by jim to dítě nemělo být odebráno z péče. A tak, abych ten řetěz prodloužil, jsem se rozhodl napsat článek, jako reakci na článek pana Flašky, který je (ten článek, ne pan Flaška) reakcí na články o událostech v Moskvě.

 

Musím říci, že mi to přijde (zatím) ze strany příslušných pracovníků moskevské prokuratury také odporné. Ale abych tento jeden případ bral jako důkaz totality v dnešním Rusku, toho jsem dalek. Proč? Ne, pane Flaško, není to proto, že by mě platil Putin jako proruského trolla. Ale prostě proto, že podobné a setsakramentsky často mnohem, MNOHEM horší věci se dějí na „demokratickém“, „svobodném“ Západě.

Mám, pane Flaško, takový malý návrh na test (jestli máte děti).

Zaleťte si třeba do Norska, vezměte tam sebou svoje děti na nepovolenou demonstraci třeba proti homosexuálům, nebo proti eko-fanatikům a jejich "globálnímu oteplení", nebo proti islamizaci nebo proti nelegální migraci.

(...)

celý článek: http://www.novarepublika.cz/2019/08/v-rusku-represe-uz-prekonavaji.html