V.Putin přijede na energetický kongres v Istanbulu

10.10.2016 13:56
TauRus
 

Dnes V.Putin přijede na energetický kongres v Istanbulu. Setká se tam s Erdoganem a N. Maduro. Předpokládá se, že bude podepsána smlouva o Tureckém potoku.
https://twitter.com/dimsmirnov175/status/785328151467524097

19.10. Putin má přijet do Paříže projednat s Hollandem rusko-francouzké vztahy, syrskou a ukrajinskou krize.
Jak se zdá, Holland z nadcházejícího setkání má strach (hází bobky), přestože v rozhovoru pro TF1 – http://www.tf1.fr/tmc/quotidien-avec-yann-barthes/videos/drame-d-alep-francois-hollande-hesite-a-recevoir-vladimir-poutine-lors-de-venue-a-paris.html
ostře odsoudil ruskou podporu leteckých útoků v Sýrii a na otázku novináře o nadcházejícím setkání s Putinem odpověděl, že ještě není rozhodnutý o tom, jestli se s ním setká, ale nejspíše ano.
„Sám sobě si kladu otázku, jestli to bude užitečné a jestli je to nutné?“, prohlásil Holland. – „Ale jestli se s ním setkám, tak mu řeknu, že to je nepřijatelné (bombardování Aleppo spolu se syrskou armádou – moje pozn.), a ti, kdo takové zločiny dělá, budou stíhaní Mezinárodním trestním tribunálem“.
https://cont.ws/post/395495

Jestli se podíváte na odkaz na ten rozhovor ve francouzské televizí, tak tam je dobře vidět, že Holland sám není přesvědčený o tom, koho bude Mezinárodní tribunál stíhat. Ten rozhovor s VVP bude pro něho těžký. Něco jiného je plácat vyhrůžky na kameru a jiná věc je říct ty samé vyhrůžky do oči Putinovi, který má dostatek argumentů pro to, aby toho podpindosnického žabožrouta vyvedl z omylu.

 

Diskusní téma: V.Putin přijede na energetický kongres v Istanbulu

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek