V Lotyšsku řeší vymahatelnost alimentů od amerických vojáků. :-)

29.06.2016 16:30
Lin


V článku se píše, že vojáci NATO jsou známí tím, že si nadělají na svých misích děti – a utečou domů. V současné době probíhají rozhovory Rigy s NATO ohledně podmínek navýšení počtu vojáků NATO. V Lotyšsku jich budou tisíce a navíc budou pravidelně “rotovat”. Vojáci mají nadnárodní imunitu, takže vymáhat na vojákovi výživné je nemožné. Politolog a ekonom Gaponěnko tedy navrhuje, aby se téma výživného a odpovědnosti za potomka řešilo už nyní – při vyjednávacích rozhovorech. Jeden z návrhů chce od NATO platit cca 2% z vojenského rozpočtu mise do státní kasy Lotyšska a stát by pak za tyto peníze řešil nelehkou situaci žen.
http://eadaily.com/ru/news/2016/06/28/zhenshchiny-latvii-trebuyut-alimenty-s-amerikanskih-voennosluzhashchih
Jaj bóže… ty amícké základny jsou pro svět fakt “požehnáním”…

 

 

Diskusní téma: V Lotyšsku řeší vymahatelnost alimentů od amerických vojáků. :-)

Pokud si nějaká nanynka

KROKODÝL | 30.06.2016

z Lotyšska myslí,že si ji Johny,který ji "udělal na mlíko",jak se říká u nás na Moravě,vezme do Júesej,je to opravdu husa a dobře jí tak,že se nechránila antikoncepcí.Ono totiž v pobaltských státech chybí polovina obyvatel.Obrovská emigrace ze zhuntované země...a odchází hlavně kdo?
Vzdělaní mladí lidé.No alespoň je tam negři multikulturně namixují a zvednou porodnost.

Re: Pokud si nějaká nanynka

Paulo | 02.07.2016

Nie že mu dala.... ale že si nedala antiku je problem? Are you serious? :)

Afrolotyši

Martin | 29.06.2016

Vzhľadom na percentuálne zastúpenie viac opálených a kučeravých chlapcov v US Army zrejme vznikne populácia Afrolotyšov :DS

Re: Afrolotyši

To je fuk | 30.06.2016

Hmm, holky z Lotyšska asi doufají, že si je pak Johny vezme do USA. A Johny to bral jen jako špás s kratochvílí na dlouhé nudné vojenské misi... A holky pak po zbytek života trpí ještě větší bídou... Nejvíce si to odskáčou ta děcka... Drsný je náš svět.

Re: Re: Afrolotyši

pavelka | 30.06.2016

Afrolotyši - jéééé, to bude krásnej mix! Multimix!

Přidat nový příspěvek