V Bundestagu prohlásili o okupaci Německa

27.03.2020 19:35
TauRus 
 

Americké jaderné zbraně se nacházejí v Německu, protože Německo je stále ve stavu okupované země. Takový názor vyjádřil člen mezinárodního výboru Bundestagu, Waldemar Gerdt, v rozhovoru pro kanál 360.

Podle poslance vyzval Berlín USA, aby stáhly své vojáky z německého území, ale po tříměsíční korespondenci obdrželi odpověď, že přítomnost amerických jednotek by měla být vnímána jako přátelský akt důvěry a spolupráce.

„Teď nikdo nic nebude stahovat.“ Svět je na pokraji přerozdělování sfér vlivu. Dobrovolné vzdání se vlivu na Německo je nerealistické, “řekl Gerdt.

Náměstek dodal, že „nikdo nechce Evropu jen tak předávat“, proto se každý snaží zajistit své politické zájmy, a to i v souvislosti s pandemií coronavirus.

V lednu generální tajemník NATO Jens Stoltenberg uvedl, že přítomnost americké armády v Evropě dosáhla rekordní úrovně za celé XXI století.
https://iz.ru/992108/2020-03-27/v-bundestage-zaiavili-ob-okkupatcii-germanii-ssha?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop&utm_referrer=https%3A%2F%2Fyandex.ru%2Fnews

Samotné přiznání statusu Německa, jako okupované země už je výrazný posun k jeho osvobození. V Rusku změna informačního pole také začala z uvědomění si statusu Ruska (jako okupované země).