Ukrajinské polovládní stránky "Mirotvorec" si objednaly vraždu Grahama Phillipse

23.10.2016 20:08

Hox

 

Skandálně proslulé ukrajinské stránky "Mirotvorec" ("Mírotvůrce"), v minulosti financované z grantů NATO pro kyberválku a spojené s Antonem Geraščenko (ukrajinský poslanec), si objednaly vraždu anglického novináře Grahama Phillipse, který působí na Donbasu (nebo to předstírají):

 

 

Překlad:

"Centrum "Mirotvorec" je připraveno zaplatit za telefon "Philips x200" sumu 2000 dolarů, a za model "x300" (v rozebraném stavu) 1000 dolarů. Napodobeniny nenabízejte, zájímá nás jen rusifikovaný originál anglického typu."

 

"200" a "300" jsou kódy v ruské armádě používané pro rozlišení zabitých (200) a zraněných (300) vojáků. Anton Geraščenko publikaci zprávy na svých stránkách potvrdil. Graham Phillips už stihl zareagovat přes twitter:

 

 

Až bude zase někde z obrazovek blebtat nějaký havloid na téma Ukrajiny a její cesty "do Evropy" a nutnosti obrany před "ruskou agresí", je dobré mít na paměti, že je to v současnosti "stát", kde polovládní stránky publikují objednávky na vraždy nepohodlných novinářů. Daných havloidů bych se chtěl zeptat: to jsou bruselské nebo americké "hodnoty"? Nebo vaše?

 

Diskusní téma: Ukrajinské polovládní stránky "Mirotvorec" si objednaly vraždu Grahama Phillipse

Hodnoty Majdanu

graul | 24.10.2016

Tu je link na jedného ani nie havloida,ale povedal by som dobre kovaného kádra,Daniela Lipšica a jeho obhajoba Majdanu a jeho hodnôt:
https://www.youtube.com/watch?v=PcJwoNvE0Vc

Re: Hodnoty Majdanu

Jox | 24.10.2016

No a nehoda ho dobehla

spravne priezvisko

Spravne meno | 24.10.2016

Spravne sa to pise inak ako Lipšic.

Přidat nový příspěvek