Mukačevský incident: pokus vyvolat válku v Evropě ze strany USA

16.07.2015 21:03
Hox |

 

Chcípající kobyla je nejnebezpečnější.

Vzhledem k závažnosti informací z posledního dílu Otázek Pjakina uvádím zkrácenou verzi toho, co řekl - tento díl se téměř celý týkal Evropy a nás bezprostředně:

 

Výchozí údaje:

  • SBU (tajná služba Ukrajiny) je pod strukturní kontrolou USA;
  • Pravý sektor je projekt SBU = USA, velitelé jednotek Pravého sektoru jsou spolupracovníci nebo členové SBU.

 

Cíl:

Zatáhnout do války Evropu, když se Americe nepodařilo zatáhnout přes konflikt na východě Ukrajiny do války Rusko. Nynější cíl: vyvolat válku v Evropě skrz obdobný konflikt na západě Ukrajiny.

USA je ZCELA JEDNO, kde válka začne, zda v Evropě nebo v Rusku, z hlediska cílů které sledují jim vyhovují obě varianty.

 

Důvod:

USA vyčerpaly všechny ostatní možnosti jak rozpoutat válku, s pomocí které si plánují udržet velmocenský status, toto je poslední "trumf".

 

Plán (přijel na Ukrajinu koordinovat náčelník generálního štábu pozemních vojsk USA):

  1. Pravý sektor je nad zákonem (pod ochranou USA), přijíždí do Mukačeva, postřílí pár policistů.
  2. Místní obyvatelé vidí že policie a pořádkové síly jsou bezmocné, formují domobranu po vzoru událostí v Donbasu před rokem.
  3. Kyjev je označí za nezákoné bandy-teroristy a začne další ATO ("antiteroristická operace", reálně antinárodní teroristická operace)
  4. Na vlně "ATO" se na západ Ukrajiny vydává Pravý sektor, páchá zvěrstva na civilním obyvatelstvu.
  5. Konflikt se vyostřuje z obou stran.
  6. Kyjev posílá "armádu", tanky, dělostřelectvo, bomby a dělostřelecké granáty dopadají už ne na Doněck, ale na Lvov.
  7. Konflitk se přelije do Polska, na Slovensko, do Maďarska, Rumunska a dále.
  8. Rumunsko má záminku, obsazuje Oděsu (plány existují už rok), USA zde budují svou námořní bázi.
  9. Válka (potenciálně třetí světová) začala, místo: Evropa. Cíl regionálních "elit" USA splněn.

 

Naštěstí se plán USA vykolejil hned v bodě 1 - mukačevská milice opětovala na Pravý sektor palbu, nenechala se masakrovat, čímž vznikla nynější patová situace.

Vypadá, to, že jsme byli opět podobně jako před rokem v červenci krůček od světové války. Co je příznačné a alarmující zároveň, Pravý sektor, jehož rukama měla být zahájena likvidace Evropy, podporují užiteční idioti ze samotné Evropy. Včetně "našich" havlonožců a přidružené sebranky - Pravý sektor do Mukačeva přijel v autech s českýma a polskýma SPZ.

Zbývá doufat, že evropská "elita" dostane dostatečně brzy rozum a získá schopnost myslet, jinak si podepisuje i vlastní sebelikvidaci.

 

Diskusní téma: ukačevský incident: pokus vyvolat válku v Evropě ze strany USA

Pro doplnění - Porošenko navrhl ústavní změny pro povstalecký Donbas

ТаuRus | 16.07.2015

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/375156-porosenko-navrhl-ustavni-zmeny-pro-povstaleck

Ať se tato zpráva jeví jakkoli pozitivní, tak ve skutečnosti je to jen imitace plnění dohody Minsk-2, na kterou tlačila EU a Rusko.
Do Kyjeva přijíždí Victorie Nulandová a jako "chytrá horákyně" radí Porošenkovi znění ústavního zákona, který nic neřeší, protože bod, který byl dnes schválen, jen mluví o tom, že musí být zpracován speciální zákon, který bude regulovat samosprávu na území Luganské a Doněcké republik. Jakou bude tato samospráva, jaké bude mít pravomoce, jak se bude formovat-nikde se v Ústavě neuvádí. A bez vyřešení těchto otázek je složité si představit plnění dohod Minsk - 2.

<< 1 | 2

Přidat nový příspěvek