Mukačevský incident: pokus vyvolat válku v Evropě ze strany USA

16.07.2015 21:03
Hox |

 

Chcípající kobyla je nejnebezpečnější.

Vzhledem k závažnosti informací z posledního dílu Otázek Pjakina uvádím zkrácenou verzi toho, co řekl - tento díl se téměř celý týkal Evropy a nás bezprostředně:

 

Výchozí údaje:

  • SBU (tajná služba Ukrajiny) je pod strukturní kontrolou USA;
  • Pravý sektor je projekt SBU = USA, velitelé jednotek Pravého sektoru jsou spolupracovníci nebo členové SBU.

 

Cíl:

Zatáhnout do války Evropu, když se Americe nepodařilo zatáhnout přes konflikt na východě Ukrajiny do války Rusko. Nynější cíl: vyvolat válku v Evropě skrz obdobný konflikt na západě Ukrajiny.

USA je ZCELA JEDNO, kde válka začne, zda v Evropě nebo v Rusku, z hlediska cílů které sledují jim vyhovují obě varianty.

 

Důvod:

USA vyčerpaly všechny ostatní možnosti jak rozpoutat válku, s pomocí které si plánují udržet velmocenský status, toto je poslední "trumf".

 

Plán (přijel na Ukrajinu koordinovat náčelník generálního štábu pozemních vojsk USA):

  1. Pravý sektor je nad zákonem (pod ochranou USA), přijíždí do Mukačeva, postřílí pár policistů.
  2. Místní obyvatelé vidí že policie a pořádkové síly jsou bezmocné, formují domobranu po vzoru událostí v Donbasu před rokem.
  3. Kyjev je označí za nezákoné bandy-teroristy a začne další ATO ("antiteroristická operace", reálně antinárodní teroristická operace)
  4. Na vlně "ATO" se na západ Ukrajiny vydává Pravý sektor, páchá zvěrstva na civilním obyvatelstvu.
  5. Konflikt se vyostřuje z obou stran.
  6. Kyjev posílá "armádu", tanky, dělostřelectvo, bomby a dělostřelecké granáty dopadají už ne na Doněck, ale na Lvov.
  7. Konflitk se přelije do Polska, na Slovensko, do Maďarska, Rumunska a dále.
  8. Rumunsko má záminku, obsazuje Oděsu (plány existují už rok), USA zde budují svou námořní bázi.
  9. Válka (potenciálně třetí světová) začala, místo: Evropa. Cíl regionálních "elit" USA splněn.

 

Naštěstí se plán USA vykolejil hned v bodě 1 - mukačevská milice opětovala na Pravý sektor palbu, nenechala se masakrovat, čímž vznikla nynější patová situace.

Vypadá, to, že jsme byli opět podobně jako před rokem v červenci krůček od světové války. Co je příznačné a alarmující zároveň, Pravý sektor, jehož rukama měla být zahájena likvidace Evropy, podporují užiteční idioti ze samotné Evropy. Včetně "našich" havlonožců a přidružené sebranky - Pravý sektor do Mukačeva přijel v autech s českýma a polskýma SPZ.

Zbývá doufat, že evropská "elita" dostane dostatečně brzy rozum a získá schopnost myslet, jinak si podepisuje i vlastní sebelikvidaci.

 

Diskusní téma: ukačevský incident: pokus vyvolat válku v Evropě ze strany USA

Zámer...?

Človek | 18.07.2015

Tie autá boli možno zámer (bolo by treba preveriť značku a typ-zhodu)
Mám pocit že si zámerne niekto vybral autá zo susedných štátov aby to neboli akože iba ukrajinské autá ,ale aby sa konflikt preniesol aj do iných štátov Európy (akože v tom majú prsty aj češi ,poliaci , slováci ,maďari atď.
Jednoducho potrebujú určité skupiny ľudí aby sa v Európe rozpútala vojna aby z toho bol veľký vojenský biznis.
Samozrejme nehľadiac na ľudí lebo tí nie sú podstatný ,podstatné sú len peniaze ktoré z toho budú vojenské koncerny mať(hlavne ľudia ktorý vlastnia tieto koncerny).

Plán

davids123 | 17.07.2015

Jako plán se mi to zdá moc vykonstruované. Kdyby se tam měla zformovat domobrana, tak by ji tam musel někdo zorganizovat, vyzbrojit a potom zásobovat. Tak aby se udrželi alespoň nekolik dní. Ale možná se mýlím. Nicméně pokud přijel plán kooridinovat osobně náčelník generálního štábu pozemích vojsk USA a selhalo to hned v prvním bodě, tak to něco ukazuje o akceschopnosti vojsk NATO.

Re: Plán

Dušan | 17.07.2015

"Kdyby se tam měla zformovat domobrana, tak by ji tam musel někdo zorganizovat, vyzbrojit a potom zásobovat. Tak aby se udrželi alespoň nekolik dní."

Dobre hovoríš. Ale asi nevieš koľko majú ukrainci doma zbraní (to možno amíci asi vedia určite si nechali robiť sociologické výskumy) Takže hmm. Na chvíľu a provokáciu ATO vernými jednotkami to bude stačiť.
Zostáva len organizácia. Ale aj na to sa nájdu kádre z ľudu keď to bude potreba. Napätie v spoločnosti z vojenských operácií už je, takže už niektorý ľudia sú dohodnutý medzi sebou.

úvaha

Tomáš | 17.07.2015

Toto je vyjádření nálad,které zde převládají.Prostě řečeno"na hrubý pytel,co se týče USA-hodně,ale hodně hrubá záplata!!!
Vyhnat je z ČR a přerušit veškeré styky!!!!

Re: úvaha

Dušan | 17.07.2015

To chceš vojnu z američanmy?

Musíš chápať že aj tí najchytrejší/najmúdrejší budú chrániť fašistický systém ak na nich priamo zaútočíš (budú primárne chrániť seba a rodinu). Treba útočiť na "verchušky" takým spôsobom aby sa pred svojim bežným obyvateľstvom čo najviac odkopala. Čítaj: aby ukázali svoju skutočnú morálku.

Preto hovorí Putin o Američanoch ako o partneroch, pretože hovorí k "bežným" američanom čo ešte niečo chápu. Treba si uvedomiť že keď napríklad CNN to bude prekladať nemôže urobiť zlý preklad pretože by sa odkopali ešte viac.

Re: Re: úvaha

Tomáš | 17.07.2015

Já jsem nemluvil o válce s USA ale jednoduše vyhnat Shapira,z důvodu zrušení ambasády.Je na tom něco k vyvolání války s USA?Jednoduše"nemáme si říct"

Další úvaha

Tomáš | 17.07.2015

Ještě jsem se nezmínil o ježibabě Nulandové.Ženy se nemají bít,ale tady bych s chutí udělal vyjímku,až by ta mrcha udělala kotrmelec,jak bych ji jednu vyťal....
Navíc to je ztělesnění ženské krásy a něžnosti....Není to náhodou američanka? Myslím si,že by asi zbytek života strávila v kotrmelcích

Úvaha

Tomáš | 17.07.2015

Nepůjčil ty auta pravému sektoru s pražskou SPZ jen a jen náš,právě ze stromu spadnuvší americký diplomat Shapiro?!
Vždyť on si myslí,že sežral Šalamounovo hovno,jinak by se tak neustále přiblble neusmíval...Nobo si opravdu myslí,že nejsme schopni našima "slepičíma mezečkama"zachytit tok jeho myšlenek?
Nebo další "americký myslitel McCaine",nebo jak se to píše.Toto je typický příklad zdravého člověka,nemám pravdu?
Jak už jsem několikrát psal,chce to okamžitě přerušit veškeré styky se zločinci z USA!!!!!

Návrh

Tomáš | 16.07.2015

Izolovat USA,vyhnat Shapira,zrušit navždy velvyslanectví USA a bude pokoj.Zní to jednoduše,ale je to pravda!!!!

Re: Návrh

milisx | 17.07.2015

Presne tak !!!!!! Amerika je zhoubny vred teto planety !!!!!!

1 | 2 >>

Přidat nový příspěvek