Události nabírají rychlý spád. Boj o Evropu

30.07.2016 18:56
TauRus

 

Už jsem dříve ve svém rozboru psal, že bez rozbití bloku NATO záchrana Evropy (od USA, TTIP) by nebyla možná.
Ankara oznámila dohodu s Moskvou o neodkladném obnovení vztahů
http://leva-net.webnode.cz/news/ankara-oznamila-dohodu-s-moskvou-o-neodkladnem-obnoveni-vztahu/

Chápou to všichni zúčastněné strany (Rusko, evropské a globální elity). Proto byl v Turecku zinscenován vojenský převrat, který dle mého názoru, provedly globální elity rukama neocons USA, čímž v očích turecké, ale i světové veřejnosti došlo k diskreditací USA, jako hlavního spojence a velitele bloku NATO. Nuž, kdo chápe méně, pracuje na toho, kdo chápe víc. Rusko, naopak, se zachovalo, jako opora státnosti a svrchovanosti demokraticky (dle západních standardů) zvolené v Turecku vlády. Turecký prezident, který není ani přítelem Ruska, ani Putina pochopil, že přežití jeho rodiny a možná i státu, v současné době, závisí jen na vztahu s Ruskem (s Putinem) . A jako tonoucí se stébla chytá, chytl se poslední příležitosti zachránit si vlastní kůži. Myslím si, že se toho stébla už nepustí, aspoň ne ve prospěch USA (neocons).
Pokus o vojenský převrat v Turecku ukázal i západním elitám, že pro svojí záchranu se neocons nebudou štítit ničeho: spojenec – nespojenec, košile je bližší, než kabát. Obzvlášť, když přípravy na novou evropskou válku, kterou má spustit loutková ukrajinská vláda, pokračují nevídaným tempem. O tom svědčí i posilování základen NATO na východních hranicích, prohlášení Kyjeva o tom, že Minské dohody nefungují, ale i posledním prohlášení ministra obrany RF Šojgu o posílení Jižního vojenského okruhu, do kterého dnes spadá Krym a oblasti, hraničící s republiky DLR a LLR.
http://www.ng.ru/armies/2016-07-28/2_army.html

Vlajka ISIL Krymské úřady zveřejnily zprávu o cvičných táborech IS na jihu Ukrajiny
http://cz.sputniknews.com/svet/20160730/3644360/krymske-urady-cvicne-tabory-is.html

25.07.2016 v Der SPIEGEL vychází článek o tom, kdo v USA připravoval konflikt na Ukrajině.
Philip Breedlove: Wie ein Netzwerk um den Nato-Militärchef den Ukrainekonflikt anheizte
http://www.spiegel.de/spiegel/philip-breedlove-ein-netzwerk-um-nato-oberbefehlshaber-versuchte-waffenlieferungen-an-kiew-durchzusetzen-a-1104456.html

Ruská verze: Бомба от Der Spiegel: Кто в США раскручивал конфликт на Украине
Подробнее: http://eadaily.com/ru/news/2016/07/27/bomba-ot-der-spiegel-kto-v-ssha-raskruchival-konflikt-na-ukraine

Článek se zabývá odtajněnými DC Leaks dopisy ex-hlavy NATO v Evropě Philippa Breedlove, který na základě lživých informací, podporoval politiku konfrontace mezi EU a Ruskem, obzvlášť po událostech v Krymu.

Díky zveřejněným mailům se vyjasnilo ” z jakých pochybných zdrojů Breedlove čerpal informací”. Podle autorů článku, zveličoval rozsah kroků Ruska na východě Ukrajiny, aby bylo možné zásobovat Kyjev zbraněmi. Při tom, na amerického prezidenta, který je nejvyšším velitelem USA, a taktéž na kancléřku Německa generál a jeho spolu smýšlející pohlíželi, jako na překážku, podtrhuje Der Spiegel.

Dnes, ve francouzském deníku Le Figaro vychází další informační “bomba” od francouzského generála a politologa Jean-Bernard Pinatele, který vyzývá k rozbití NATO a spojení s Ruskem:
Général Pinatel : contre l’islamisme, s’allier à la Russie et faire disparaître l’OTAN
http://www.lefigaro.fr/vox/monde/2016/07/29/31002-20160729ARTFIG00235-general-pinatel-contre-l-islamisme-s-allier-a-la-russie-et-faire-disparaitre-l-otan.php?redirect_premium

“Existence NATO v současné podobě je výhodná pouze Spojeným státům a nesamostatným lídrům Evropy, je přesvědčen francouzský generál a politolog Jean-Bernard Pinatel. V rozhovoru s Le Figaro vysvětluje: v současné situaci spojení s Ruskem a s Tureckem může pomoct Evropě zvládnout hrozbu islamistů. Pro USA to spojení není výhodné, protože to ohrožuje jejich postavení.”

Rus. verze:
https://russian.rt.com/inotv/2016-07-30/Francuzskij-general-prizval-razrushit-NATO

Dnes zde byl odkaz na článek ruského blogéra “fritzmorgena” o tom, jestli Turecko poskytne Rusko svoji základnu Incirlik, kterou dosud využívá USA a země NATO.
Отдаст ли нам Турция американскую военную базу?
http://fritzmorgen.livejournal.com/908603.html

Souhlasím s jeho závěry, že i tato eventualita, která by dříve vypadala, jako ze sci-fi románu, se mi dnes nejeví, jako nemožná.

Demonstrace tureckých aktivistů na zrušení základny NATO
Před základnou Incirlik v Turecku se konala protestní akce
http://cz.sputniknews.com/svet/20160729/3640803/turecko-zakladna-incirlik-protest.html

V Turecku zadrželi náčelníka letecké základny Incirlik
http://cz.sputniknews.com/svet/20160717/3558398/turecko-incerlik-zadreni.html

Prohlášení turecké vlády o tom, že Turecko může dovolit Rusku používat základnu Incirlik
Турция может разрешить России использовать базу Инджирлик
http://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/3427654

A nedávné události s odpojením elektřiny na základně, což nedovolilo USA letounům ani startovat, ani přistávat, vše nasvědčuje tomu, že se Turci snaží vypudit Američany ze svého území.
Turci vypnuli proud v základně plné jaderných zbraní NATO
https://echo24.cz/a/wsV6y/turci-vypnuli-proud-v-zakladne-plne-jadernych-zbrani-nato

 

P.S.
СМИ: Турция закрыла границу для боевиков «Свободной сирийской армии»
https://cont.ws/post/332396

Turecko zavřelo hranici pro bojovníky “Svobodné syrské armády”.

 

Diskusní téma: Události nabírají rychlý spád. Boj o Evropu

Boj o Europu

občan | 22.08.2016

Vo štvrtok 25.8.2016 v Prahe podpíše Sobotka a Merkelová zmluvu
o prijatí bezpočtu migrantov do ČR. Vyžerú nás rýchlejšie, než
mračno kobyliek zelený sad. Je to rozsudok smrti nad ČR i celou kresťanskou Europou. Nepomože nám vysoká filozofia, ani znalosť
DVTR. Stačilo by odchytiť a odstrániť pár vlastizradcov, ale hrdinovia padli u Stalingradu. Veľa slov,ale žiadne činy. TAKŽE TAK !!!

boj o EU

stefan | 06.08.2016

Staci silnejsie kichnut a je po NATO.

...

Mordechaj Belzebul | 31.07.2016

A dnes byla základna obklíčena tisíci ozbrojenci. Zřejmě amíky vykopou ze země...

:-D

Pet.A | 31.07.2016

já to řikám furt, že jsme do NATO neměli vstupovat, doufám, že co nejvíce lidí v Evropě už konečně pochopí, že jediná cesta k zachování národní i kulturní identity, je spojení se s Ruskem..globalisté nikdy nechtěli vidět spojenou Evropu s Ruskem (jenom myšlenka Německo + Rusko jim podle mýho nahání strach i teď), teď k tomu máme jedinečnou příležitost, stačí chytnout informační procesy za pačesy a nebát se řídit

Re: :-D

stefan | 06.08.2016

staci dobre kichnutie a je po NATO.

Re: Re: :-D

nula | 07.08.2016

Kde já jen už něco podobného slyšel?
Jo, už vím.
Stačí kopnout do dveří a celá ta shnilá stavba se zhroutí. — Adolf Hitler, jaro 1941

Preč s PARAZITMI!!!

kolkobudešžiť | 31.07.2016

Turecko sa chce zachrániť ako vždy z Ruských zdrojov, nikto iný im stabilitu nezaplatí a za Ruské peniaze sa pomstiť Rusom za "ospravedlnenie" Erdogana za zostrel lietadla ako spomína Pán Pjakin. Rovnako ako USA sa zachránilo pomocou Gorbačova zmenou kurzu rubľa 10 násobným podhodnotením ako uviedol Pán Pjakin, keď mohli USA GP rabovať Ruské zdroje, čo robia doteraz a GP držia pomocou Ruských zdrojov i stabilitu EU a predovšetkým Číny. Pokiaľ by bola KORUPCIA v Rusku potlačená a vývoz surovín ocenený v normálnej hodnote sú Rusi najbohatším štátom sveta!!! A parazity Turecko, EU, USA, Čína na kolenách!!!

Re: Preč s PARAZITMI!!!

ТаuRus | 31.07.2016

Dostat někoho "na kolena" se z dlouhodobého hlediska nevyplácí a tuto politiku ruský stát (impérium) nikdy neprovozoval.
Cílem je bezkrizový rozvoj všech společenství a států na zeměkouli, byť cesta k tomuto cíli bude o něco delší.
Bezkrizový rozvoj se dá zajistit jen při respektování zájmu všech národů a národnosti, při vzájemném respektování a spolupráci.

Re: Re: Preč s PARAZITMI!!!

KolkobudesžitpraveTy | 12.08.2016

Práve si odsuhlasil smrť Slovjenom. Ono vždy sa človek odhalí. Nikto nerešpektuje záujmy Slovjenov, ale na nich parazitoval a parazituje hmotne, duchovne, rasovo... Už ich je i tak málo a bude stále menej pri - "bezkrízovom rozvoji". Kedy sa parazit dohodol s hostiteľom, že má dosť a nebude ho už ničiť?

Hmm

Jura | 30.07.2016

Jo, rozjíždí se to. Ne všechny zprávy jsou však pozitivní, což se dalo očekávat.

Přidat nový příspěvek