Trump připravil výnos o zrušení sankcí proti Rusku

27.01.2017 14:01

TauRus

 

Trump připravil výnos o zrušení sankcí proti Rusku
https://cz.sputniknews.com/svet/201701274618890-Trump-vynos-zruseni-sankce-rusko/

 

Pro politiky EU tato zpráva musí působit, jako kýbl studené vody.
Nikdo tolik nepoškodil vlastní země kvůli zájmům cizí mocnosti, jako oni.
Přitom tato mocnost se na ně ani neohlíží, když mění svoji politiku.
Dobrá ukázka toho, jak je těžké být něčí kolonií a jak je důležité být subjektem politiky a ne pouhým objektem.
Nejvíce ostrouhají politici malých států, kteří, bez ohledu na svojí velikost a významnost si nejvíce na Rusko vyskakovali. Jestli s velkými státy se bude ještě někdo domlouvat, tak malé budou postavené před hotovou věci a osud jejích politiků bude nezáviděníhodný. Protože nic tolik nerozladí voliče, jako pohled na politické ztroskotance, kteří několik let dělali ze svých voličů jen rukojmí cizích ambicí.

 

Diskusní téma: Trump připravil výnos o zrušení sankcí proti Rusku

Spoved dochodcu

sataN | 31.01.2017

Sublektivne hodnptenie vychadzalo z prezitej praxe,co bolo a co je.
Nebudem hodnotit dobu dospievania,ani studií.Zacinal som obrazne
s holým zadkom,od rodičov som však dostal dary-Vieru a rodičovsku
lasku pri študiu mimo bydliska.Aby som neostal po jeho ukončení v
mieste študia,prišli pre mna moj otecko a zastupca zametnavatela.
Od zamestnavatela som obdrzal troizbovy družstevny byt,pracu a personalny postup.Externe som ukončil habilitaciu kandidáta vied a
personalny postup aj ked som nebol členom štátostrany.Nech suča
sny stav zhodnotia absolventi VS studia,ake maju pracovne uplatne
nie a možnosti založit si rodinu.Posledna poznamka,tolko demagogie ako je teraz,vtedy určite nebolo.Myslim v oblasti informovania občanov.Co sa ekonomie,model :.trh všeto vyrieši teraz na celej čiare prehráva.Bol porovnatelny v dualnom priestore
pri sutaži s regulovanou ekonomikou.

trochu od věci k podstatě

insider | 28.01.2017

Pane Bohumile. Transformace probíhá, ale jaký bude dopad na koho dopředu nikdo neví. K té domluvě. Bohužel bariéra mezi zakonzervovanou většinou a avantgardní menšinou je taková, že svojí neschopností pochopit diskriminuje většina menšinu, která pochopit schopna je. A v dosavadním sociálním uspořádání to tak stále bude.Protože vychází z přírodních principů založených na rovnáze a kompenzaci. "Zabržděná" většina tlumí "odbržděnou menšinu, a tím většina brzdí svůj rozvoj. Takže promiňte, že vás asi zklamu.Rychle se určitě nedomluvíme. Protože by se většina musela nutně změnit a to může udělat jen tím, že si něco přizná a bude se muset něčeho vzdát. Ale pak už by na světě nepřevažoval přírodný princip, ale lidský ( většinou dnes chápaný jako termín "umělý" ). Věřte mi není to vůbec jednoduché. Někdo se musí učit chápat KSB, jiný má vlohy na to, aby časem přirozeně myslel na principech KSB. Jde mu to samo od sebe. Vysvětlím. V univerzu se vše přirozeně cyklicky obrací. Takže kdo po dostatečně dlouhou dobu trpí nepochopením druhých, je schopen pochopit sám sebe a ti druzí pak mohou skrze něj také sami sebe pochopit. Pokud budou sami dobrovolně chtít. A jediná jejich bariéra je to přiznání, že nebyli schopni chápat to tak dříve. Neboli, že byly užitečnými idioty. Ale to já byl také, jen jsem si to už dokázal přiznat.

Re: trochu od věci k podstatě

Bohumil | 28.01.2017

Já jsem přesvědčen, že Češi a Slováci mají dostatečný a nevykořenitelny mravní základ k tomu, aby nadcházející společenskou a morální transformaci zvládli. Vidím to kolem sebe. Jde to pomalu, ale směr je jednoznačný, navíc jde o geometrickou řadu - každý mravně a duchovně povýšený člověk se sám automaticky stává ohniskem šíření. A ta většina (prozatím), která je zombirovana starým systémem dostane možnost výběru. Osobně si myslím, že většina si vybere správně.

Male statiky.

eru24 | 27.01.2017

Nie celkom. Netreba zabudat, ze aj v malych statoch boli sily, ktore sa stavali proti sankciam a vobec, proti protiruskej retorike. Podla mna je uplne mozne, ak nie pravdepodobne, ze sa mozu dostat k moci. Tym nemam na mysli Slovensko, Madarsko a ciastocne, vdaka M. Zemanovi, aj Cesko, ktore Rusko podporovali v najvacsej moznej miere, v akej to bolo, v ich postaveni, mozne. Netreba zabudat, ze male staty su fatkicky kolonie a casto nemaju moznost sami rozhodovat.

Re: Male statiky.

Bohumil | 27.01.2017

Nebojme se bratři. Tlak ustoupí a my se domluvíme strašně rychle ..

Přidat nový příspěvek