Tohle zde ještě nebylo: ISIL odmítá bojovat s vojsky Asada

05.10.2015 11:01

TauRus |

 

“Naše četné zdroje sdělují a masovém odmítání ze strany bojovníků “Islámského státu” bojovat se silami Asada kvůli pomoci Rusů”,- sděluje kanál Al-Džazíra.
“V Rusku většina muslimů jsou sunnité, stejně, jako většina bojovníků ISIL Oni nechtějí bojovat proti zemi, kde žije velké množství jejích spoluvěrců. Navíc, mnoho žoldnéřů je ze zemí socialistického tábora, kteří odmítají bojovat proti Risům, kvůli podobnému vztahu k USA. Taktéž odmítají bojovat s Rusy žoldnéři z Německa, Francie, Itálie Španělska a Velké Británie (a ti jako proč?). Velitelé oddílů ISIL se setkávají s reálnou sabotáži a občas i hrozbami vůči ním samotným.
Rusové ukázali celému světu, kdo je ve skutečnosti pánem situace a kdo šíří lží v “The New York Times”, “BBC” a jiných proamerických médiích.” – konstatuje vedoucí Al-Džazíry.
http://aljazeera.net/news/reportsandinterviews/2015/10/3/
http://oko-planet.su/politik/politikarm/295135-v-ssha-nachalas-ploho-skryvaemaya-panika-oni-ne-vidyat-russkie-istrebiteli-boycy-igil-ne-hotyat-voevat-s-russkimi.html

Včera asadovská vojska rozhodila letáky v rajonech předpokládaných pozemních útoků Syrské armády, aby upozornily civilní obyvatelstvo o chystaném útoků a vojáky ISIL, aby se raději vzdali a zachránili si životy. Hned na to, okolo 3 tis. bojovníků ISIL uteklo do Jordánska. Sdělil 1. kanál ruské televize.

P.S. To by mě nikdy nenapadlo, že se takovým komickým způsobem projeví loajalita bývalých příslušníků zemí socialistického tábora.:)
A ještě mně bude vrtat hlavou, co s tím mají společné žoldnéři z Německa, Francie, Itálie Španělska a Velké Británie? Že by evropská soudružnost?:)

 

Diskusní téma: Tohle zde ještě nebylo: ISIL odmítá bojovat s vojsky Asada

Čečenci

M.C. | 07.10.2015

Tak mě napadlo:
Nesouvisí tento názorový kotrmelec s veřejným prohlášením Ramzana Kadyrova, že požádal Putina jako vrchního velitele o povolení k tomu, aby se čečenské milice mohly zapojit do bojů v Sýrii?
V Osetii gruzínští vojáci i civilisté měli největší strach právě z Čečenců.

Američané-společný nepřítel všech.

Jana | 06.10.2015

Je možné,že Američany nemají rádi napříč celou zeměkoulí.Naopak nikdo alespon trochu normální se nepustí do křížku s Rusy.A proč taky by to dělali.

ať se trochu zasmějete

M.C. | 06.10.2015

Jak správně přicházet k Putinovi – ukázka pro západní politiky – předvádí japonský premiér Š. Abe
http://politobzor.net/show-66523-kak-pravilno-podhodit-k-putinu-posobie-dlya-zapadnyh-politikov.html

Vlastník Al-Džazíry?

Aleš Krejčí / Brno | 05.10.2015

Jakápak loajalita bývalého socialistického tábora, jakápak soudržnost evropanů?
1.)
Není to prostě tak, že Rusko prostě nemůže vyhrát na celé čáře, aby se nepoškodila pověst USArmy? Americkou Al-Džazíru vlastní Al-Gore, arabská Al-Džazíra má sídlo v Kataru a dříve patřila BBC. Komu patří teď nevím, ale vsadil bych se, že nějakému americkému vazalovi, byť s arabským jménem. 7-denní válku vedl jenom Izrael a všude se to roztrubuje, nemohou přeci připustit, že by Rusko zmáklo válku za 3 dny, když se tam USArmy snažilo měsíce.
2.)
Navíc ten nástup Ruských zbraní mohl být vskutku odrazující a i teroristi ví, že život mají jenom jeden. Od koho navíc přijímat rozkazy, když velitelství mlčí a v letákách se píše, že tam řádila ruská krtečková.. :o)

Tribunál

Antonie | 05.10.2015

Měly by je všechny postavit před mezinárodní tribunál, ale to západ nedopustí

lháři avrazi

vinetou | 05.10.2015

američané vždy lhali,lžou alhát budou,vraždili vraždí a vraždit budou,jsou světový mor.

Re: lháři avrazi

Jaris | 06.10.2015

Vinetou, ja to vidim tak, ze americka armada je vyuzivana ve prospech zidu-zionistu. To jsou ti, kteri porad postuchujou, vyvolavaji a organizuji ruzna nestesti. Delaji to tak, aby je nebylo videt v popredi. Misto toho maji prave gojimske bojovniky US army, protoze z ciziho krev netece. Jsou to bastardi a za kazdym nestestim najdes na konci zida.

Ono v tom bude úplně něco jiného.

Krokodýl | 05.10.2015

Pokud by Rusové,Syřané nebo Iránci lapili pár takových "bojovníků" (čti vrahů bezbranných obyvatel) třeba s německým či britským pasem,asi by to v hostitelských zemích těchto grázlů zacloumalo s veřejným míněním a proto zřejmě dostali avízo zdekovat se mimo válečnou zónu.Rusové by nepochybně politicky řádně využili lapení takových ptáčků.

A těch blbých vtipů, co by kolovalo po Zeměkouli )))

r.m. | 05.10.2015

Např. Víte proč rok nikoho nemohli trefit? Nebudou přeci střílet do vlastních ))))

Re: A těch blbých vtipů, co by kolovalo po Zeměkouli )))

jana123 | 08.10.2015

YES :)

Přidat nový příspěvek