Teroristé IS v Sýrii prchají po prvních leteckých útocích Ruska

03.10.2015 20:29

TauRus |

 http://cz.sputniknews.com/svet/20151003/1294484.html#ixzz3nWbgaV1K

A ještě připojují video ruského generála A. Kartapolova, který potvrzuje paniku v řadách teroristických organizací a bojovníku.
Ruská strana navrhla Američanům, aby z území Sýrie vystěhovali všichni svoje svoje experty, působící tam a taktéž jejích “cenné spolupracovníky”, které jsou dotovány z peněz daňových poplatníků USA.
Dnes bylo oznámeno, že americká strana informovala Ministerstvo obrany RF o tom, že v akčním pásmu ruského letectva „není nikdo kromě teroristů”. „V průběhu kontaktů nám Američané oznámili, že nikdo kromě teroristů v tomto regionu není”, zdůraznil náčelník hlavní operativní správy Generálního štábu OS RF.
https://www.youtube.com/watch?v=8eYtz5SAna4

A kdo je v dosahu ruských stíhaček a bombardérů, toho pindosi prostě slili. Ale řevu a kdákání v médiích, kvůli tomu, že Rusi ničí “umírněnou opozicí”, si ještě užijeme. Přitom o “umírněnosti” té opozice svědčí třeba fakt, že má ve výzbroji protitankové střely. Přejí Obamovi a spol. podobnou “umírněnou opozici” na svém území.

Dnes se vzdušný prostor Sýrie pokusili narušit 4 izraelští piloti na F-15, asi také měli starost o svoje “cenné kádry”. Ale poté, co je přivítalo šest SU-30, které důrazně doporučily opustit území, rychle poslechli. Nicméně z velitelství Izraelu přišel dotaz, proč je tak nevybíravým způsobem vypoklonkovali. Na dotaz protistrany – co na cizím území pohledávali, Izraelu došla fantazie a nechal to bez odpovědi.
http://cont.ws/post/129241

700 bojovníků a pohřešovaných syrských občanů se vzdali i s výzbroji kompetentním orgánům v provincií Deraa na jihu Sýrie, sděluje národní agentura SANA.

Podle informací agentury, v rámci národního usmíření v Deraa se rozhodlo 450 bojovníků-Syřanů a 250 pohřešovaných syrských občanů navrátit k mírnému životu. Bojovníci přinesli s sebou automaty, kulomety a jiné střelné zbraně.
V rámci programu národního usmíření syrská vláda nabídla svým občanům složit zbraně, projít procesem rehabilitace a navrátit se k mírnému životu.
http://cont.ws/post/129249

 

Diskusní téma: Teroristé IS v Sýrii prchají po prvních leteckých útocích Ruska

TO SEM SI ODDECH

RUZOVKA | 07.10.2015

RUS TO MEL HODNE DOBRE PROMYSLENY. JESTE NEDAVNO SEM SI MYSLEL, ZE NEJLEPSI ZBRANE NEMA RUS, A JSEM RAD ZE JE MA NEJLEPSI. NO CEHO JINYHO BY SE US BASTARDI BALI, KDYZ NE LEPSI VYZBROJE

Bravo Putine !

Vlastenec | 05.10.2015

Ať teroristé prchají - to je jen dobře !!
.. oni totiž hlavně prchají ti teroristé z USSA organizovaní CIA !!!
***
Není věc Putina aby chránil hranice EU.
Za to jestli se další teroristé dostanou do EU můžou VLASTIZRÁDCI Z BRUSELU !!!!!!!!
***
Takže pláčete na nesprávném hrobě vy Havloidi zaprděný !!!!
***
...ALE I NA VÁS DOJDE = A BUDETE TAKY PRCHAT PŘED HNĚVEM
LIDU zemí Evropy !!!!!!!!!!!!!

A kam prchají?

nula | 04.10.2015

Někde jsem četl, že do Evropy. Takže děkujeme pánům z USA, panu Tau i panu Rusovi, prostě všem těmhle soudruhům, kteří dělají všechno proto, aby Evropa, tak jak ji známe, zemřela a zmizela.

Re: A kam prchají?

nula | 04.10.2015

Jo, ono je to napsaný i přímo na tom sputniku, že se snaží dostat do Evropy.

Re: A kam prchají?

ТаuRus | 04.10.2015

Dobrá demagogie.... Co já s těmi teroristy v Evropě mám společného? :)
Teroristi utíkají k tomu, kdo je stvořil, podporuje a vítá s otevřenou náručí. A Evropa v tom také má prstíky.

Re: A kam prchají?

Hana | 04.10.2015

Za ochranu hranic EU jsou snad zodpovědní Rusové? Co kdyby jste místo obviňování jiných zvedli zadky a přišli na demonstraci proti imigraci a za vystoupení z EU? Bylo nás tam v sobotu jak šafránu, ale všechny brněnské kavárny a hospody byly plné. Nadávat u piva, to jediné umíte, ale udělat si čas a jít dát naší vládě najevo, že s její politikou nesouhlasíme, to nikdo z vás nemůže, že? Asi máme to, co si zasloužíme.

Re: A kam prchají?

Hana | 04.10.2015

Jakmile se Rusům podaří obnovit mír v Sýrii, už se nebude moci Makrela a spol vymlouvat na vlnu uprchlíků z válčící Sýrie. Copak si na nás asi vymyslí? Ta vlna uprchlíků totiž bude pokračovat. Ale i za to bude zřejmě zodpovědný Rus. Jak snadné zbavit se vlastní zodpovědnosti a vinu přehodit na jiného. Co tak, kdyby EU alespoň dodržovala vlastní zákony a vracela ekonomické migranty zpět, což jsou ve skutečnosti všichni muži.

Jastr

Stef | 03.10.2015

Naprostý souhlas a zatraceně me to hřeje u srdce

Putin

Jastr | 03.10.2015

Opravdu zajímavé, ruský roční rozpočet na armádu je asi desetina toho co má USA, které bombarduje - tj dává Sýrii do pořádku už několik měsíců + k tomu mu ještě pomáhá Turecko, Arábie, Francie, a jiné státy "humanitního" seskupení NATO a přesto ty výsledky jsou úplně jiné. Takže díky pane Putine za vaši lidskost, tobě Internete, že nejsme odkázáni jen na "Objektivní" zprávy i námi placené české TV a i Vám, kteří již chápe co je potřeba opustit

Sputnik

Robo | 03.10.2015

Je RA-dosť čítať takéto správy.

Přidat nový příspěvek