Tajné přesuny bojové techniky na Ukrajinu

10.12.2018 14:29
dedacaj 

 

Onehdy zde proběhla diskuze o přesunech vojenské techniky na východ.
Oficiální představitel operačního velení DNR Bezsonov od 00:44 minuty:
Rozvědka objevila 20 BMP a 10 tanků pod Mariupolem dodaných z Česka a vyjádřil nepochopení, jak může země, která tak strádala ve válce, podporovat fašistický režim na Ukrajině.

https://www.youtube.com/watch?v=VXwnIOGX_30

 

Diskusní téma: Tajné přesuny bojové techniky na Ukrajinu

biznis nadovsetko

mpskus | 11.12.2018

nas capko by povedal, ze obchodne zaujmy su nadradene ludskym pravam, cize biznis je biznis a ze popri tom zomru nejaki nepodstatni ludia? taky je proste zivot

Tajné přesuny bojové techniky

Hela | 11.12.2018

Přesuny bojové techniky z ČR na Ukrajinu je zločinem, za který by měli pykat všichni, kdo s tím mají co společného. Ministerstvo, které toto dovolilo, či dokonce iniciovalo, by bylo třeba rozpustit a členy pozavírat! Zajímalo by mne, zda byl o této iniciativě informován prezident? A moc by mne zajímalo, jak by odpověděl a jaký postoj by zaujal? Každého z těch syčáků, kteří si v této kauze smočili prstíčky, bych neprodleně poslala na Donbas, aby si zažili o čem to je a poznali co to jsou ti "hodní" ukrajinští fašisté, kterým tak ochotně posílají zbraně a techniku na obyčejné lidi, jejich spoluobčany, na školy a nemocnice atd.! Povinně by byli vybaveni kamerou, která by věrně zaznamenala i to, jak se strachy pos..li.

přituhuje

M.C. | 11.12.2018

Zbrojíme stále více.

https://www.reflex.cz/clanek/divoky-kacer/91561/ministerstvo-obrany-nechalo-vyzbrojit-prvni-damu-ivanu-zemanovou-napeti-ve-svete-roste.html

Z toho se Putin po......
Smíchy.

Strnad

M.C. | 11.12.2018

On pan Strnad ve válce nestrádal a většina naší politické scény také ne, tím to bude.
Dodneška se mi otevírá kudla v kapse, když si vzpomenu na záběry z války v Jižní Osetii, kde z oblaků prachu zvířených po palbě raketometů na Cchinvali vystupovaly nezaměnitelné tvary kabin T815.

Přidat nový příspěvek