SVĚT SE, ZDÁ SE, ZBLÁZNIL

27.06.2020 06:44

Janka Šťastná a jej analýza z fb
SVĚT SE, ZDÁ SE, ZBLÁZNIL

 

Ano, vypadá to tak, v USA lidé rabují obchody, zapalují domy, auta, „bílí“ poklekají před „černochy, mluví se o rasismu, strhávají se pomníky, sochy,…. strhávají se i sochy, které jsou spojeny s jejich státností. Došlo na sochy Kryštofa Kolumba, George Washingtona, Benjamina Franklina a další velikány americké historie. V Kanadě potřeli černou barvou hlavu pomníku bývalého předsedy vlády Pierra Trudeaua, otce současného předsedy vlády Justina Trudeaua.

V rámci těchto protestů nejde o nic jiného než o pokračující boj americké stání elity ( neokonů ) a globálních elit. Neokoni se snaží všude, kde to je možné, vyprovokovat konflikt. Nejen v USA, ale i ve světě. O tom je i událost na indicko-čínské hranici, kde bylo zabito 20 indických vojáků při střetech s čínskou armádou. Situace je tam napjatá, ale ve výsledku z toho vytěží ruský prezident Putin, který bude „moderovat“ jednání mezi těmito zeměmi. Dnes, tj. 22.6. mají proběhnout (on-line) trilaterální rozhovory Rusko+Čína+Indie.

Protesty se přesunuly i do Evropy, kde probíhají s různou intenzitou. I u nás se snaží vyprovokovat nepokoje, založené na rasovém základě. Všimli jste si, jak jsou u nás tyto protesty „bržděny“?
V Brně proběhla demonstrace hnutí Black lives matter a zároveň se tam objevila protidemonstrace hnutí „Slušní lidé“ s transparenty All lives matter ( na všech životech záleží ). Toto hnutí je vůbec zajímavé. V květnu 2018 přerušili v brněnském divadle kontroverzní divadelní hru Naše násilí, vaše násilí, kde byla scéna znásilnění muslimky Ježíšem a další nechutná scéna s českou vlajkou, kterou si „herečka“ vytahovala z ….

Jméno hnutí se objevilo i v souvislosti s rvačkou v Brně, ve které tři cizinci, podle informací ČTK muži původem ze severní Afriky, napadly 2 jiné muže. Jedním z napadených mužů, který měl četná bodná zranění, je Hamo Aperyan, původem Arménec, který deset let žije v České republice a reprezentuje ji v boxu. V rozhovoru k útoku uvedl:, „Říkal jsem i policajtům, že kdybych chtěl, tak jsem sportovec a všechny bych dostal na zem. Ale nikdy v životě jsem se nezačal prát.“ Dost zvláštní, že? Mohl je dostat na zem, ale nechal se pořezat?
Objevil se na fotkách s lidmi z hnutí „Slušní lidé“, i když podle jeho slov k hnutí nepatří. https://www.idnes.cz/…/hamo-aperyan-utok-nozem-brno-boxer.A…

V čele hnutí je Zdeněk Pernica, trojnásobný český mistr v kickboxu. S hnutím je spojena i akce, když se v r. 2017 na Komenského náměstí v Brně objevil růžový tank z dílny Davida Černého a pak k němu přiběhla skupina a pokryla jej obrovskou modrou plachtou s nápisem Slušní lidé. V tomtéž roce pověsili na trubkovou konstrukci Německého domu na Moravském náměstí velkou fotografii primátorova náměstka Matěje Hollana (Žít Brno) s přimalovaným hitlerovským knírkem.
https://www.idnes.cz/…/hnuti-slusni-lide-brno.A170609_23316…
Taková hnutí nevznikají jen tak, bývají napojená na tajné služby.

V tisku se objevily snahy spojit nás s otrokářstvím – jedna česká „his-torička“ tvrdí, že i Češi se v minulosti podíleli na otrokářství tím, že čeští chudí tkalci vyráběli plátno, skláři korálky, které koloniální velmoci u nich objednávaly a ty se pak používaly jako platidlo na trzích s otroky. Tím jsme se podle historičky podíleli na otrokářství. „To nevymyslíš“.

Pokud jde o USA, zajímavou informaci uvedl analytik Pjakin, a to, že akce s protestujícími z rasových důvodů byly už v minulosti naplánovány za účelem přestavby Spojených států. Přestavby z pozice světového četníka, který vykořisťuje ostatní země, na národní stát, který bude žít „za své“. Tato přestavba bude spojena s krachem dolaru jako světového platidla, jako rezervní měny. O krachu dolaru se píše už několik let, ale nedávno vyšel v časopisu Bloomberg článek: „Krach dolaru se blíží“, kterým autor, lektor z Yaleské univerzity ( kde se vychovávají kádry pro státní elitu USA ), bývalý člen rady vedení FEDu, nejspíše vysílá vzkaz svým „žákům“: prohráli jste, smiřte se s tím.
Černošská populace byla záměrně vedena k životu, ve kterém nemusí pracovat, kde si zvykla na podporu a dávky, a i přesto je věčně nespokojená s tím, jak s nimi „bílí“ zacházejí. ( Nepřipomíná vám to něco vztaženo na české prostředí? )
Problém je, že tento předem připravený nástroj využila americká státní elita pro své cíle, pro vyvolávání nepokojů za účelem poškodit Trumpa. Největší řádění se odehrává tam, kde ve vedení státu jsou neokoni. To neznamená, že globální elity nemohou využít tyto akce také pro své cíle přestavby USA. Akce jsou řízeny tajnými službami, přičemž jedny tajné služby pracují pro neokony, druhé zase pro globální elity.

V USA zapracovaly i matrice, které ve svém článku skvěle popsal Přemek Horský.
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=872909996532086&id=100014392806893


V Rusku se objevily zprávy, že FSB zasahovala proti různým extremistickým skupinám. Jejich činnost můžeme spojit s plánovaným převratem, proto po jejich zneškodnění si mohl prezident Putin dovolit vyhlásit nový termín vojenské přehlídky k 75.výročí vítězství ve Velké vlastenecké válce.
Na tuto přehlídku nepojede prezident Zeman, i když na tu v původním termínu, 9. května, jet měl. Podle všeho problém je právě v tomto datumu – 24.června. 24.6.1945 byly na vítězné přehlídce házeny k Mauzoleu nacistické symboly. Tento den je svátkem Jana Křtitele, jehož jménem se nazývá jeden směr v židozednářství. Jan Křtitel se stal patronem křižáckého řádu johanitů – později nazvaných maltézští rytíři.
Není známo, odkud vznikla iniciativa určení data vítězné přehlídky v r. 1945, zda od představitelů „světového zákulisí“ nebo od J.V.Stalina. Je ale zřejmé, že přehlídka v tento den ukazovala na ty, kteří válku skutečně začali (církevní řády jsou nástrojem globálních elit ). Stalin odmítl přijímat přehlídku ( vést ji na koni ), sledoval ji shora, z Mauzolea a díval se na ni vlastně ze strany, čímž dal najevo, že se nachází na stejné úrovni jako činitelé globálního zákulisí, ale nachází se k nim v opozici, na což ukazuje charakter jeho veškeré poválečné činnosti.
Po této přehlídce se vyrojily zavádějící informace, že Stalin nevedl přehlídku, protože nedokázal vysednout na koně.

Na přehlídku v letošním roce nepojedou i další státníci – francouzský premiér Macron ( prý nedostal pozvánku ), japonský premiér Abe, u bývalého prezidenta Kazachstánu Nazarbajeva ( stále vlivný politik ), který měl na přehlídku jet, se náhle objevil koronavirus,…
Prezident Zeman se sice podřídil nátlaku „nejet tam“, ale vyřešil to lišácky, posílá na přehlídku svého „osobního zástupce“, jak ho sám označil, českého velvyslance Rusku.