Sušenková bába Nuland přijela do Moskvy

23.06.2016 14:14
TauRus
 

Sušenková bába Nuland přijela do Moskvy, kde se sejde se Surkovem.
Včera byla v Kyjevě, ale s Porošenkem se nesešla. Zlí jazykové tvrdí, že Porošenko se sám s ní odmítl setkat. Před jejím příjezdem v Americe byl premiér Ukrajiny Grojsman a moc prosil peníze. Peníze nedali a požádali urychlit volby a plnění Minských dohod. To Kyjev nechce, protože pro něho samotného to znamená smrt. Nuland si popovídala s mluvčím Nejvyšší rady Parubijem (nevím, jestli se pochopili, jelikož Parubij je naprostý dement, něco jako Kličko) a někým z parlamentu.
V Moskvě se zřejmě pokusí navrhnout nový algoritmus provedení voleb. Neverending story…
http://www.segodnya.ua/politics/pnews/nuland-privezla-novyy-plan-vyborov-na-donbasse-ekspert-727010.html

 

Diskusní téma: Sušenková bába Nuland přijela do Moskvy

Nulandova je na odstrel

svantovit | 23.06.2016

a rovnako tak aj dalsie hybne paky.Nulandova mala ulohy,ktore nesplnila,skor naopak urobila veci horsimi,hystericke vystupy nepomohli.V bielom dome sa chysta vymena strazi a medzi neokonmi dojde k reorganizacii tym,ze sa zbavia neuspesnych,ktorych bude vela Nulandova si pomaly moze balit,rovnako ti,ktori zle odhadli situaciu.

Parubij

M.C. | 23.06.2016

Nabízí se otázka, proč je mluvčím Nejvyšší rady dement, ale když se podívám na naše politiky a jejich mluvčí, tak se přestávám divit.

S tím Surkovem se už bavila onehdá v Kaliningradu - zřejmě je to jediný člověk z ruského vedení, kterému se při pohledu na ni nedělá špatně. Anebo s ní vyšší šarže MID odmítají mluvit.

Re: Parubij

RichardCZ | 23.06.2016

Já bych řekl , že v hierarchii politiky / diplomatického protokolu je Vladislav Surkov na služební úrovni roven s V. Nuland.

Anglická královna se přece také osobně nesetká s německou kancléřkou, ale setká se s českým prezidentem, který je jí v diplomatickém protokolu roven.

Rusové si na protokol a korektní vystupování potrpí a nikoho bezdůvodně neuráží.

Přidat nový příspěvek