Strukturovaně o našich prezidentských kandidátech

16.01.2018 18:34

 

Migrace a kvóty

Jiří Drahoš

Je PRO přijetí migrantů podle kvót (zatím 2600 migrantů). Je proti přijímání ekonomických migrantů. Je PRO přijímání všech migrantů kteří jsou v nouzi, bez ohledu na kulturu nebo náboženství. Je PRO řešení na kterém se dohodne Evropa, tedy pravděpodobně je i pro přijetí Dublinské dohody, která zbavuje státy rozhodování o tom koho chtějí přijmout.

 

Miloš Zeman

Je PROTI jakýmkoli kvótám o rozdělování migrantů. Je PROTI přijímání ekonomických migrantů. Je PROTI přijímání migrantů muslimské víry nebo jiné nekompatibilní kultury. Je PROTI tomu aby Evropa rozhodovala o tom koho máme přijmout, tedy i proti Dublinské dohodě. Je PRO aby si každý stát mohl sám rozhodnout koho přijme a koho ne.

 

 

EURO

Jiří Drahoš

Je PRO bezpodmínečné přijetí eura.

 

Miloš Zeman

Je PRO přijetí eura za podmínky že nebudeme vyživovat žádnou zadluženou zemi, zejména Řecko.

 

 

Miroslav Kalousek, gauner České politiky, Bakala (největší tunelář ČR viz OKD) a jeho média

Jiří Drahoš

„Nejlépe se mi jednalo s Miroslavem Kalouskem“. Jiří Drahoš za politika který drží slovo a jednalo se mu s ním nejlépe považuje Miroslava Kalouska. Bakalova média jsou Jiřímu Drahošovi velmi nakloněna.

 

Miloš Zeman

Odvěký odpůrce Miroslava Kalouska a také Bakaly a jeho novinářského impéria.

 

 

Stranická podpora

Jiří Drahoš

Jiřího Drahoše podpořily především krajně neúspěšné nebo kontroverzní politické strany. Především TOP09 Miroslava Kalouska, Podvodná STAN v čele s Gazdíkem, nebo KDU-ČSL pana Bělobrádka, ale také levicově-extremistická anarchistická strana Piráti.

 

Miloš Zeman

Miloš Zeman má podporu hlavně občanů, také části ČSSD, úspěšného ANO Andreje Babiše, SPO Zemanovců, SPD Tomia Okamury, KSČM, ale také bývalého prezidenta Václava Klause, a to je co říci vzhledem k tomu že vždy byl jeho nejvzdělanějším politickým soupeřem.

 

 

Charita, pomoc potřebným

Jiří Drahoš

Jiří Drahoš zatím nedal nikomu ani korunu, nikomu ani reálně nepomohl.

 

Miloš Zeman

Miloš Zeman po celou dobu své prezidentské funkce odvádí třetinu svého platu, tedy 60 tisíc korun měsíčně, do Fondu Ohrožených Dětí, tedy Klokánku. V roce 2015, kdy Klokánku hrozilo zrušení, poslal přímo 2,5 milionu korun ze svých peněz aby existenční ohrožení Klokánku zažehnal a Klokánek mohl zaplatit dluhy způsobené tím, že stát přestal Klokánek úplně financovat. Reálně tak na Klokánek, který se stará o nezaopatřené děti nebo děti v nouzi, poslal ze svých peněz kolem 4 milionů korun. Veškeré peníze které dostal na tuto prezidentskou kampaň, což je nyní něco kolem dalších pěti milionů korun, hodlá místo utrácení za svou reklamu také věnovat Klokánku do poslední koruny.

 

 

Komunistický režim

Jiří Drahoš

Jiří Drahoš by odmítl jmenovat jakoukoli vládu s podporou komunistů. Jak si to představuje udělat aniž by přímo porušil ústavu ČR, nebo co by řekl voličům komunistů kteří tuto doposud legitimní stranu volili, zatím nevysvětlil. Trochu to odporuje jeho prohlášení že by chtěl být prezidentem všech občanů. Staví se do role velkého odpůrce komunismu, ovšem nijak nevysvětlil jak je možné že Jiří Drahoš byl na ročním pobytu v Hanoveru v Západním Německu v letech 1985 – 1986 a jako hostující profesor na Univerzitě Sao Paulo v Brazílii. Každému kdo zná minulý režim je jasné, že něco takového nešlo bez opravdu velké přízně strany a míře důvěry, stejně jako bez podání detailního hlášení STB po návratu, o které Drahoš prohlašuje že s nimi nikdy nijak nespolupracoval a nekomunikoval. Zajímavě to podkresluje na internetu kolující informaci, možnou dezinformaci, o jeho přezdívce „Bas“ vedené ve spisech STB, lze vyhledat.

 

Miloš Zeman

Je známý tím že za bývalého režimu dostal celkem třikrát výpověď z práce kvůli aktivní kritice režimu, a to v těch nejožehavějších tématech. Byl velmi aktivním účastníkem událostí z Listopadu 1989. Za minulého režimu mu nebylo umožněno plnohodnotné studium, byl vyhozen ze školy kvůli referátu o TGM, navzdory jeho velmi dobrým výsledkům. Byl nucen studovat dálkově, až po několika letech mu díky velmi dobrému prospěchu bylo umožněno studia dokončit. Nemá problém s KSČM jako stranou pokud ji volí občané, ani s vládou s podporou komunistů nemá problém pokud ji zvolí občané, ovšem sám o ní řekl že takové tendence se už vyžily (Marxismus jakožto ideová základna nynější KSČM). V komunistické straně působil něco málo přes rok, vstoupil do ní v roce 1968 v pokusu zvrátit blížící se události. Z komunistické strany byl vyhozen pro nesouhlas se sovětskou okupací a počínající normalizací v roce 1970, což veřejně aktivně prezentoval a napsal o tom tehdy i článek.

 

 

Vztah k EU

Jiří Drahoš

Lze bez nadsázky říci, že je typickým eurohujerem. Je pro těsnou integraci s EU, pravdou je že je pro aktivnější vystupování v rámci EU. Je jednoznačně proti vypsání referenda o členství v EU, podle něho by o tom neměli rozhodovat občané. Fakt že o vstupu do EU občané rozhodli mu zřejmě nikterak nevadí, toto rozhodnutí občanů nezpochybňuje.

 

Miloš Zeman

Je proti dvourychlostní Evropě, neustále opakuje že ČR vzhledem k jejím ekonomickým výsledkům nikdo nemůže odsouvat na okraj jen proto že nemá Euro. Je pro vypsání referenda o setrvání v EU, i přes to že sám by hlasoval pro setrvání. Je pro výraznou reformu EU, odmítá jakýkoli diktát ze strany EU, je pro zachování naší suverenity v rámci této organizace.

 

 

Vztah k referendům a přímé demokracii

Jiří Drahoš

Jiří Drahoš je proti tomu, aby o důležitých otázkách rozhodovali občané. Podle něho mohou občané rozhodovat pouze o dílčích tématech, nikoli však o zásadních otázkách směřování naší země.

 

Miloš Zeman

Miloš Zeman aktivně podporuje zavedení přímé demokracie. Některé její prvky sám zaváděl v rámci vlády ČSSD kdy byly posilovány role krajské a místní samosprávy. Aktivně podporuje i přímou volbu starostů a hejtmanů. Jako předseda vládní strany předkládal i zákon o referendu který nebyl nikdy schválen. Nyní podporuje takový zákon také, stejně tak další prvky přímé demokracie, mimo jiné přímou volbu prezidenta podporoval také. Je rozhodně PRO aby o důležitých otázkách týkajících se této země rozhodovali občané přímo v referendu, mimo jiné i o setrvání/vystoupení z EU nebo NATO.

 

 

Vzdělání

Jiří Drahoš

Jiří Drahoš je fyzikální chemik, profesor. Na všech jeho akademických článcích je pouze spoluautorem, sám nikdy nic nepublikoval. Je také spoluautorem řady patentů, nikdy samostatným autorem. Vzhledem k jeho působení na postu předsedy ČAV je to přinejmenším zarážející.

 

Miloš Zeman

Vystudoval střední školu ekonomickou, a poté po různých peripetiích s komunistickou mocí dostudoval i vysokou školu ekonomickou, obor národohospodářské plánování. Promoval s červeným diplomem a diplomovou prací s názvem Futurologie a budoucnost. Jakožto nejlepší absolvent téhož roku začal stejný obor vyučovat na vysoké škole.

 

 

Vzory a idoly

Jiří Drahoš

Jiří Drahoš se netají tím že je velkým obdivovatelem Václava Havla, stejně tak jako Slovenského prezidenta Andreje Kisky, za kterého se většina Slováků stydí. Poslední skandál s pořádáním večírků na palubě vládního speciálu nebo jeho skandály kolem financování kampaně mluví za své.

 

Miloš Zeman

Miloš Zeman je obdivovatelem Winstona Churchilla, Tomáše Garrigue Masaryka, nebo také Charlese de Gaulle.

 

 

Uznání ve světě

Jiří Drahoš

Zatím nemá žádné valné uznání ve světě kromě akademického. Jakožto akademik je uznávám v Japonské akademii věd, a ve Slovenské akademii věd.

 

Miloš Zeman

Velmi uznáván mnoha státníky i organizacemi. Vzhledem k tomu že dokáže mluvit ve čtyřech jazycích, nemá problém získat si posluchače v mnoha zemích. Má dveře otevřené v Německu, Rakousku, na Slovensku, v Rusku, Číně, Spojených státech Amerických, v Izraeli, Velké Británii u královny, od Algemainer obdržel dokonce světově prestižní cenu Bojovník za pravdu, hovoří pravidelně na půdě OSN, v Evropském parlamentu, ale i na dalších významných setkáních, zejména ekonomických.

 

 

Zdraví

Jiří Drahoš
Jiří Drahoš nemá žádné známé zdravotní potíže. I přes to nosí brýle, které nemají žádné dioptrie. Tento klam mu zřejmě doporučil nějaký mediální poradce.

 

Miloš Zeman
Miloš Zeman trpí chronickou neuropatií. Je to nemoc při které je obtížné ovládat dolní končetiny. Proto nosí hůlku. Další potíže nemá, a podle vyjádření lékařů, které zveřejnil, je jinak plně zdráv.

 

Diskusní téma: Strukturovaně o našich prezidentských kandidátech

Výzva

Eduard Čech | 23.01.2018

Prosím všechny! Nechte všech idiotských řečí a myslete tak, jak bývalo v tomto státě zvykem. Jděte k volbám a ukažte na jaké straně stojíte a máte-li v hlavě rozumu, bebo měčeHO jiného?! Teoretici nám všem nikdy nepomohli. Politická rozhodnost je třeba v každém případě, i když někdy je třeba říci i drsnějšími slovy,aby pochopili i ti , kteří...nechtějí, nebo nejsou schopni chápat vsouvislostech.

Drahoš

Richter | 22.01.2018

Je to lhář,nehorázný podrazník.Tento darebák si může podat ruce jen s kamarádem Kalouskem.Zeptejte se toho namistrovaného náfuku kdo ho podporuje ze zahraničí.

Re: Drahoš

valihrach | 22.04.2018

Plne souhlasim!!!!!!

Drahoš

Venca | 21.01.2018

Drahoš je arogantní,namyšlený,schopný lezprdelka.Lidi dejte si pozor je všeho schopen.Faleš mu kouká z očí!!!!!!!!!!!!!

Re: Drahoš

Jana Kadlecová | 22.01.2018

Vy máte asi klapky na očích. Drahoš se na rozdíl od Zemana arogantně nechoval v současné kampani ani jednou. Na rozdíl od Zemana se chová slušně a není vulgární. Zeman nás vůbec nereprezentuje !!!!! i v zahraničí o něm píšou jako o českém prezidentovi-alkoholikovi.
Zeman už není soudný. Když příjde pod vlivem alkoholu i ke Korunovačním klientům - tak NO COMENT!
Bude mu jistě lépe na Vysočině u piva či Becherovky.

Re: Re: Drahoš

RNDr. et. Mgr. Pavel Šmíd | 22.01.2018

Naučte se nejprve rozlišovat pojmy: klient a klenot sice začínají stejně, ale obsahově se velmi liší. Drahoš na rozdíl od současného pana presidenta při svých vystoupeních hrubě urážel svého protikandidáta na presidentský úřad. Sama si zřejmě nedokážete srovnat úroveň obou kandidátů a podléháte protizemanovské mediální kampani. Je mi vás líto.

Re: Re: Drahoš

Amazonka | 22.01.2018

Ta jsi přece nána pitomá.

Re: Re: Drahoš

jaka | 23.01.2018

Kolik jste měla žile , když jste to psala?

Re: Re: Drahoš

hugo zhor | 23.01.2018

jdi do prdele i drahoušem

Re: Re: Drahoš

Marie | 23.01.2018

Když chodil ožralý Havel, tak to bylao v pořádku, Nynější prezident by nemohl ani dýchat, aby ho médie nedehonestovala. Hanba Vám všem, že nevidíte dál než na špičku nosu

Re: Re: Drahoš

renkla | 24.01.2018

Paní Kadlecová co to tady tlacháte? Kde v zahraničí o něm píší jako o alkoholikovi? On přišel pod vlivem alkoholu ke korunovačním klientům? a to je prosím kdo? Proboha nepijte už, trochu se vám to v hlavě plete, nebo sundejte ty Drahošovi brýle, uvidíte, že to hned bude lepší !
Pana Drahoše před rokem nikdo neznal a v zahraničí naše prezidenty taky nikdo nezná kromě politiků a novinářů, nikdo z lidí neví ani kdo byl Havel a nějaký český prezident je jim zcela ukradený. Přestante psát bláboly, které říkají v ČT, nebo píší nějaké zaprodané noviny nemáte vlastní názor. I pokud jde o vulgaritu...blá, blá...psali to v novinách, říkal to Moravec..a máte tam ještě něco lepšího?

Re: Re: Drahoš

Helena Pelikánová | 24.01.2018

To máte ze své hlavy paní Kadlecová, pokud ano, tak jste značně nesoudná! Spíš jste ovlivněna bulvárem a to zase nesvědčí o vašem IQ.

Re: Re: Drahoš

choze | 06.02.2018

Dámo, Drahoš je politická korouhvička a díky bohu že prohrál. Reprezentoval by tuneláře a lháře a lezl do zadku našim i evropským šmejdům, kteří naši zemi dusí. Ovládá jej "pantofel" jeho ženy, Kalda (Kalousek), Topol (Topolánek) a další darmožrouti, co už předvedli, co umí. Otevřete oči. A když někdo napíše - cituji (vaše slova) : "přijde pod vlivem ke korunovačním klientům", tak asi jste byla pod vlivem vy, nikdo střízlivý by takovou blbost nenapal.

Re: Re: Drahoš

Jaryn | 07.02.2018

Paní Kadlecová se učitě mýlí.Přece všichni víme.že prezident-alkoholik byl Václav Havel (Veškrn).

Re: Re: Drahoš

valihrach | 22.04.2018

Zeman je nejlepsi president.!!!!!!!

nový president

novák | 20.01.2018

nikdo neni ideální a zeman to dokazuje zejména svým rozkladem společnosti, stálou touhou po moci , ze dne na den měnícími se názory podle větru ,který kam vane na tu stranu zeman mluví, nedostává se mu důstojnosti ani něrohodnosti na presidenta

Re: nový president

Chuck445 | 21.01.2018

To jsou nekonkretni plky, o kazdem lze takto mluvit

Re: nový president

Mádlová | 22.01.2018

Zeman nemusí nic dokazovat a určitě rozklad společnosti není jeho zásluha. Zeman to má v hlavě srovnané na rozdíl od Drahoše. Už jenom to, že si nejvíc rozumí s Kalouskem. Kalousek je gauner a nejvíce rozvratu společnosti má na svědomí ON, ODS a o rozkrádání republiky ani nemluvě. Je mě líto, že jsou lidé v naší zemi, kteří vidí na p.Zemanovi co udělal neetické, ale druhá strana se nevidí. Smutné,opravdu smutné.

Re: nový president

jaka | 23.01.2018

...A KOLIK JSTE MĚL V ŽILE VY ...."důstojnosti"

Zednář nemá ve funkci prezidenta co dělat

Zdeněk Dymáček | 19.01.2018

Zednář Drahoš není náš člověk. Schvaluje tuto nelegální migraci, podporuje agresivní pakt NATO, nemá charitativní vlastnosti. Protože ho podporuje Kalousek,Halík,Sobotka, stal se naprosto nedůvěryhodným a nevolitelným.Rozumně uvažující člověk ho nemůže volit. Miloš Zeman je záruka, že náš stát neprovede nějakou hloupost.

Pravda o p. Drahošovi

Leontýna | 18.01.2018

Přečte se ti toto:
www.popravde.cz

Jako opravdu?

Opravdu? | 18.01.2018

Něco málo z médií sleduji. Doufal jsem že článek objektivně shrne reálné názory každého z kandidátů podobně jako vytvoří reálný obraz o každém z nich.
Mám pocit, jakoby bodrý prezident Zeman byl dokonalou volbou proti nějakému Drahošovi, který se z článku chová jak papír ve větru.
No nic, musím hledat jinde..
Pěkný den

Re: Jako opravdu?

M.C. | 19.01.2018

Oproti Drahošovi dokonalou volbou je. Protože ten je slabý jak čaj.
Doufám, že do dalších prezidentských voleb u nás vyroste politik dostatečného formátu, aby dobře a ku prospěchu občanů mohl zastávat nelehký úřad prezidenta.
A to nejsme prezidentským státem, v takových USA, kde funkce premiéra neexistuje, má prezident za krkem úplně všechno.

Pohroma

Jozef Korený | 17.01.2018

Zvolením pána prof.Dhahoša za prezidenta ČR postihne Českú republiku pohroma, akú doteraz nezažila.

Re: Pohroma

Jana Kadlecová | 22.01.2018

No jasně HLAD A MOR příjde :-))))

Re: Re: Pohroma

Honza | 22.01.2018

Magore

Re: Re: Pohroma

jaka | 23.01.2018

A vy jste co? Jistě máte genitální rozhled a snědla jste vší moudrost světa...

zakázal bych psát

Vladimír Tůma | 17.01.2018

Zakázal bych psát příspěvky od lidí s IQ nižším než 100. Problém by byl co by příznivci vážně nemocného Zemana psali.

Re: zakázal bych psát

eM | 17.01.2018

Totalitu prosazuje kdekdo, a zaklíná se u toho demokracií. V tom nejsi první ani poslední. Problém je že se ti to vrátí a pak se bude zakazovat dalším lidem psát další věci. Pokud se ti takový přístup k občanům líbí, vol J.Drahoše a pak čekej.

Re: zakázal bych psát

Olga Králová | 17.01.2018

Nic hloupějšího nedokážete vymyslet? Vysoké IQ vůbec neznamená, že jde o kvalitního člověka, často někdo třeba i nevyučený to má v hlavě srovnané líp, než "inteligent". Dokladem je nyní Drahoš i se všemi svými tituly. A kdo dělal odporné pokusy na dětech (dvojčatech) za 2. sv. války? Byli to inteligentní lékaři. Je také známo, že inteligentní lidi týrají děti mnohem "sofistikovaněji". Ono to vaše IQ není všechno.

Re: zakázal bys psát

Ďuro Trulo | 17.01.2018

Ale pane Vladimíre!
Kde se ve vás bere tolik sebekritiky a sebeneúcty. A co na to vaše demokratura.
s úctou váš Ďuro Trulo

Re: Re: zakázal bys psát

ještě Ďuro | 17.01.2018

Vláďo, já bych vám naopak demokraticky dopřál možnost se projevovat kdekoliv, kdykoliv a jakkoliv nezávisle na úrovni vašeho IQ

Re: zakázal bych psát

Husova | 19.01.2018

Už nepište

Re: zakázal bych psát

Neni | 20.01.2018

Já bych zakázal psát příspěvky lidem, kteří mají problém s pravopisem.

Re: zakázal bych psát

Ferda | 20.01.2018

Pane Tůmo, podle Vašeho vyjádření máte IQ jistě vyšší než 100. Ale v tom případě by jste neměl rozdělovat národ! Vyšší/nižší IQ. Nechte na každém, ať posoudí co je a co není pravdy. A že by Vaše IQ bylo skutečně tak vysoké? Pochybuji, protože napsat že je Zeman vážně nemocen- to jste slyšel asi někde v kavárně. Nebo jste snad jeho lékař?

Re: zakázal bych psát

e.m. | 22.01.2018

Co si o sobě myslíte? Kolik IQ máte vy a vám podbní?

Re: zakázal bych psát

Kunhuta | 22.01.2018

Ty sám máš IQ tak 60.

Re: zakázal bych psát

Saty | 22.01.2018

Myslím že vysoké IQ není argumentem proto , jestli je člověk dobrý nebo špatný. Koukněte se na pár masových vrahů. Pár z nich mělo vysoké IQ a co dokázali napáchat . A zakazovat psát ? To už tu bylo .

Re: zakázal bych psát

jaka | 23.01.2018

....oTůmovcích.,....

Jevreji chazarsti utoci....

DYLyNou | 17.01.2018

Ech ale se tady najednou objevilo jevreju chazarskych...At se bastardi propadnou...Ted u nasich sousedu na vychod udelovali statni vyznamenani...Takova parodie, ze to bylo k zebliti...Rad Ludovita Stura, ktery verejne vystupoval proti jevrejum, dostalo nekolik zaslouzilych {za otupovani puvodniho obyvatelstva, jelikoz ono to vypada, ze CR i SR jsou fakticky neokolonii Izraelu} Yidov...

:)

Miloslava Hamplová | 16.01.2018

Sice to není pravda, ale mohla by být. Hledala bych za tím spiknutí židobolševických zednářů.

Re: :)

eM | 17.01.2018

židobolševický zednář, jak se to projevuje? To jde o někoho schizofrenního kde jedna osoba je bolševik a druhá zednář? Jinak si to nedovedu vysvětlit.

Re: Re: :)

M.C. | 17.01.2018

Schizofrenie není vyloučena.
Já se v tom až tak nevyznám, ale bolševismus a zejména trockismus jako jeho agresivní odnož byla a asi i je z velké části Židovská záležitost. Proto byl svého času nazýván židobolševismem. Ještě za mých mladých let to bylo běžně slyšet ve filmech o období druhé světové.
No a o některých zednářských lóžích, např. B´nai B´Rith, jestli jsem to napsal správně, se tvrdí, že jsou kompletně židovské.

K tomu by se ale musel vyjádřit někdo, kdo do toho více vidí.
Já sice aspekt Židovských seskupení ve světové politice nepouštím úplně ze zřetele, ale neberu to jako základní prvek - problém je v tom, že je někdo darebák, ne v tom že je Žid.
Teorie typu - za vším hledej Žida - neberu.

Re: :)

CastroRuiz | 17.01.2018

Madam, keď už tak židotrockistov.

leva net se zařadil mezi šmejdy co mažou příspěvky

Jeronym Bosch | 16.01.2018

Takže jsme se dočkali toho, že Leva-net se zařdil mezi alternativní šmejdy, co smažou příspěvky, které neodpovídají předloženým manipulacím v článku.

A Pjakin vám to pořád vtlouká do hlyvy:

Iluze řízení (lhaní) má vždy objektivně katastrofické následky.

PS. Drahoš nikdy nikde neřekl, že je pro kvóty.

Drahoš se vyjádřil, že pro ČR není problém přijmout 2600 migrantů, jak navrhovaly kvóty, ale že to není řešení, protože kvóty nic neřeší.

Tak přestňte lhát na leva-net!

Re: leva net se zařadil mezi šmejdy co mažou příspěvky

QVAK | 16.01.2018

P. Drahoš je spolusignatářem výzvy Akademické obce za přijímání uprchlíků. Tuším z doby před cca 2. lety. Některá videa jsou již smazaná z You tube, toto s jeho názory v rozhovorech prozatím funguje média:https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=WoWDelgmtzA

Re: Re: leva net se zařadil mezi šmejdy co mažou příspěvky

Hela | 22.01.2018

Četla jsem to, je to pravda, je opravdu podepsán pod Výzvou za přijímání uprchlíků.

Re: leva net se zařadil mezi šmejdy co mažou příspěvky

Hox | 16.01.2018

Jsou tu dva články se stejným názvem, jeden na hlavní stránce a jeden v sekci aktuality, pod každým je svoje diskuse, z diskuse nic nezmizelo, ale to je asi primitivovi jako ty zbytečné vysvětlovat, jak se dívám, primitiv radši napřed huláká a obviňuje, a pak teprve přemýšlí, pokud vůbec.

Re: Re: leva net se zařadil mezi šmejdy co mažou příspěvky

Jeronym Bosch | 17.01.2018

Komu říkáš primitive ty kurvo zasraná nemytá!

Re: Re: Re: leva net se zařadil mezi šmejdy co mažou příspěvky

Vandal | 17.01.2018

Hmm, ako malo stacilo aby si sa odhalil v plnej parade a dokonale potvrdil Hoxove slova...

Re: Re: Re: leva net se zařadil mezi šmejdy co mažou příspěvky

eM | 17.01.2018

Ukázka tvého intelektu v praxi. Vulgarismus po prvním trolím neúspěchu.

Re: Re: Re: leva net se zařadil mezi šmejdy co mažou karty

Budha proletariátu | 17.01.2018

Jeronyme,...jeronyme!
Mluvit sprostě je nekorektní, pániškové nezaplatí!!!
Když už to musí být, musí se dít řečí vázanou až vybranou a s elegancí a šarmem absurdního s-pisovatele

Re: leva net se zařadil mezi šmejdy co mažou příspěvky

M.C. | 17.01.2018

Drahoš by mohl být prezidentem v nějakém klidném období, kdy by se v Evropě nic nedělo, potom by si vystačil s přijímáním státních návštěv a s kladením věnců.
Ale v současnosti se hraje o bytí a nebytí evropské civilizace a na to je potřeba kovanější člověk s větším přehledem.
Ne někdo, kdo podepsal tento popis událostí, které se možná odehrávají v nějakém jiném čase a prostoru, ale určitě to není popis současné evropské reality.
http://www.vyzvavedcu.cz/

Pokud Drahoš problematiku vidí skutečně takto, tak ji vidí úplně špatně a na základě tohoto chybného chápání by zavedl celý stát do průseru, ze kterého už by se nemusel vyhrabat.

Přidat nový příspěvek