Střípky ze světa

08.02.2016 21:10

TauRus|

 

Merkelová dnes přicestovala do Turecka jednat o migrantech. Už při svém výstupu z letadla předvedla, jaký nekompromisní postoj zaujme k této otázce foto:
https://pbs.twimg.com/media/CasIlRNUkAAi_1F.jpg

Také, že jo. Hned po jednání s Davutogluem obvinila Rusko ze zvýšení proudu uprchlíků ze Sýrie: „V posledních dnech jsme nejen vylekáni, jsme prostě zděšeni tím, jaká utrpení přinesla desetitisícům lidí bombardování, převážně ruské”. Německo a Turecko budou trvat na dodržování rezoluce Rady bezpečnosti OSN o Sýrii, která se týká bezpečnosti civilního obyvatelstva, podotkla Merkelová.
http://cz.sputniknews.com/svet/20160208/2313839/merkelova-zdesena-ruske-letecke-utoky.html#ixzz3zbSi6M00

Obávám se, že Merkelová, při volbě partnerů, v poslední době nepředvádí moc dobrý vkus – nejdříve Porošenko s Jacenjukem, teď Davutoglu s Erdoganem. Asi krize středního věku. Její vkus Němci asi už těžko mohou ovlivnit, ale poohlédnout se po nové kancléřce (mladé, smělé, atraktivní) by nebylo na škodu. O jedné takové dračici bych věděl. Ta by dovedla rychle migranty umravnit:
https://twitter.com/OnlineMagazin/status/686271518263869440

Merkelova se asi včera nedívala na Vesti s Kiseljovem, což měla udělat. Jinak by nevedla takové hloupé řeči o tom, jak Rusové působí Syřanům utrpení. Včera v pořadu vystoupil Kadyrov a prohlásil, že v době, když se teprve v Sýrii něco začínalo a o ISIL (DAEŠ) ještě nebylo ani sluchu ani duchu, on pro jistotu poslal do Sýrie pár zdatných čečenských chlapců na výzvědy. A tito chlapci byli u toho, jak západní političtí technologové zakládali ISIL a jak teroristy trénovali a školili NATOvští instruktoři na NATOvských základnách. Ti stateční chlapci se infiltrovali do teroristických skupin a jsou v Sýrii dodnes, a také se značnou mírou podílejí na přesnosti ruských leteckých úderů. Nepochybují, že natočili i zajímavý videomateriál, který jednou bude zveřejněn. Co potom bude říkat Merkelová?
Sestřih “Vesti” s Kadyrovem, rj.
Кадыров: ваххабитов тренируют натовские инструкторы В ИГ
https://www.youtube.com/watch?v=-MZAsj24kXU

Dnes, v Soči proběhlo setkání krále Bahrajnu s Putinem. Král vyjádřil ochotu spolupracovat s Ruskem ve všech oblastech a předal Putinovi královský dar – meč s damaškové oceli, který novináři hned nazvali “mečem Vítězství”, video:
https://twitter.com/dimsmirnov175/status/696700318302674944

A Putin na oplátku věnoval královi neméně hodnotný dar – tohoto krasavce, čtyřletého Achaltekince. Jen aby toho postaršího krále jednou neshodil ze sedla.:)
Video:
https://twitter.com/dimsmirnov175/status/696689321601081344

Naše známá Albrightová podpořila Clintonovou prohlášením:
“Kdo nebude hlasovat za Clintonovou, bude hořet v pekle”.
https://twitter.com/dimsmirnov175

Doufám, že jednou tam budou hořet spolu a třeba i s macechou všech Němců – Merkelovou.

 

Diskusní téma: Střípky ze světa

pozor na Saru

heretic | 11.02.2016

Sara Wagenknecht - nejen podle jmena, i jine indicie naznacuji, ze kope za starou znamou firmu Knechti&Paznechti
staci, aby nekdo rekl neco libiveho proti establishementu a hned se skace na spek.. Show must go on ! !

Re: pozor na Saru

M.C. | 11.02.2016

Wagen - vozidlo obecně
knecht - pacholek, čeledín
čili: buď kočí nebo řidič

.

Cico Ciciak | 10.02.2016

Kríza stredného veku?! Stará jebn... pič... to je!

Dobré ráno, Taurus

JaroX | 09.02.2016

Čože-čože? Merkelová už nie je kamarátka, snažiaca sa vrámci svojich schopností a možností pomáhať Putinovi oslobodiť Nemecko a Európu od Američanov? Do akej miery si pochopil, že Merkelová je Židovka s úlohou držať Nemcov pri zemi, alebo 2,5m pod ňou? (a s Nemcami aj ostatných Európanov, Briti sa sem samozrejme nepočítajú)

Merkel muss weg!

Re: Dobré ráno, Taurus

Hox | 09.02.2016

Nejsi tak nějak mimo? Taurus nikdy nepsal nic v tom smyslu, co podsunuješ, právě naopak.

Re: Re: Dobré ráno, Taurus

JaroX | 09.02.2016

Nie, ja nie som mimo. A som rád, že aj vám sa tu už konečne otvárajú oči. Bolo už načase.

Re: Re: Re: Dobré ráno, Taurus

Hox | 09.02.2016

Á pozór, máme tu dalšího chytráka děda vševěda. Tak když jsi tak chytrý, tak ještě napiš komu se konkrétně v čem "otvírají oči", tj. popiš konkrétně onu údajnou názorovou progresi, pokud to nemá být prázdné plivnutí anonymního trola.

ps. Pokud připisuješ Taurovi výroky zcela jiné osoby, tak jsi mimo. Pokud obvinění nedoložíš, jsi trol. Pokud vydáváš názor jedné osoby, který tu byl v opozici, za názor skupiny, která zastávala právě opačné názory, tak jsi opět mimo nebo trol.

Re: Re: Re: Re: Dobré ráno, Taurus

JaroX | 09.02.2016

ach jaj, tak si ma dostal, keďže nie som trol, teraz budem musieť prehľadávať diskusie mesiace dozadu...

tak keď na to budem mať trochu času, tak to spravím, teda ak dané príspevky už nebudú vymazané :)

Re: Re: Re: Dobré ráno, Taurus

ТаuRus | 09.02.2016

Abych tě uklidnil, JaroX, o Merkelové jsem mohl říct něco pozitivního naposledy ještě před ukrajinským pučem, což je už dost dlouhá doba na to, abys pamatoval a možná v tu dobu jsi se zde ještě ani nevyskytoval.
A promiň, nechápu chování některých "otevřených oček", proč mají zde potřebu takto trollit. Sami sem chodí pro informace, ale při každé (ne)vhodné příležitosti mají snahu někoho shodit. Asi to někdo nutně potřebuje k tomu, aby mu samotnému stouplo sebevědomí.

Re: Re: Re: Re: Dobré ráno, Taurus

JaroX | 09.02.2016

je pravda, že si nepamätám konkrétne na mená/niky tých, čo sa tu opakovane zastávali Merkelovej, že hrá partiu s Putinom a že sa bude snažiť dosiahnuť odsun američanov z Nemecka.

S týmto názorom sa stretávam veľmi veľmi často od Majdanu 2014, ľudia majú potrebu sa zastať ženy a zároveň nechcú vidieť evidentné (zakrývajú si oči).

No dobre, nie že by som to vyslovene ja chcel, ale sa budem musieť pozrieť na diskusie pár mesiacov dozadu.

Re: Re: Re: Re: Re: Dobré ráno, Taurus

ТаuRus | 09.02.2016

Tož, hodně štěstí v hledání.:)

Re: Re: Re: Re: Re: Dobré ráno, Taurus

Hox | 09.02.2016

Můžu ti ušetřit čas, vehementně se tu makrely zastávala jediná osoba, Veronika. Zato příspěvků měla za 10 osob ..

Re: Re: Re: Re: Re: Dobré ráno, Taurus

Slovan | 10.02.2016

Tady se musím částečně zastat jaroxe, jelikož i já jsem několikrát četl jásavou úvahu na téma spojení německa (Merkelové) s ruskem proti americe. Bohužel si taky nevybavím kde to bylo, nemuselo to vůbec být tady, ale třeba u Pjakina, nebo u Vlka, případně na Aeronetu. Bohužel nedokážu osobu merkelové úplně rozklíčovat, nevím pro koho vlastně maká, zda pro pindose či pro GP. Stejně jako nedokážu rozklíčovat pro koho maká Putin nebo Zeman. Jistě mi tu 99% lidí bude oponovat, že Putin maká jen a jen pro Rusko, ale já tomu nevěřím. Kdyby tomu tak bylo, již by mu dávno selhala pistole... nebo potápěcí regulátor. A to samé náš Zeman. Kolik z vás si všimlo jak si vesele rozuměl nedávno se židy ? A co u toho řekl... Já se domnívám, že vše je daleko složitější než nám prezentuje KSB DVTR.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobré ráno, Taurus

Jox | 10.02.2016

No práve v tom, že "neselhala pistole" vektory cieľov RF preťali vektory cieľov krátkodobé GP (nerozpútanie 3 sv vojny po a) prevrate na Ukr b) zostrelenie malajzského lietadla nad Ukr a zároveň v ďalšom kroku úplne vektor cieľov GP odpálil vstupom do Sýrie a pomoc armáde SAR v likvidácii Daesh a získavanie vplyvu v oblasti na úkor Číny a Iránu.
Židovské pozvanie zabráni preformátovaniu ovládania GP z judejského na scientologický egregor (viď zákaz scientológov v Moskve a pozvánka pre všetkých judov, že RF je pre kádre bezpečná krajina) čo zasa zasekáva stopku do plánov Gp na zmenu kádrovej bázy na novú, nie davo-elitársku, ale na otrok-elitársku, keďže scientológia je vymývanie ducha A totálna poslušnosť elite, odovzdanie majetku, detí....
Dúfam, že stačí ako malá ukážka analytických účinkov dvtr a to som len skromný začiatočník.
Mimochodom Kartágo (Turecko) musí byť zničené. Buďte zdraví

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobré ráno, Taurus

Jox | 10.02.2016

Inak ak by ste chceli hlbšie pochopiť, kam by to mohlo zomscientológmi spieť, skúste vyhrabať niekde články o Tibete (boli aj tu myslím) a ich spoločnosti, ktorú Číňania oslobodili

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobré ráno, Taurus

ТаuRus | 11.02.2016

Myslíš to vážně?
Musíš se zastat JaroXe, ale nevíš, kde a u koho jsi to četl.
Z tvé logiky a JoroX vyplývá, že mám být zodpovědný jednak za každého, kdo zde přispívá a navíc, ještě přebrat zodpovědnost za slova těch osob a médií, které jsi vyjmenoval? A tento přístup zřejmě pokládáte za spravedlivý a férový?
Přesně podle principu, který nám prezentují západní politikové - já tě nejdříve poplivám a ty se očisťuj, jak umíš a ještě dokaž, že jsem tě oplival neprávem.
Má úcta, pánové, není co dál řešit.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobré ráno, Taurus

JaroX | 11.02.2016

TauRus... prečo tak hysterčíš? Na prehrabávanie sa diskusiou mesiace dozadu som si ešte čas nenašie, ale hádam nechceš vyvrátiť, že celé osadenstvo leva-net podporujete vyjadrenia Pjakina. Taktiež sa ho vždy zastanete, ako takí mušketieri :) Na nikoho som nepľuval... ale nedávno tu jeden z vašej partie mušketierov - Oracle - mal chuť do mňa kopať a podobne... To ja som tu nič takého nepísal...

A teraz späť k téme - Pjakin sa zastáva Merkelovej už roky. Že robí v prospech Nemecka, podľa svojich schopností a miery chápania procesov. Pjakin ospravedlňuje Merkelovú, že tá "chudera" je odpočúvaná, že musela podpísať "kanclérsky pakt" a podobne. Celé toto moje vlákno je o tom, že skupina ľudí, do ktorej ty TauRus patríš, podporuje a obhajuje Merkelovú. Dobre, možno že práve ty si to takto nikdy nevidel, lenže potom... prečo si sa od toho už dávnejšie nedištancoval? Bol by pre teba problém napísať: "V tomto s Pjakinom nesúhlasím, Merkelová nepracuje na záchrane Nemecka a Európy, ale práve naopak. Jednania s ňou a snaha dosiahnuť vzájomne výhodnú dohodu - kompromis - sú iba stratou času". Jednoduchá otázka TauRus...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobré ráno, Taurus

ТаuRus | 12.02.2016

Za prve, jestli si myslíš, že v této skupině je nějaký guru, kterého všichni poslouchají, tak jsi nic z KSB nepochopil.
Za druhé, nemám potřebu se vyjadřovat ke každému výroku Pjakina. Protože si ho poslechnu o týden dříve, než se objeví na stránkách a už se k němu nevracím. Pro mě je důležité zjistit, jestli řekne něco nového, čeho jsem se já nebo někdo ze skupiny nevšimli. Často nám potvrdí to, co už jsme věděli.
Za třetí, svůj názor na Merkelovou už jsem řekl, dokonce, víc, jak desetkrát. Jestli jsi to ještě nečetl, nemohu sloužit, hledej v diskuzí. A žádná skupina zde nepodporuje, ani neobhajuje Merkelovou, to seš pěkně vedle.
Dokonce, ani Pjakin jí neobhajuje, spíše hledá příčiny jejího chování. Navíc, ti na konci každého videa připomíná - studuj sám, abys nebyl na nikom závislý.
P.S. Umění nalézt kompromis a dohodnout se - je nejcennější vlastnosti dobrého politika. Udělat skandál, rozpoutat konflikt nebo válku umí každý blbec. A mluvit o tom, že něco nemá cenu, může jen člověk, který necítí zodpovědnost.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobré ráno, Taurus

JaroX | 12.02.2016

Pekne povedané, lenže zle investový čas, snaha, ... peniaze, sú vždy chybou. Snaha presvedčiť o niečom Merkelovú bola zlá investícia. Navyše, platí sa obeťami na životoch na Donbase. Držím Rusom palce, nech sa im podarí z chýb z minulosti poučiť a vojnu, ktorá už je (a fakt neviem pochopiť, že niktorí to nevidia) vyhrajú. Aj za nás.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobré ráno, Taurus

Hox | 12.02.2016

Pjakin se o Merklové vyjadřoval vždy v tom smyslu, že je to figurka, dosazený správce kolonizované země.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobré ráno, Taurus

Slovan | 11.02.2016

Taurusi, vůbec nechápu proč si to vztahuješ na sebe ? Já reagoval primárně na tu záležitost merklová (respektive němeco) vs rusko vs amerika. S tvojí osobou moje reakce neměla nic společného.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobré ráno, Taurus

ТаuRus | 11.02.2016

Proč to vztahují ? Tak ono je vlastně celé vlákno o mně a o Merkelové, Nejdříve mi JaroX něco vpálí, aniž by to překontroloval, pak se mu to jakžtakž vysvětlí a v tom přijdeš ty a máš s ním pochopení.
Primárně, já neřeším Merkelovou, ale to, že určité výroky, které jsem neřekl, někdo připisuje mně. Přitom o Merkelové zde jásala Veronika a já jsem kvůli tomu s ní byl v konfliktu, stejně jako Július a Oracle, kterého JaroX zde ze stejného důvodu napadá. Také to byl jeden z důvodů, proč jsme se z hlavní diskuze odstěhovali na DVTR, kvůli těm jejím řečem o Merkelové, které nebraly konce a jejímu fan klubu. Sám přece víš, že hádky zde nebraly konce, několik měsíců. A pak někdo přijde a podsouvá mi nějaké autorství. Tak se nediv, že už reagují podrážděně.
Pokud jsi to myslel jinak, dobře, beru to, nic ve zlém.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobré ráno, Taurus

Slovan | 12.02.2016

Jo, myslel jsem to jinak, tak jak jsem psal - tzn. že se připouští spojenectví merklová - rusko proti americe na alternativních webch. S tvou osobou to nemělo nic společného, jen jsem reagoval na tu myšlenku, která se objevila a která je podle mě nebezpečná (nebezpečně může lidem přinášet nereálnou naději).
Já tu nesleduju všechny diskuze ani všechny články, nestíhám to a taky ne vždycky souhlasím se vším co se tady píše, především z hlediska planých nadějí, respektive nevěřím v čistotu myšlenek KSB DVTR, naopak si myslím že je to derivát těch tahají za provázky. Prostředek toho, jak dobře (spravedlivě) myslící lidi odvést z cesty poznání. Samozřejmě bych se rád pletl, ale mam z toho prostě takový pocit.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobré ráno, Taurus

Hox | 12.02.2016

Znáš vůbec KSB?

Re: Dobré ráno, Taurus

M.C. | 10.02.2016

Kdyby člověk viděl Merkelové do hlavy, kdo ví co by tam uviděl.
Před Majdanem byla s Putinem jedna ruka.
Nějaký čas předtím proběhlo médii, že Američané ji odposlouchávají, celou výzvědnou skupinu museli tehdy z Německa stáhnout (do Prahy).
Poslední rok a půl Merkelová dělá a říká naprosto šílené věci.
Kdo ví, jak to všechno je.

Re: Re: Dobré ráno, Taurus

JaroX | 11.02.2016

Veď to - v tom čase sa ešte predpokladalo, že keď budú s Merkelovou komunikovať, robiť ústupky, vysvetľovať, poukazovať.... že to na jej postoji a rozhodutiach niečo zmení. Teraz už konečne skoro všetci pochopili, že to bola úplne zbytočná strata času, s Merkelovou nepohne nič, treba sa jej zbaviť. A preto sa teraz Európou nesie: "Merkel muss weg".

V súvislosti s tými ústupkami - Putin nemal uznať a rešpektovať Porošenka ako nového prezidenta Ukrajiny. To bola chyba, ... len či sú kompetentní schopní to pochopiť a ochotní to priznať.

Re: Re: Re: Dobré ráno, Taurus

JaroX | 11.02.2016

Nenapísal som to hlavné - že tie zverejnené info o odpočúvaní a o kancelárskom pakte, kde Fašington odsúhlasuje kandidátov na kancelára GER - boli podľa mňa "barličkou" - pomocou pre Merkelovú, o ktoré sa mohla oprieť a odpútať od tých, čo ju držia za ****. Lenže ona to tak vôbec nevníma, že by bola v nevýhodnom postavení nejakej dosadenej figúrky, ona je presvedčená, že Nemecko a EÚ ona riadi. A riadi ich podľa svojho najlepšieho vedomia a svedomia. Merkelovej niet pomoci.... Musí ísť preč a miesto nej sa GP bude snažiť dosadiť svojho človeka.

Havárie vlaku v Bavorsku

učím se | 09.02.2016

Dobrý den,
dnešní vlaková nehoda - dle zpráv 9 mrtvých, 18 těžce (tj. 9+9) a 90 lehce zraněných, dnes tj. 9.2. (9+2=11)........je to ProZřetelnost? Díky za úvahy =)

Re: Havárie vlaku v Bavorsku

TauRus | 09.02.2016

Už jsem o tom něco sesmolil v diskuzí na DVTR. Kopírují:

člověk 9. február 2016 o 12:19
Bavorské železniční neštěstí jako varování před spoluprací s Ruskem?

TauRus 9. február 2016 o 14:47

Především železniční neštěstí takového rozsahu je zrcadlem chyb v řízení státu nebo elit. Pochybují, že toto neštěstí bylo někým schválně zorganizováno.
Na tomto neštěstí je zajímavé, že vlaky se sice srazily v Bavorsku, ale samotné vlakové soupravy “patří společnosti Transdev, což je největší soukromý železniční a autobusový dopravce v Německu. Firma v Horním Bavorsku provozuje vlaky pod obchodní značkou Meridian.”
“Transdev” je od roku 2005 značka nadnárodního koncernu zabývajícího se zejména veřejnou osobní dopravou v mnoha zemích světa, součástí skupiny Veolia.
Tudíž to železniční neštěstí není vzkazem bavorské elitě, ale více nadnárodním elitám EU, jejích zájmy jsou příkrém rozporu jak s vůli lidu Evropy, tak i se zájmy národních evropských elit. A tento rozpor se odrazil v čelní srážce vlaků v Bavorsku. Přičemž poškozeny byly vlakové soupravy nadnárodního koncernu. Přesně podle rčení: “Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá”
Jak víme, hlavně bavorské elity nesouhlasí se způsoby řízení státu, v tom smyslu, jak je provádí Merkelová.
Jestli Merkelová umí číst jazyk životních okolností, tak by z tohoto případu železničního neštěstí měla pochopit, že její dosavadní politika tvrdě narazila na zájmy národních elit (Bavorska) a jestli se nezačne domlouvat, přivede to nadnárodní elity, jejíchž vůli plní, (Transdev, jako nadnárodní koncern, jemuž patří vlakové soupravy) ke katastrofě.
Dnešní datum – 9.2. (11) je jen dalším markerem k této zprávě.

Re: Re: Havárie vlaku v Bavorsku

učím se | 09.02.2016

Díky moc!

takhle to tam vypadá..

ventlas | 09.02.2016

https://www.youtube.com/watch?v=RkhRH3z-xKI

Odkaz na foto Albrightové s Clintonovou

ТаuRus | 08.02.2016

https://twitter.com/dimsmirnov175/status/696622446959554560

Přidat nový příspěvek