Strelkova/Girkina vytvořili Jacenjuk s Turčinovem?

09.10.2015 08:42

TauRus |

Chcete bombu?
Mám jí. Pamatujete si na Slavjansk, jak vše začínalo? Je dobře si připomenout chronologii událostí.


Славянск, как все начиналось
http://friend.livejournal.com/1588183.html


Jen krátce. Byla ve Slavjansku taková primátorka, Nelja Štěpa se jmenovala, blondýnka. Když v Kyjevě vypukl Majdan, na východě Ukrajiny proběhly proti majdanovské mítinky. Nelja také svolala mítink a vyjádřila se proti státnímu převratu v Kyjevě, budila, budila národ a pak ho nechala a zdrhla do Kyjeva. Tam řekla, že byla pomýlená a distancovala se od protestů ve městě, kterému šéfovala. Jenže, to jí nepomohlo. Na Nelju uvalili vazbu a seděla tam tiše až do včerejšího dne.
Jen odbočím. Do Slavjanska poté přišel “harný chlopec” Strelkov (Girkind) spolu s párem kozáků a prohlásil, že ode dneška, se Slavjansk stává centrem národního opolčení, které bude s Kyjevem bojovat.
Kyjev okamžitě “nerozpoznal” hrozbu, plynoucí z Girkindova prohlášení a poslal na něho méně početný ozbrojený oddíl, který byl okamžitě odzbrojen a poslán zpátky. Takhle z Kyjeva několikrát chodily oddíly a nosily Girkindovi zbraně, dokud je neměl v takovém množství, aby mohl čelit nejdříve jednomu tanku, potom více, které nakonec stejně skončily v Girkindovém zajetí.
Dále už si pamatujete. Ke Girkindovi začali proudit dobrovolníci z Ukrajiny a Ruska, Slavjansk začali bombardovat…první lidské oběti, fotografie z míst události a plakáty Prosvirnina na téma: “Strelkov - obránce ruského světa”. A potom už jen výzvy toho “rytíře smutného obrazu”: “Putine pošli vojska!” a křik blogosféry: ”Putin odepsal Donbas!”.
Určitě si vzpomenete, kolik zde bylo hádek na téma, jestli “Putin odepsal” nebo neodepsal. Protože něco slíbil a neudělal. Slíbil bránit Rusy a nebránil…

Vraťme se k blondýnce – Nelje Štěpové. Blondýnka na výslechu prohlásila asi toto:
“Kyjev se snažil poslat na nás “pravý sektor, ale nevyšlo jím to. Potom, jak mi vysvětlil Vladimir Pavlenko, pracovník VSU, který byl po Ponomarevovi “národním primátorem” a dříve mým zástupcem v oblasti sociální. On řekl, že v Kyjevě pochopili, že do Doněcku je nepustí, a proto oni organizovali bandu. Jacenjuk, Turčinov, Irina Geraščenko vytvořili bandu pod velením Strelkova. Oni ho pustili do města Slavjansk, protože je to krajní západní bod Doněcké oblasti. ”
http://apostrophe.com.ua/news/society/2015-10-07/eks-mer-slavyanska-shtepa-svyazala-yatsenyuka-i-strelkova-i-sobralas-v-prezidentyi/37687

Nu Štěpa asi nechápe, že Jacenjuk je moc malé a nesamostatné zvíře, aby mohl zorganizovat provokaci takových rozměrů. A asi nikdy nepochopí, proč její kontroverzní prohlášení se dostalo do tisku…, ale my už přece jen trochu umíme se podívat pod poklici a chápeme, že to znamená odepsání výše jmenovaných osob spolu se Strelkovym ze strany jejích kurátorů. Proč to udělali, to ještě budeme zkoumat.
Chudinku Štěpu hned prohlásili za blázna, protože mimo jiné, údajně řekla, že v roce 2017 bude prezidentkou Ukrajiny, protože jí to slíbil nějaký senzibil…
Putin tehdy neodepsal. Putin slíbil ochránit Rusy, ale nesliboval, že bude pomáhat provokatérům, kteří ho zvali, aby na Ukrajině rozpoutal válku, třetí světovou nebo celoevropskou.

 

Diskusní téma: Strelkova/Girkina vytvořili Jacenjuk s Turčinovem?

Vyjasnuje sa

Vandal | 10.10.2015

Toto vyjasnuje vela "nepochopitelnych" vyrokov Strelkova z minulosti i z pritomnosti ako napr. z nedavna, ked sa nevyberanym sposobom navazal do Putina a Ruska kvoli akciam v Syrii, ktore odsudil s tym, ze by sa Rusko malo starat o ovela dolezitejsie veci u nich doma a nie niekde tam. Cele to vyznelo tak, ze akcia v Syrii je velka chyba a zbytocny cin. Ostal som hodne prekvapeny a pytal sam seba, ci je Strelkov tak slepy a nevedomy toho, aky strategicky vyznam na viacerych frontoch ma Syria a co by nasledovalo pre Rusko potom, ak by Assad padol a vlady sa zmocnil ISIL alias CIA...

Bismarckovi "radci"

udo | 09.10.2015

Sklave, sclaveoli, slaves..Slovania od dôb Héllady a Ríma..
Po svojom život-slovo-mieru milujúci..
..
Prvé križiacke výpravy do východnej Európy
(dávno pred blízkovýchodnými)
Starí Litovci i "Poliaci" ..bránili sa úspešne.
Negermánsky Prusi, už menej výtečne..
I Germáni predtým za Arminia, Moravbuda stáročia vzdorovali,
avšak Koncept dlhodobý alterNatívou nezdolali..

Tak i z nich postupne, ako z Héllénov pre Troje Priama,
či z Rimanov L´AtJa sa živé stroje stali
a neskôr detí vlastných jamy..
Z Ukrajiny sa tiež to stať malo, čo aj z Poľska,
ktorého jelitá sa pred stáročiami kúpiť dali.
Neskôr Osmani.. a po nich na liet stovky troska,
načož prišla MonArchia z rodu "Mám ja", čo rolu hulánov zabavila
a potom Fridrichovcom nápoj vý(c)hodný zavarila.

No i légie vlastných bratov,
nelenili hry na katov..

Tak prišiel aj 20/1, z roku osem a štyridsiateho príkaz,
centrálneho agenta nechápania reality výkaz,
čo dodatok tichý, jablka sváru niesol,
aby Taurida krásna, alebo východná chasa,
rodinu rozkmotrila, ak ešte dá sa,
a tak k jej zemi, no i V ÓDE dostala sa..

Přidat nový příspěvek