Smích a trolling MO RF, jako reakce na rozhodnutí USA umístit 400 raket PRO u hranic RF

03.03.2018 20:22
TauRus
 

Smích a trolling MO RF, jako reakce na rozhodnutí USA umístit 400 raket PRO u hranic RF

V pátek, v TV „Rossija 24″ náměstek ministra Obrany RF A. Fomin prohlásil, že USA plánují umístit přes 400 raket globálního systému PRO u hranic RF.
„Přes 400 raket, které plánují USA umístit v rámci globální PRO poté, co Rusko prezentovalo nové systémy zbraní, nemají žádný vojenský význam“.

Dále poznamenal, že je nesmyslné s nimi přikrývat různá území a vojenský uskupení.
Prohlásil, že teď tyto rakety mohou střílet jen vrabce.

„Od ruského komplexu „Kinžal“ (dyka) s rychlosti 10 Machů není obrany“,- řekl A.Fomin. Dle jeho slov, všichni rajony PRO, vojenská a námořnická uskupení jsou nyní jen dobrým terčem.
„Proti nejnovějších systémů vytvořených Ruskem americké protirakety jsou jako praky proti letadlu. Celá americká propaganda o vytvoření pro sebe a své spojence v NATO protiraketového deštníku, na kterou Washington vytahuje z NATOvců obrovské peníze, je jen dírkou od nuly. A samotný systém PRO – „děravý deštník“,- pověděl Fomin.

Dále podotkl, že západní partneři RF už by si měli uvědomit novou realitu. Ruští „Kinžaly“ už jsou v armádě a hypersonický komplex „Avantgard“ už je v sériové výrobě. Rusko nejednou vyzývalo západní partnery k jednáním o světové bezpečnosti a globální stabilitě.
РИА Новости https://ria.ru/world/20180303/1515687683.html

Si představte, jaký začne handl, až Trump předloží Evropě účet za společnou obranu…:)

 

Diskusní téma: Smích a trolling MO RF, jako reakce na rozhodnutí USA umístit 400 raket PRO u hranic RF

Své k svému

Helda | 04.03.2018

Říkám a píši to již dávno: všechny Slovanské národy - spojme se! V tom je naše síla. My nepatříme na západ, ale na východ. Německo, v celé historii bylo vždy, vždy, vždy, pro Čechy, nejnebezpečnější agresor, vždy z této strany byla snaha ovládnout, zotročit, vysát a Slovany vyhladit. Myslíte si, že je tomu dnes jinak? Jsme jím opět ničeni, vykořisťováni a díky "našim" představitelům", čouhajícím jim z pozadí, ovládáni. Slované mají něco, co zápaďáci nemají - společné cítění, ať již uvědomělé, nebo podvědomé, ale v podstatě všichni dobře víme, kam patříme a kde je ta pravda. Slované se nikdy nenechali ovládnout zcela, vždycky se znovu a znovu postavili. Dnes je doba, kdy je třeba myslet na skutečnou obranu, nejen na intelektuální úrovni, ale i fyzicky, kdy se domnělé ovce na porážku změní na hrdého, českého, dvouocasého Lva. Ruský národ je národ bratrský a pro náš národ odtamtud nikdy nepřišlo nic skutečně zlého, dokonce ani v dobách SSSR. To, co se dělo u nás, politické procesy a následné popravy, monstrózní politické procesy, to dělali naši lidé, naši soudci, naši "soudruzi"! Sami vynášely rozsudky, v touze se zalíbit těm, které považovali za nejvyšší vrchnost. Ti byli zrádci, vlastizrádci, vrazi vlastních lidí, to byli ti největší nepřátelé, podobně jako po roce 1989 to byli a ještě jsou, všechny vlády až dodnes. Jak to bude dál, to se teprve uvidí. Ale ve volbách jsme nerozdali karty moc dobře a tak mi to připomíná chůzi po laně nad propastí. Je třeba činit velkou osvětu, vždyť naše mládež, uměle vychovávaná v nevědomosti o naší skutečné historii, krmená cílevědomými lžemi, je bezbranná a tím pádem velmi lehce ovladatelná a manipulovatelná našimi domácími nepřáteli.

Re: Své k svému

Přemek | 04.03.2018

Souhlas s důležitou poznámkou: Od Stalinových dob to se SSSR šlo od pokusu o národně sociální stát a společnost k postupné marxisticko-trockistické variantě davově-elitářské rozdělené společnosti. Od Chrušćova tamní elita zrazovala svou zemi a do doby, kdy se podle proroctví objevil v roce 1998 záchrance... Jsme v období, kdy si lid začíná uvědomovat, že dosavadní systém je založen na nespravedlnosti a blokuje všchna pozitivní řešení, jež elita nemůže zpeněžit pro sebe. Musíme změnit právní systém, finanční systém a vzdělávací systém - zbytek již lze adaptovat na nové podmínky.

Re: Re: Své k svému

Kouk | 05.03.2018

Já bych tu slovanskou holubici povahu tak nepřeceňoval. Teď je tam Putin a nedej bože, aby přišel místo něj Zironovsky. Ten by se mohl stát druhým Hitlerem a jak hodnotí své krajany taky vybízí k obezřetnosti. ... Ty rakety, o kterých Putin hovoří, se teprve zavádí do výzbroje a pořád jsou ve stádiu prověřování. Tak že je logické, že jich může mít tak tucet a zbytek jsou staré rakety z dob Sovětského svazu. .. USA taky nevěřím, protože pokud by vycítili,čte můžou válku s Ruskem vyhrát, tak nebudou dlouho váhat a my v Evropě si budem říkat, zlatý Černobyl až nám vymřou všechna volně žijící zvířata a brambory nepůjdou jíst.

Re: Re: Re: Své k svému

t | 06.03.2018

Na rakety z doby ZSSR ,prosím,zabudnite :) Jadrové zbrane nie sú diabolky,čo vám ležia 30 rokov na poličke a kedykoľvek ich môžete úspešne použiť.. :D

Jen hlupak nevidi...

dux | 04.03.2018

...ze se nebude jednat o obranne rakety... Predelat silo na jiny typ, -utocne rakety zabere par minut... Je zjevne, ze Pentagon si mysli, ze je prebije poctem soucasne vystrelenych projektilu.

Re: Jen hlupak nevidi...

Jezinka | 04.03.2018

Pentagon už "myslel" tolikrát a "vymyslel" ...

Re: Jen hlupak nevidi...

M.C. | 04.03.2018

To si nikdo nikdy nemyslel, že se bude jednat o obranné rakety, tzv. antirakety.
Někteří to sice tvrdili, ale nenašel se nikdo, kdo by tomu uvěřil.

Předělání sila a rakety v něm není práce na pár minut, ale nikdo zvenku nezjistí, jaká hlavice je na raketě osazena, ani jaký software je nahraný v řídící jednotce. Ty základny jsou tzv. exteritoriální, hostitelská země tedy nemá právo ovlivňovat co se na ní děje, ani tam provádět kontroly.

Pro Rusko nejhorší scénář je, že by plně nahradilo USA v roli světového četníka

Pavel | 04.03.2018

Pro Rusko nejhorší scénář je, že by plně nahradilo USA v roli světového četníka a veškerý svůj potenciál spálilo v regionálních konfliktech.

To by se GP nesmírně hodilo. Putin se tomuto scénáři úspěšně brání.

USA jako by kolektivně podepsali smlouvu se Satanem. Sice je na chvíli vyzvedl do úrovně světové jedničky, ale za cenu, že celá země dříve či později skončí hůře než kolonie v Africe. Veškerý potenciál američanů bude stráven v bojích, kde vytahují horké kaštany pro GP.

Re: Pro Rusko nejhorší scénář je, že by plně nahradilo USA v roli světového četníka

Lunatix | 04.03.2018

Kto s peklom si zahrava, v pekle zhori, rovnako ako nedavny Diablov advokat. Tak pozor na hratky s certy.

Re: Re: Pro Rusko nejhorší scénář je, že by plně nahradilo USA v roli světového četníka

ТаuRus | 04.03.2018

Nemalujte čerta na zeď.
Rusko posilnilo svoji výzbroj ne proto, že by chtělo dělat světového četníka, ale proto, aby nikoho nenapadlo bránit Rusku v rozvoji.
Prezidentův projev byl složený ze dvou části. V první Putin řekl, budeme dělat to a to. A ve druhé - komu se to nelíbí, narazí na tohle. Jinými slovy - máme dostatek sil, abychom ubránili svoje zájmy a zájmy našich spojenců.

Re: Re: Re: Pro Rusko nejhorší scénář je, že by plně nahradilo USA v roli světového četníka

Přemek | 04.03.2018

A tím dokonale vyděsit všechny, kteří se chlubí i tím, co ještě ani nezačali vyrábět. Každá země musí chránit své zdroje a výsledky práce svých občanů. Proto musí být politika službou společnosti, nikoli přeplaceným korytem pro nevědomá netáhla.

Re: Re: Re: Pro Rusko nejhorší scénář je, že by plně nahradilo USA v roli světového četníka

Lunatix | 05.03.2018

Zjavne islo o nepochopenie, usaci si hraju s peklom...

Re: Re: Re: Re: Pro Rusko nejhorší scénář je, že by plně nahradilo USA v roli světového četníka

ТаuRus | 06.03.2018

Tak to se omlouvám.

No prskavky si mohou postavit u svých hranic

Pacifista | 04.03.2018

Několik evropských států to v minulém století zkusilo. Nyní to zkouší proti Rusku všechny státy pohromadě. Bohužel v Rusku je veliký potenciál nerostného bohatství o které jim hlavně jde. To je hlavní důvod evropské propagandy, že nebezpečí přichází z Ruska a nikoli zevnitř. Tak proto se Rusko začalo bránit. Oprášilo staré projekty no a nyní se uvidí. Doporučil bych všem,
kteří se pohybují u ruských hranic se zbraní v ruce aby si přibalili
plastikový pytel, až jejich ostatky povezou domů jestli ještě nějaké doma bude existovat. Něco co lítá přes 12000 km za hodinu, tak nevím čím to chtějí ti kandidáti smrti sundat.

Re: No prskavky si mohou postavit u svých hranic

Kouk | 05.03.2018

Zatím plynu je nadbytek, tak kvůli němu se válčit nebude.

Re: Re: No prskavky si mohou postavit u svých hranic

t | 06.03.2018

Omyl,pane! Válčilo sa a stále sa válči. ..a vďaka tomu,a tiež názorom,aké tu prezentujete, si ho ľudia môžu slobodne a demokraticky kupovať za niekoľkonásobok relevantnej ceny.

Re: No prskavky si mohou postavit u svých hranic

SES | 05.03.2018

veru, veru, ale naozaj rusko sa nevyhraza len upozornuje.. nebude utocnikom ale zasa len obrancov, no uz to nikomu nebude platne, lebo...
ak padne a nebude trump... tak je koniec... treba sa aspon pokusit na to pripravit...kto sa nebrani uz prehral, kto sa brani moze prehrat.

Smích a trolling...

Rony | 03.03.2018

Právě jsem zkouknul Pjakinovo nové video "Otázky-odpovědi" a tak mi přišlo na mysl jeho oblíbené rčení. " Zase si šlápli na ty samé hrábě\". A ještě jedno "Všechno se děje tím nejlepším způsobem, v souladu s reálnou mravností a etikou, všech účastníků procesu".

Západní partneři (to jsme i my!),

Josef Švejk | 03.03.2018

patrně přeslechly varování staré paní z poza Uralu:
"Když k nám strčíte rypák. tak přes něj dostanete!" i zjištění gen. Montgomeryho:
"Pravidlo č.1, na straně 1 v knize války zní: Nepochodujte na Moskvu! Různí lidé to zkusili a nedopadlo to dobře."
Prostě NATO je jako Dienstbier, každý den blbý nápad. Jak by asi poznamenal Kubera z ODS.

Přidat nový příspěvek