Signál všem koloniím z Japonska - odsouzen americký okupant

11.04.2018 11:13
TauRus
 

Signál všem koloniím z Japonska

V Japonsku byl na 4 roky odsouzen americký voják.
Loni, když vojákovi bylo 22 let, v podnapilém stavu jel na červenou a srazil se s japonským vozidlem, řidič kterého na následky zranění podlehl.
https://ria.ru/world/20180411/1518358660.html

Myslím si, že je to první případ, kdy byl americký okupant odsouzen na území kolonie.

 

Diskusní téma: Signál všem koloniím z Japonska - odsouzen americký okupant

Japonskou USA základny !

Ikema Monika | 12.04.2018

Žiji na Okinawě ! Nedovedete jsi představit když přijede do přístavu loď USA plná námořníků po několika měsících do přístavu ! Rodiče nepouští do školi dívky bary se uzavřou a ven se moc nevychází ! Mezi touto zvěři je moc málo bělochů pouze Filipino Mexiko a dalši černí exoti ! USA vláda již dávno ne propláci měsíční plat vojákům MP je naháni jelikož se ne vracejí do kasáren jejich rodiny opouštějí Japonsko ! Ano vloni byl odsouzen černoch na doživotí ten skončil službu varmádě a oženil se zde z Japonkou a založil i rodinu ! Po skončení služby se musí vrátit do USA bohužel tam většinou nemají nic žádná práce ani bydlení !

Jiny odsouzeny

Standa | 11.04.2018

Není to první případ.
Loni byl v Japonsku odsouzen Američan za znásilnění a vraždu. Pracoval na vojenské základně. Dostal od japonského soudu doživotí.

Smlouva o tom, že japonské soudy mohou soudit trestné činy Američanů ze základen, je z roku 2016.

první znamená, že jich bude konečně přibývat

Libor Smetana | 11.04.2018

Jestli je to pravda, tento precedent výrazně zrychlí osvobozování kolonie Japonska od U.S.A. sionistické nadvlády. Každopádně Japonsko je pro U.S.A. velmi cenné strategické území, ze kterého kontrolují mimo jiné nejdůležitější námořní trasy v Asii.

Přidat nový příspěvek