SETKÁNÍ PUTINA S TRUMPEM

09.05.2017 19:54

 

Přední ruský politický a ekonomický analytik Michail Chazin odpovídá na dotaz Vladimíra Ponomarjova

 

Michaile Leonidoviči, pokud i po setkání Putina s Trumpem nedojde k žádným změnám ve vnitropolitickém životě a liberálové budou pokračovat ve svém špinavém díle, změníte svůj vztah k prezidentovi a své názory ve vztahu k probíhajícím událostem?

 

Jakýkoliv pokus předpovídat budoucnost má vždy pravděpodobnostní charakter; cokoliv garantovat je nemožné. Ano, samozřejmě, u některých událostí je pravděpodobnost značná, u některých nepatrná. Ale tím spíš tvrdit, že je možné víceméně přesně sestavit prognózu budoucnosti, člověk zabývající se analytikou prakticky nemůže. Teď nemluvím o věštcích, kteří jsou „vědoucími.“ Ale jak ukazuje zkušenost, oni také neznají vše, pouze část.

 

Znamená to, že věštec může říci, že dojde k nějaké události (spadne letadlo, vybuchne sopka, dojde k revoluci), ale pokud po něm budeme chtít znát nějaké související okolnosti, zejména, co je příčinou události a jaký bude důsledek, nic konkrétního nám neřekne. Pro analytika je tohle nemožné předpovědět, ačkoli analytika, na rozdíl od věštce, může popsat řetězec událostí, které vedly ke sledovanému výsledku a víceméně popsat možné důsledky. Opět platí, že s přihlédnutím k míře pravděpodobnosti.

 

Pokud mluvíme o důsledcích, například Trumpova zvolení, situace je právě taková. Než k tomu došlo, nemluvil jsem o tom, že právě on bude zvolen prezidentem, ale o velké pravděpodobnosti, že síly, které za ním stojí, budou schopné prosadit na prezidentskou pozici svého člověka.

 

Takže když mluvíme o současném Rusku, musíme chápat, že je několik sil, které vedou vážný boj o to, aby Rusko vepsaly do svých představ budoucnosti. Je mnoho lidí, kteří tyto síly popisují. Velmi zajímavě je například popisuje Andrej Děvjatov – velmi často se „trefí.“

 

Velmi dobře si pamatuji, jak mi několik měsíců před XVIII. sjezdem čínské komunistické strany podrobně vykreslil rozložení sil a jejich dopad na výsledek sjezdu. Přitom v tom okamžiku nebylo jasné, ani kdy přesně začne. (Pozn. překl.: V roce 2012 tento sjezd zvolil do čela strany Si Ťin Pchinga, který se stal poté i čínským prezidentem. Podle dostupných zdrojů získali největší vliv s jeho vítězstvím „konfuciáni,“ pro něž jsou hlavní čínské národní zájmy a kteří vědomě navazují na čínskou civilizační a státní tradici a to jednak na úkor proamerických „liberálních komunistů,“ kteří vládli do té doby a také na úkor původních ortodoxních marxistů, kteří mají své zástupce v mocenské struktuře Číny od dob Maovy revoluce dodnes).

 

Právě proto, že jsem tyto jeho úvahy slyšel, jej považuji za velmi schopného specialistu na Čínu. Ale mnozí lidé, kteří se považují za taky takové specialisty, nejsou schopni podat věrohodný rozbor u velmi jednoduchých otázek.

 

Pokud se analogicky podíváme například na diskuzi o osudu vlády, vidíme, že mnozí lidé haní jedince: špatný Šuvalov, špatný Dvorkovič, špatný Medveděv a tak dále. Já mám vlastní mínění, protože hodně z nich znám osobně; mohu říci, že je nesmyslné hovořit o tom tak, že jsou dobří a špatní (spíše jeden se zamlouvá a druhý nezamlouvá).

 

Problém je v tom, že oni se všichni jako jakýsi celý tým nacházejí v současnosti v beznadějné situaci, v níž žádná jednání, která uskuteční v rámci toho modelu, který se pokoušejí realizovat, nemohou přinést úspěch.

 

To znamená, že je zbytečné kritizovat každého z nich konkrétně. Pokud dosadíte na jejich pozice nejgeniálnější ekonomy, manažery a tak dále, ale zavážete je úkolem aby neopouštěli ten liberální model, ve kterém se nacházejí, efektu nedosáhnete. Možná, že v některých směrech to bude lepší, ale celkově vzato, řešení to nebude.

 

Z tohoto důvodu, když hovoříme o tom, že výsledkem setkání Trumpa a Putina má být změna modelu, tak já mluvím jen o události pravděpodobné. To znamená, že si myslím, že když jak Trump, tak Putin a tak i Si Ťin Pching potřebují změnu modelu, tak se dříve či později setkají a domluví se, protože pracovat společně je pro ně snazší, než odděleně.

 

Kromě toho, každý z nich má svá omezení. Například Trump má vážné problémy. Už pochopil, že dosáhnout průlomu se mu nepodaří. V daném případě není otázkou, zda byl průlom možný, nebo ne, prostě mu ho nedovolí. Demokraté už začali velmi aktivně pracovat na přípravě k volbám v roce 2018 (senátním, pozn. překl.) a výsledkem této přípravy může být Trumpův impeachement.

 

Čili jinými slovy, Trump je limitován časem, protože musí radikálně změnit situaci do voleb v roce 2018 – přičemž se nemůže vyhnout změnám v položkách těch projektů, se kterými šel do voleb. To znamená, že je nemůže realizovat v platném modelu, v jehož rámci se účastnil voleb, nedovolí mu to. Takže musí tento model radikálně změnit.

 

Analogická je situace u Putina. Vidíme, že v zemi narůstá vlna nespokojenosti. Tato vlna není nijak svázána s Putinovými nepřáteli. To není Navalný, nejsou to komunisté, ani „ruka Američanů,“ je to zcela objektivní situace: v rámci pokračování liberálního modelu čeká zemi katastrofa a pravděpodobně k ní dojde před volbami v roce 2018.

 

Co se týče Si Ťin Pchinga, je v podobné situaci, protože zcela závisí na vnějších ekonomických faktorech. Začátek nové velké ekonomické krize pro něj bude velmi tvrdým úderem, přičemž tato krize není daleko a může vypuknout už letos na jaře, na podzim, či příští jaro (opět, nevíme přesně kdy), přičemž v jeho zemi existuje velmi silná opozice.

 

A z těchto důvodů nemohu v žádném případě tvrdit, že právě tady a teď, nebo zítra či pozítří, 15. května nebo 3. července na zasedání G20 (nebo kdykoliv jindy), se setkají Putin a Trump (nemluvě o Si Ťin Pchingovi) a v daném momentu se přesně domluví.

 

Ale jako analytik musím říci, že všichni tři mají neuvěřitelně důležité úkoly a zároveň jsou v časové tísni, která jim neumožňuje věčně vyčkávat. Z tohoto důvodu si myslím, že pravděpodobnost toho, že se Trump a Putin domluví na bázi neliberální linie, je velmi vysoká.

 

Krom toho, například Andrej Děvjatov si například myslí, že už se domluvili. Dohodu uzavřeli na svém setkání Trump a Si Ťin Pching, pak přiletěl do Moskvy Tillerson a jejich dohodu přinesl Putinovi a Putin souhlasil. (Pozn. překl.: Setkání Trumpa s čínským prezidentem proběhlo nedávno, v den, kdy USA za podivných okolností zaútočily tomahawky na leteckou základnu v Sýrii.)

 

Jestli to tak je nebo není, uvidíme už 9. května. Jak víme, k liberální politické linii náleží to, že k tomuto svátku je zakrýváno konstrukcí z lešení Leninovo mauzoleum, čili symbol vítězství, protože právě z tribuny mauzolea sledoval Stalin přehlídku vítězství v roce 1945. A zakrývání mauzolea během přehlídek vítězství byla vyjádřením liberálního odmítnutí Ruska a uznáním toho, že 2. světovou válku vyhrály Spojené státy americké.

 

Ale jestli se nyní podíváte na upoutávku na tuto přehlídku, která je vysílána v televizi, uvidíte, že mauzoleum není zakryto (text vyšel v originále 25.4 2017 , pozn. překl.) . To je jeden ze symbolů… Číňanům není třeba objasňovat význam symbolů, pro nás, může být, takový význam nemají, ale tím spíš…

 

Ať už 9. května, nebo 15. května na příslušné konferenci v Pekingu (na summitu Hedvábné stezky na nejvyšší úrovni, pozn. překl.), či 3. července na setkání G20, ale tak či onak, pokud bude dohody dosaženo, nějak se to projeví a my to poznáme.

 

Překlad: Croix

Zdroj: http://worldcrisis.ru/crisis/2675177

 

Diskusní téma: SETKÁNÍ PUTINA S TRUMPEM

Tiskova konference s Lavrovem po setkani s Trumpem

Mariet | 10.05.2017

zde:

https://www.youtube.com/watch?v=uTEs6wN1Ekw

Usmevne, jak rychle se tam objevil prispevek od Snowdena ( pokud je to skutecne on). Dost to tam zvojtil, asi sam nerozumi, co napsal. Reakce dostal podle toho, co napsal, aniz by chtel.

Libilo se mi, jak se novinarum vysmal, s tou jejich dementni demokracii, ikdyz si myslim, ze to stejne nepochopili. Co ma co pan Lavrov co delat s tim, ze v USA jsou zdegenrovani tak, ze jsou schopni nejen ve svych hlavach pripustit, ze Rusko ovlada USA, ale dokonce se i na takovou kravinu primo zeptat a cekat odpoved. Lavrov se drzel na urovni, ikdyz jsem citila z reci tela, ze by je nejradsi nakopl..
No ale podstatne je, ze vime od nej, ze se chytrakum v Oralni pracovne konkretne mluvit ani resit veci nechce ( coz se dalo cekat od Trumpety).
Na ruskych novinach jsem cetla, ze Moskva nehodla uz jednat s Trumpovou administrativou, ale pouze a jenom s nim. Takze Tillerson uz nebude jezdit do Moskvy s nejakymi diktaty a dupat u toho smesne nozickami...

.

Cico Ciciak | 10.05.2017

Vďaka za preklad zaujímavého článku.

Lavrov se ma sejit s Trumpetou ve Washingtonu

Mariet | 10.05.2017

a ja se mu divim, ze je ochoten...

V USA jsou" experti "na infarkty, jak uz predvedli nekolikrat, a dokonce i nedavno u ruskeho diplomata.. byla by ho opravdu skoda..

Trump dela cistky, coz se cekalo

Mariet | 10.05.2017

ale nevedelo se, jakou metodu zvoli...

Vcera vyhodil sefa FBI, okamzite a NA DOPORUCENI... takze je uz jasne, ze o jeho rozhodnuti nepujde v nicem...

Je zajimave, ze tentyz clovek sel po Snowdenovi, a ten se ho zastava a Assagne mu dokonce nabizi misto ve WIkileaks! Hahaha.. poradna saskarna.

Veskere divadlo ma cil: aby si lide nevsimali sve postupne likvidace a ta tedy jede a nabira na obratkach.. vsechny vymysly slouzi k tomu, aby se lide rozestvali hlavne proti sobe a usnadnili vrchnosti svou vlastni likvidaci.

Donald Trump - analýza plná překvapení od psychotronika

Franta | 10.05.2017

Vítězstvím Donalda Trumpa nad Hillary Clinton, člověk, res. humanoid (chcete-li, tak přesněji řečeno mamaloid) opět porazil reptiloida. Pokud se k někomu ještě tato informace nedostala, tak Hillary Clinton opravdu není člověk. Je to reptiloid. Vlastně se se na to můžeme dívat také jako na takové vítězství Jířího nad drakem - i když ve značně obskurních kulisách. To, že oba dva aktéři jsou do jisté míry (dost vysoké) jen loutkami nechám stranou, protože i loutka na této pozici prostě musí mít určité schopnosti, aby to vše ustála a svou roli dobře sehrála. Přiznám se, že ačkoli mi byl ten chlapík od začátku sympatický, nečekal jsem co vše uvnitř najdu a že mne nakonec tak příjemně překvapí.

Česká manželka - známka vkusu
Už to, že jednou z jeho manželek (se kterou má tři dítka) byla Češka a že jeho současnou manželkou je Slovinka, svědčí pro jeho smysl pro krásno a dobrý vkus. Pod povrchem jsou tam samozřejmě vazby na minulé inkarnace. Bytost Donald Trump byla mnohokráte během posledních životů inkarnována ve slovanských tělech a jeho sympatie pro Slovany se logicky přenesly i do současné inkarnace. V aktuálně hrozícím konfliktu s Ruskem, který chtěla, res. stále chce, rozpoutat protistrana, která si vybrala reptiloida H.C., je to pro celý svět opravdu skvělá zpráva. Donald Trump vyhrál i díky podpoře "zezhora". Volby samozřejmě manipulovány byly. Sorošův tým dodal H.C. podle odhadů dostupných na webu nějakých 5 - 7%. Ale podpora pro Trumpa byla tak velká, že měli zkrátka smůlu. Více o volebním boji a globálních elitách by bylo již mimo rámec této analýzy.

Čakry - jedno velké překvapení
U všech špičkových manažerů a spol, je blokovaná sedmá čakra normou. Když jste spojeni s bohem (absolutnem, zdrojem), tak zkrátka už některých věcí nejste schopni, neb jste dosáhli určitého duchovního poznání a přijali tak i určité vyšší morální principy. Takže 24% nás zde nepřekvapí. Pootevřená čakra třetího oka, 71% je nutným předpokladem všech vrcholových manažerů a businessmanů, kteří se na svých pozicích drží celý život. Vysoce aktivovaná pátá čakra, která má na starosti komunikaci v nejširším slova smyslu,...ta byla ve volební kampani rozhodně klíčová. Mít informace je jedna věc, ale umět je dobře prodat je věc druhá...

Anáhata - téměř neuvěřitelné. U všech vrcholných politiků a podnikatelů je na srdeční čakře blok, nebo je na maximálně na 50ti procentech - to už je ovšem něco. Pro zajímavost, průměr otevřenosti srdeční čakry všech členů parlamentu ČR je kolem 30ti procent. Co za tím stojí? Toť byla má první otázka. Netrvalo to dlouho a přišla odpověď. Takto silně aktivována byla Donaldu Trumpovi srdeční čakra "vyššími silami" během jeho života. Toto nebylo jeho rozhodnutí, které učinil v bardu (meziinkarnačním období), nýbrž rozhodnutí vyšších bytostí, které jsou zjednoduššeně řečeno, na naší straně - tj. na straně humanoidů, potažmo lidstva, díváme-li se na probíhající konflikt z planety Země. Co se aktivity samotné srdeční čakry týče, tak ta již překvapením není. Aktivita samotné čakry se pohybuje kolem 30ti procent (aktivity ostatních čaker jsem nezkoumal, neb to není podstatné), což není žádná sláva, nicméně celkově je Trumpova srdeční čakra "dobrým znamením".
Co bylo rozhodnutím Donalda Trumpa je zcela otevřená a vysoce aktivní třetí čakra. Bez té by se "nahoru" rozhodně nedostal. Pro zajímavost zmíním, že Andrej Babiš (budoucí Český premiér) ji má na ca 80ti procentech. Zbývající dvě čakry nejsou v kontextu této bytosti nijak vyjímečné.

Na velmi dobrém zdravotním stavu, životní energii, stavu aury a přes všechen tlak, přesto dobrém psychickém stavu, mají významný podíl lidé s tzv. mimořádnými či paranormálními schopnostmi, kteří Trumpa podporují a významně mu kryjí záda. To, že je na Donalda Trumpa takto působeno on sám ví, což je také velmi zajímavé. Kvocienty, které jsou všechny velice nadprůměrné také odpovídají záměru bytosti. Co zde překvapuje je emoční kvocient, tento souvisí se srdeční čakrou, o čemž již byla řeč. Průměry jsem zde nechal z ČR, neb mi připadá zbytečné a ostatně se mi ani nechce, zkoumat jak jsou tam občané USA....
Frekvence vibrací je opět na "aktuální poměry" velmi nadprůměrná. Toto částečně souvisí jak s vyššími záměry, tak s podporou okultních sil. Rozdíl frekvence vibrací zato není vůbec překvapením a není ani nijak nadprůměrný. Čím nižší frekvence tím více je naše jemnohmotné tělo ukotveno v těle fysickém a tím více jsme ve vnitřní harmonii a souladu.

Inkarnace - jde se do finále
Bytost Donald Trump se nachází na konci inkarnačního cyklu. Z tohoto pohledu je tedy nepravděpodobné, že by ve své funkci "selhal". Alespoň přibližně si uvědomuje (bavíme se o fyzické úrovni, nikoli o nevědomé) jaké zájmy hájí a na čí je z vyšší úrovně poznání, straně. Ze všech analýz, které jsem dosud zhotovil vyplývá, že počet inkarnačního cyklu bytostí, které jsou inkarnovány a hrají hru zde na Zemi je maximálně 700 000. Je také třeba zdůraznit, že se jedná skutečně o všechny inkarnace, tedy ne jen lidská či reptiloidní těla, ale také rostliny, zvířata, minerály.... Inkarnační cyklus vnímám tak, že se vyvíjí. Nejdříve jdeme do jednoduchých organismů a pak stále výše. V žádném případě ale nevnímám, že bychom se v příští inkarnaci stali mouchou nebo opicí jak hlásají některá, zejména asijská náboženství či sekty. Vývoj jde směrem (z našeho pohledu) kupředu, nikoli zpět. Co se reptiloidního těla týče, tak to jsme měli téměř každý :).

Čakry (údaje v %) otevřenost
7.SAHASRÁRA 24
6.ÁDŽŇA 71
5.VIŠUDDHI 91
4.ANAHATA 76
3.MANIPURA 100
2.SVADHISTANA 41
1.MULADHARA 64

životní energie: 40 000 vit (průměr USA - 20 000 vit)
stav aury: 100%
zdravotní stav: 94%
psychický stav: 85%

A teď již tvrdá data...
IKQ – intelektuální kvocient: 158/ průměr v ČR 111
LGQ – logický kvocient: 168/ průměr v ČR 112
IUQ – intuiční kvocient: 146/ průměr v ČR 115
IQ - inteligenční kvocient: 135/ průměr v ČR 107
EQ - emoční kvocient: 155 / průměr v ČR 109

frekvence vibrací jemnohmotného těla: ca 59 YHz (Yotta Herz - 1024 * ) (průměr ČR - ca 16 Yhz)
zvyšuje se frekvence vibrací jemnohmotného těla: ne
rozdíl frekvence vibrací duše a ega - těla: 26%

počet inkarnací celkem: ca 570 000
počet inkarnací na Zemi: ca 320 000
startovní inkarnace na Zemi: reptiloid
aktuální inkarnace: humanoid (mamaloid)
aktuálně předpokládaný počet budoucích inkarnací (do konce inkarnačního cyklu zbývá): ca 5 inkarnací
smysl pro humor: 75/100 (bodů)

počet ochranných bytostí (strážných andělů): 7
z toho 5 ve sféře astrální a 2 ve sféře fysické reality

znalost vlastních emocí
81% (na kolik procent znám své emoce)

ovládání vlastních emocí
98% (na kolik procent dokážu ovládat své emoce)

schopnost sebemotivace
100% (na kolik procent dokážu sám sebe efektivně motivovat)

schopnost přizpůsobit své jednání na základě emocí jiných lidí
93% (na kolik procent dokážu přizpůsobit své jednání emocím druhých lidí)

Zdroj: http://homosignum.blogspot.co.uk/2016/11/donald-trump-analyza-plna-prekvapeni.html

schopnost empatie -vcítění se do emocí jiných lidí
77% (na kolik procent se dokážu vcítit do emocí druhých lidí)

schopnost a dovednost optimálně sociálně komunikovat, smysl pro spolupráci a nekonfliktní vztahy
(Sociální inteligence)
98%

ovládání konfliktních situací
81% (na kolik procent dokážu ovládat konfliktní situace)

Vhled do budoucnosti...
Přežije volební období: Ano.
Z kolika procent se mu podaří prosadit to, co během své volební kampaně slíbil: 59%
Budem během jeho vlády vyvolána ze strany USA třetí světová válka, nebo jiný velký konflikt podbný Vietnamu, Afgánistánu, Iráku nebo Sýrii? Ne.
Dojde ke zlepšení vztahů s Ruskem? Ano.
O kolik procent se zlepší vztahy mezi Ruskem a USA během vlády Donalda Trumpa? 64%
Budou během vlády Donalda Trumpa stažena vojska USA z území Evropy? Ne.
Dojde alespoň k částečnému stažení vojsk USA z Evropy? Ano.
Kolik procent vojsk USA se stáhne z Evropy během vlády Donalda Trumpa? 20%
Získá Německo během vlády Donalda Trumpa nezávislost? Ne.
Bude Německu dovolena alespoň částečná autonomie v otázkách domací politiky? Ne.
Bude Německu dovolena alespoň částečná autonomie v otázkách zahraniční politiky? Ne.
Bude Německu vládou USA nařízeno alespoň částečné omezení politiky otevřených dvěří? Ano.

Další zjištění:
Zrozenec je pod ochranou okultních sil.

Re: Donald Trump - analýza plná překvapení od psychotronika

Franta | 10.05.2017

Přehled a vysvětlení kvocientů

IKQ – intelektuální kvocient
je dán na jedné straně množstvím a kvalitou informací získaných během života a mírou schopnosti si je zapamatovat, či spíše ve vhodný okamžik vybavit. Na straně druhé pak je dán stupněm schopnosti logického myšlení ve smyslu aplikace vybavené informace na konkrétní případ.
Jedná se tedy o znalost, zkušenost a její aplikaci.

LGQ – logický kvocient
je schopnost logického myšlení.

IUQ – intuiční kvocient
je úroveň intuice.

IQ – inteligenční kvocient
je dán stupněm schopnosti logického myšlení (LGQ – logický kvocient) a úrovní intuice (IUQ – intuiční kvocient).

EQ - emoční kvocient
vyjadřue schopnost soucítění s druhými bytostmi, stejně tak jako schopnost vsoucítění se do pocitů a stavů druhých bytostí. EQ také zahrnuje celkové zvládání a práci s emocemi.

Zdroj: http://homosignum.blogspot.co.uk/2016/11/donald-trump-analyza-plna-prekvapeni.html

Re: Donald Trump - analýza plná překvapení od psycho

udo | 10.05.2017

WTF?? :D:D
to je trocha moc aj na mňa
..a to som videl už kadečo :D
Jain, auch Spass muss sein!!

Re: Re: Donald Trump - analýza plná překvapení od psycho

Sugar | 10.05.2017

ale copak se vam reptoDonaldoid nezamlouva? Za rok vyjde jako postava pro Star Wars... :-)

Re: Re: Re: Donald Trump - analýza plná překvapení od psycho

Franta | 10.05.2017

Jakej reptoDonaldoid? D.Trump je v té analýze popisován jako mamaloid (savec) kdežto H. Clintonová jako reptiloid (ještěr). Nebo spíš hybrid savce a reptiloida. Chce to umět číst a chápat čtený text.

Re: Re: Re: Re: Donald Trump - analýza plná překvapení od psycho

Mariet | 10.05.2017

Franto, a Vy toho psychotronika berete vazne?

A reptoDonaldoid je vyrazem, kterymz si autor prispevku dela z clanku legraci a ne ze by neumel cist ci chapat cteny text! Vzdyt je to kravina, a hlavnne ta ceska manzelka ( jako dukaz vkusu a smyslu pro krasno, haha) a jeste nicim nepodlozene tvrzeni o slovanske reinkarnaci! Blaboly jsou to, zadna reinkarnace neni.
Staci si precist, odkud pochazi jeho rodice a budete doma...

Re: Re: Re: Re: Re: Donald Trump - analýza plná překvapení od psycho

Franta | 10.05.2017

Reinkarnace podle vás neexistuje?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Donald Trump - analýza plná překvapení od psycho

Mariet | 11.05.2017

Reinkarnace je vymysl. Nic takoveho neexistuje. Mate dukazy, ze ano? Nikdo je zatim nepredlozil.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Donald Trump - analýza plná překvapení od psycho

Franta | 13.05.2017

S tím s vámi nesouhlasím. Přečtěte si knihu od Raymonda Moodyho Život po životě.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Donald Trump - analýza plná překvapení od psycho

Milivoj | 26.05.2017

Jeden zivot je vymysl. A to z toho duvodu, aby masy byly poslusnejsi. Nelze prokazat, ze reinkarnace neexistuje.

Re: Re: Re: Re: Re: Donald Trump - analýza plná překvapení od psycho

Franta | 10.05.2017

Ano. To, že D. Trump nesplnil cizí očekávání a člověk, který se zabývá psychotronikou ho ohodnotí kladně, nemusí znamenat hned, že je podvodník.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Donald Trump - analýza plná překvapení od psycho

Mariet | 11.05.2017

frantisku: prvni otazka jsou pravomoci a jestlize Trump je nema, tak nema ani cenu u nej mit nejaka ocekavani, rozumite mi?

Nema co splnit, on tam byl vybran kvuli tem kecum a ne kvuli plneni, ockavali od nej neco jenom a pouze snilci!

Clovek s neporusenou logikou se musi nutne zamyslet nad tim, kde nabere na splneni svych slibu a vubec, jak muze pomoci bohatym k bohatstvi a soucasne chudym ke zbohatnuti, kdyz ti bohati jsou bohati prave tim okradanim druhych!
Psychotronik je podvodnik, protoze vedome lze, Frantisku. A proc by nelhal, kdy vi, ze lidi strasne radi krasne lzi...

Re: Re: Re: Re: Re: Donald Trump - analýza plná překvapení od psycho

Sugar | 11.05.2017

Mariet, zrovna toto je jedna z mála věcí s kterou bych mohl souhlasit, že slovanské manželky jsou důkazem vkusu a smyslu pro krásno.

Re: Re: Donald Trump - analýza plná překvapení od psycho

Mariet | 10.05.2017

udo, mne to tedy jako zabava neprijde, spis jako zoufaly pokus uniku pred pravdou.

Re: Donald Trump - analýza plná překvapení od psychotronika

Mariet | 10.05.2017

Franto, ten psychotronik je podvodnik!

Trump dela presny opak toho, co sliboval, takze jak by se mohl dohrabat na nejakych 59 procent splneni? Co je to za cislo? Ja uplne zasnu, co blbecku si hraje na chytre!

Tady toto je bomba:

Budou během vlády Donalda Trumpa stažena vojska USA z území Evropy? Ne.
Dojde alespoň k částečnému stažení vojsk USA z Evropy? Ano.

Takze odpoved na otazku, zda budou stazena vojska z Evropy zni ne a nasledujici odpoved na totez, zni ano! To je presne ono, neurcite a odporujici se odpoved vam zaruci, ze se vase predpovedi vyplni.

Hnus, Frantiku, takto oblbovat lid...chapu, nekteri lidi jsou senzacechtivi, tak nebudou chtit ani dukazy, ze...

Clintonka neni zadna reptilianka, to jsou bludy. A dementa Donalda tam dosadili zidi a on poslusne plni kazdy prikaz a je tam za saska, vzdyt je jeste hloupejsi nez G.W. Bush. Dneska si dal na svou tweeterovou blud, ze v roce 2016 bylo v Mexiku v drogovych valkach zavrazdeo 23000 lidi! Toto muze udelat jedine totalni idiot, uz kdyz prisel s tou zdi, tak to bylo jasne, ze je nutna kvuli tomu, ze z Mexika proudi dzihadisti a Alex Jones k tomu vypracoval falesny dokument, zmetek.
Uz se ani neobtezuji tam dat aspon stovky u cisel, primo presne 23 tisic? Zivot sem, zivot tam , placaji, co je napadne!


Ovsem cim ,mne uplne dostal ten "psychotronik", je tvrzeni, ze se vztrahy mezi Ruskem a USA za Trumpa zlepsi o 64%!!!!
To je ale magor...



Re: Re: Donald Trump - analýza plná překvapení od psychotronika

JaroX | 10.05.2017

Tak zas... počkajme a uvidíme.

Mariet... "Kolik procent vojsk USA se stáhne z Evropy během vlády Donalda Trumpa? 20%" A povedať, že Trump je hlúpejší než G.W.Bush, tak to je úplne mimo misu...

Nechcem sa zastávať neznámeho psychotronika (s niektorými zisteniami/názormi súhlasím, iné sú z môjho pohľadu diskutabilné)... ale aspoň čítaťa chápať čítaný text by sme tu mali vedieť všetci...

Re: Re: Re: Donald Trump - analýza plná překvapení od psychotronika

Mariet | 10.05.2017

Kdyz je otazka, zda vojska budou stazena a odpoved je ne, tak uz nemohou dal nasledovat nejaka procenta. Ne znamena ne.

Odpoved mela znit, ze budou castecne a pak muze byt upresneni na procenta. Smesne je to kulate cislo a hlavne, nemuze to nikdo presne vedet, protoze se formuje armada EU z hadrniku, jak vidite v Nemecku. Je to proste pruhledny podvodnik, ten prosychotronik.

Ano, Trumpeta se vyjadruje hur nez Bush ml. , a tento nazor neni jen muj, zazniva na americkych webech opakovane, a ja souhlasim, protoze ctu ty Trumpovy vyblitky na jeho twitteru.

Re: Re: Re: Re: Donald Trump - analýza plná překvapení od psychotronika

Franta | 10.05.2017

Když prvně psychotronik psal, zda vojska budou stažena, tak tím myslel napřed úplné stažení. Až pak na druhém místě myslel částečné stažení.
To, že se zlepší vztah s Ruskem o 64% je lepší než vůbec. To, že Donald Trump splní své předvolební sliby jen z 59% je způsobeno tím, že je proti němu opravdu silná opozice. Bez ní by splnil sliby na 100%. Třeba bude zvolen napodruhé a v dalším volebním období splní zbytek svých předvolebních slibů. Pro mě je důkazem, že se sliby aspoň snaží plnit, to, že odvolal před pár dny šéfa FBI Jamese Comeyho.
To, že se formuje armáda hadrníků, máte odkud? Od Tomáše Marného? Ten muž je prokazatelně podvodník. Mariet, mě se zdá, že jste měla od D. Trumpa přehnané očekávání. D. Trump není všemocný, není bůh. Zastupuje klany který za ním stojí a dá se říct, že je částečně loutkou.

Re: Re: Re: Re: Re: Donald Trump - analýza plná překvapení od psychotronika

Mariet | 11.05.2017

Frantisku, ja se nestacim divit, jak si lide klidne nechaji zamenit ne za ano a nebo castecne ano, to je primo desive! Kdyz se zeptate zenske, jestli s vami nekam pujde, a ona rekne ne. Tak to bude znamenat z 20 procent ano? Proste toto je zasadni vec. Kdyz reknu ne, tak to nemuze byt ano, ani castecne. Pokud se nechate s sebou manipulovat i v tak zasadnich vecech, tak to je zle.. A zlepseni vztahu s Ruskem o 64 procent je taky blabol, a Vy se spokojite s tim, ze je to lepsi nez vubec! Tady jde o to, ze to ten zvatla nemuze vedet a Vy si muzete spocitat, ze ke zlepseni vztahu USA s Ruskem ani dojit nemuze, maximalne se hra zmeni na lepe vypadajici, tj. ze se USA uz nebudou chovat tak trapne jako doposud. Proste obecne kecy a vymyslena cisla muze sypat z rukavu uplne kazdy.
Ja jsem pred volbami rekla, ze Trump nesplni vubec nic (a je to videt) a nejsem zadny psychotronik. Muzete si to precist u clanku na Aeronetu, co jsem psala, pan sefredaktor i admin byli nastvani (az mne vystvali), ze jim saham na jejich idol a nadeje. Ten chlap je viditelny sasek a nastrcena osoba kvuli sve schopnost oblbovat.
Nesplnil vubec nic, naopak! Takze nejakych 59 procent jsou zase cisla strilena od boku a nesmysl. A ze jste tak pohotove ochoten si to sam zduvodnit tim, ze ma proti sobe "opravdu silnou opozici"??? Nema. Je to cele sehrane.

Opravdu nechapu, cim lidi dneska mysli, ze je zajimaji krasne recicky a zda skutky tomu odpovidaji, to uz je vubec ale vubec nezajima. Pokud by si nekdo precetl Trumpovy prikazy, tak zjisti, ze Trump skodi lidem a ne ze jim pomaha. Prej se vraci vlada k lidem, hahaha. Verejne ( statni ) plochy a pudu rozprodava svym kamaradickum! Likviduje skoly, azylove statni zarizeni pro veterany, zrusil priplatek invalidum na peci, snizuje duchody a zprivatizuje duchodovy system, odebira penize v socialni sfere, a kdyz si srovnate Obamacare a Trumpcare,tak zjistite, ze je to pohroma a lidi budou umirat, protoze ten novy system jim znemozni lekarskou peci. Jestli Vas to zajima, tak Vam to sem prelozim, ty rozdily, abyste prohledl. Ja proste na kecy nedam, ja se divam na fakta, vite.
Utapite se dokonce v nadejich, ze by pri dalsim zvoleni splnil zbytek slibu? V prvni rade je dulezita otazka, kde na to nabere, Frantisku.
To, ze odvolal sefa FBI neni vubec jeho prani, mu to bylo nadiktovano. A pro lidi to nema praktickeho vyznamu jestli je tam cert a nebo dabel, jak se rika, vyjde to pro ne nastejno.

Kdo to je, ten Marny? Ja nepotrebuji sve zavery od nekoho prebirat. Ja mam sve vlastni, vite?
Kdyz se v USA zacalo s propoustenim veznu za vrazdy a drogy, a to a ve velkem, tak bylo jasne, ze s nimi maji nejaky zamer. A stacilo sledovat dalsi vyvoj. Totez se delo v zemich vazalu USA, vcetne u nas ( uz od Havla ). Tak jako kdysi byla vytvorena Al Kajda, zrovna tak vznikl ISIS, ISIL a dnes uz dalsi pojmenovani je IS. Islamsky stat ma s islamem asi tolik jako ja s panenstvim...

Ja jim rikam hadrnici a ten prival tzv. migrantu do Evropy je skutecne armada zoldaku posbirana jako odpad ze zemi. Vzpominam si na slova africkeho presidenta, ktery doslova rekl, ze se jich v Africe radi zbavi.

Dalo by se jit do hloubky a dodat spoustu dukazu, ale Vy jste nastaven na domnenky, ktere Vam vyhovuji, a s tim nelze pohnout. Vy se ridite tim, co se Vam zda a nezda! Jinak by se Vam nemohlo zdat, ze jsem mela od Trumpa prehnane ocekavani. Nemela a ani nemohla mit, protoze ja na kecy nedam a jestlize mam pred sebou cloveka, ktery spinavym zpusobem vydelaval cely zivot a stacil u toho 4 x zkrachovat, tak tomu mam verit? Lidi se nemeni. Nejvice jsem se zasmala, kdyz rekl, ze v USA zbohatl, a ze to te zemi ( lidem ) chce nejak vratit. Hahahaha..
Trump neni nic jineho nez loutka, a nikoliv castecne. Uplne. Stejne jako u nas Zeman. To jsou jenom lidi na provazku, jako v manaskovem divadle.
Velka skoda lidstva, ktere se nechalo zdegenerovat do te miry, ze za realitu berou sve sny a uplne jim staci, kdyz jim je nekdo krmi krasnymi slovicky a sliby. To u mne nefungovalo nikdy a ani nebude. Pak se nelze divit, ze si nevsimaji ani vlastni genocidy jejich vladami.

Jak se bude Putin s Trumpetou domlouvat

Mariet | 09.05.2017

to mi tedy jasne neni, protoze to je presne ten typ, ktery se na vas bude usmivat, rikat vam jak jste skveli stale dokola a v momente, kdy nebudete ve strehu vam vrazdi kudlu do zad.

Uz v predvolebni kampani bylo jasne videt, ze Trumpeta to nema v hlave v poradku, protoze inteligentni clovek by se na takovou falesnou predvadecku nedal. Same superlativy, super sliby a od te doby, co se posadil do Oralni pracovny, stale vidim jeho lidi kolem nej, jak se neusmivaji, ale vysmivaji, uchechtavaji, proste vedi, ze hraje a smeji se tomu.

Lidi v USA musi byt uz totalne hloupi, kdyz si neprectou ty jeho Exekutivni prikazy, ktere jsou opakem jeho slibu. Par prikladu:
Pozve veterany a prokazuje jim verejnou uctu, pritom jim zrusil statni zarizeni, poskytujici pomoc. Nebo si pozval ucitele, kde zase velebi jejich praci, a pritom pro letosek stahl dotace pro skoly o 3 miliardy dolaru na zbytek roku a 9,2 miliard pro pristi rok. Dale neustale napada Obamacare, ale ten jeho novy navrh je horsi, a vyjde podle propoctu z texasskeho AARP o 13 tisic dolaru rocne vice a postihne nejvice starsi lidi. Porad se chlubi vytvarenim pracovnich mist, na svuj Twitterovy ucet si dal tabulku s 211 tisici joby, ovsem ty nejsou ve vyrobni sfere, jsou ve sluzbach, a to USA nema jak pomoct, kdyz na ne lidi nemaji. Navic lhal, ze nezamestnanost spadla na 4,4% ( az toto si dovoli, delat z lidi takove hlupce) - v predvolebni kampani mluvil od 96 milionech nezamestnanych (podzamestnanych), takze viditelny nesmysl. Dale povolil noseni zbrani na ulici, coz jasne indikuje, ze ma zajem na tom, aby doslo ke stretum mezi lidmi, a to koresponduje s tim, proc porad stve lidi proti sobe nesmyslnou infovalkou ( fake media, jak jim rika, to je jen odporna hra, staci se podivat, kdo ta media vlastni). A dalsi jeho komedie:

Donald J. Trump‏Cuenta verificada @realDonaldTrump 5 may.
Más
Rather than causing a big disruption in N.Y.C., I will be working out of my home in Bedminster, N.J. this weekend. Also saves country money!

Napsal, ze bude pracovat z domova v Bedminstru, a ze to zemi usetri penize, pritom jeden den jeho hlidani vysel na 300 tisic dolaru pri te jeho hre, jak je chudinka ohrozovan na zivote.

Je toho daleko vic ( dnes podepsal dalsi prodlouzeni sankci vuci Syrii o rok). Ten clovek v jednom kuse lze, uplne stejne jako to delal Obama ( podepsal s Medvedevem smlouvu v Praze, kterou USA nedodrzely), a nerespektuje mezinarodni pravo, takze na cem chce Putin u lhare stavet, to tedy nevim.

Bohužel

VladimírV | 09.05.2017

Mauzoleum zakryté bylo...

Re: Bohužel

iveta | 10.05.2017

bolo?? ja tam nič nevidím

Re: Re: Bohužel

VladimírV | 10.05.2017

Ono to není lešení, je to mohutná bilboardová konstrukce v bílo-modré barvě s textem 9.мая. Dobře viditelné na https://www.youtube.com/watch?v=cOJ4M1IZFzc v čase např.: 9:36
Ale kdoví, jak je to skutečně s tou symbolikou. Třeba to až tak neznamená doklad područí neoliberalizmu, kladnému významu Stalina rozumím více, než jednoznačně kladnému významu Lenina, tam trochu názorově tápu. Třeba je to v pořádku, že ho zakrývají. Rád si zde přečtu nějaké názory...

Re: Re: Re: Bohužel

Libor Smetana | 10.05.2017

Lenin byl spíš Trockista. Stalin využil jeho smrti a dal ho balzamovat a vystavit v mauzoleu a udělal z Lenina svého učitele, což nebylo pravda, ale zachránil sebe a revoluci.

Re: Re: Re: Re: Bohužel

VladimírV | 10.05.2017

Taky mám dojem, že byl spíš takový umírněný trockista než bolševik, ač se s Trockým v mnoha zásadních věcech neshodli. To asi proto, že byl kromě toho taky trochu Rus, trochu Kalmyk, ale taky žid...

Letmo na první pohled mi přišlo do mysli

Nikdo | 10.05.2017

Vyměňuji slovo názor, které mi silně leze krkem, protože se z toho z stalo "psycho - trockistické" slovíčko typu: ty nemáš žádný názor(jsi divný), a někdo(nějaký debil) má na to názor(kravina na n) a je to důležité, stojím za svým názorem (budu si kecat co chci bez ohledu na okolnosti), k čemu je vůbec potřeba něčí názor ať si dá tu práci a zjistí pravdu a neplká - tak to subjektivně vnímám, nesnáším názory, ale dá se tomu přiřadit i jiný význam, osobně se v potřebných situacích ptám: co si o tom myslíš?.

Nyní k věci, letmo na první pohled mi přišlo do mysli:
Dříve: lešení - stavění - Lenin - mauzoleum - mumifikace - Egypt - stavění otrocké biblické koncepce.
Nyní: nápis 9.máj - pravda, byl to ten den - vítězství pravdy - bílá barva je obloha (svoboda pohybu, rozvoje) - modrá barva je voda (informace - šíření pravdivých informací).

Re: Letmo na první pohled mi přišlo do mysli

Ziim | 10.05.2017

Ono je třeba si i uvědomit, kdo je to, resp. koho zastupuje Chazin. Ano, jemu by se možná zamlouvalo to lešení odstranit, ale co by to představovalo - návrat do sovětských dob?

Re: Re: Letmo na první pohled mi přišlo do mysli

Cico Ciciak | 10.05.2017

Presne tak.
To, že mauzóleum zostalo zakryté, ešte nemusí nič dramatického znamenať, práve naopak.
Lenin bol "mraksista", ale Stalin marxizmus nepriamo odmietol.

Přidat nový příspěvek