Saakašvili připravoval provokaci v Sýrii, převrat v Gruzii

30.10.2015 19:49
TauRus |

Doporučuji se podívat na dnešní noviny na 1.kanálu RF.

1.Ve Vídni probíhají jednání, která mají za cíl uregulování syrské krize. Sešli se tam představitelé 19 zemí. Příštích jednání se zúčastní ještě víc členů, včetně syrské opozice. USA jsou ochotni, že Asad zůstane, za určitých podmínek u moci, Saúdská Arábie je kategoricky proti.
Jen postřeh – Steinmeirer měl kravatu v barvách gvardějské stuhy.
http://www.1tv.ru/news/world/295215

2.Skandál na Ukrajině. Ukrajinský wikileaks zveřejnil záznam jednání M. Saakašvilíího s D.Kezerašvili (býv. ministr obrany Gruzie), které proběhlo v kabinetě Saakašvilího v Oděse.
Ze záznamu vyplývá, že Saakašvili za podpory Mc Caina připravuje provokací v Sýrii. Cílem provokace je nedat USA a Rusku dohodnout se ohledně konfliktu v Sýrii. Pro tyto účely má být přes Turecko zaslána diverzní skupina, která bude mít s sebou protiletadlové střely. Mělo být sestřeleno nejdříve americké letadlo a potom ruské tak, aby strany se obvinily navzájem. Tj. americké letadlo mělo být sestřeleno ruskou střelou a naopak ruské – americkou.
Do této provokace údajně měl být zapojen Geraščenko poradce Avakova (ministr vnitra Ukrajiny).
http://www.1tv.ru/news/polit/295218

3.Co je obzvlášť zajímavé, na příkaz Jacenjuka (premiér UK) Ukrajina odstoupila od Dohody s Ruskem o výměně informace o koupi-prodeji raketových komplexů “jehla” a “Střela” (což jsou zrovna ty protiletadlové střely) třetím zemím.
http://www.1tv.ru/news/world/295217

4-To ještě není vše. Saakašvili dokonce připravuje státní převrat i v Gruzii. Vyplynulo to ze záznamu jeho rozhovoru s majitelem tele centra “Rustavi-2″.
Při tomto rozhovoru Saakašvili dokonce doporučoval kvůli většímu ohlasu zastřelit nějakou ženu s dítětem, stavět barikády atd. Majitel tele centra pravost záznamu potvrdil.
http://www.1tv.ru/news/world/295210

5.V Rusku dnes zasedala Rada bezpečnosti v čele s Putinym. Putin obzvlášť doporučil zvýšenou pozornost při zajištění strategických objektů, včetně jaderných a jiných elektráren.
http://www.1tv.ru/news/polit/295219

6.V Rusku byla provedena prověrka systémů řízení. Při té prověrce byly cvičně vypuštěny balistické rakety “Topol”, “Iskander”, “Brjansk”, “Podolsk” a křídlaté rakety “Kalibr” z různých koutků země.
http://www.1tv.ru/news/social/295222

Celý záznam zpráv – http://www.1tv.ru/

 

Diskusní téma: Saakašvili připravoval provokaci v Sýrii, převrat v Gruzii

Pazgřivci

Sio | 31.10.2015

jako Saakašvili a Jaseňuk dělají co mohou, ale myslím, že ruské tajné služby taky nespí. To, co dnes politici, novináři a politologové předvádějí jsou naprosto neuvěřitelné lži, výraz totálního zoufalství.
http://outsidermedia.cz/perlicky-z-tisku-za-rijen-2015/

Přidat nový příspěvek