Rusko zařadilo Sorosovy fondy mezi nežádoucí organizace

01.12.2015 12:48
Georges Soros © Ruben Sprich

 

Úřad generální prokurátora RF zařadil Sorosovy Open Society Fund a přidružené organizace mezi organizace, představující hrozbu národní bezpečnosti RF, a zakázal ruským občanům a organizacím účastnit se jejich projektů.


V prohlášení vydaném v pondělí 30.11.2015 prokurátor prohlásil, že aktivity Open Society Fund a Open Society Institute Assistance Foundation ohrožovaly osnovy ústavního pořádku a národní bezpečnosti v Rusku. Ministerstvo spravedlnosti musí tyto organizace informovat a zařadit je na seznam nežádoucích organizací v Rusku.

K těmto 12 organizacím na tomto „stop-listu“ patří sedm ze Spojených států, dvě z Polska a tři z Ukrajiny, včetně Sorosova Fondu, MacArthurova Fondu, Freedom House, Světového kongresu Ukrajinců, National Endowment for Democracy, Mezinárodního republikánského institutu, Národně demokratického institutu pro mezinárodní záležitosti, Charles Stewart Mott Fund a Education Fund.
http://ac24.cz/zpravy-ze-sveta/7032-rusko-zakazalo-fondy-george-sorose-jejich-aktivity-predstavuji-hrozbu-pro-bezpecnost

 

Diskusní téma: Rusko zařadilo Sorosovy fondy mezi nežádoucí organizace

choroš

Leoš | 01.12.2015

Pozdě,ale přece.Kdy už ten Drákula konečně zdechne.

Re: choroš

paprsek | 01.12.2015

Až přestane být užitečné, aby ještě kdokoliv prozřel přes utrpení, které rozsévá.
Všichni musí vidět, jakému nebezpečí čelíme a jak obrovské míře zla vzdorujeme. Bez našich vyšších duchovních složek by to nebylo myslitelné ani proveditelné. Lidský duch je nejmocnější strážce lásky a života. A také nejmoudřejší rádce, když ho někdo neposlouchá - může skončit jako tento terorista. Ale ani mírnější stupně umlčování vlastního ducha nejsou bez následků, jen ty následky, zatím, nejsou moc viditelné, až později bude vidět jak je trestuhodné naslouchat kde komu a kde čemu, jen ne duchovnímu oživovateli vlastního života.
Hledání pravdy nemůže být úspěšné, když nenasloucháme vlastnímu duchu - nejspolehlivějšímu pravdivému zdroji. Bez tohoto základu se hledání pravdy stává pouhou honbou za informacemi, které nakonec mají trvanlivost důležitosti jako jepičí život.

Re: Re: choroš

Putinovec | 02.12.2015

Tomuto démonu-člověku by nejlépe prospěla pokora.Chudoba by mu pomoha hledat jiné aspekty života.

Re: Re: choroš

Putinovec | 02.12.2015

Díky za motivaci,budu nad tvým příspěvkem přemýšlet.

Re: choroš

Alsorra | 02.12.2015

Já bych mu přál ještě aspoň 10 let života, ale totálně ochrnutého, bez možnosti mluvy a pokrouceného v krutých bolestech.

Přidat nový příspěvek