Rusko ohlásilo podmínky kapitulace USA

03.10.2016 17:56

TauRus

 

Už zde bylo info o rozhodnutí prezidenta RF Putina pozastavit plnění dohody mezi Ruskem a USA ohledně recyklování plutonia:

Putin kopl USA do pozadí ohledně smlouvy na zpracování plutónia z vyřazených jaderných zbraní. Důvodem bylo porušení této smlouvy a nepřátelské chování. Skončila doba zdvořilostních tanečků a mazání medu kolem huby … Rusové s USA začali jednat takovým způsobem, jaký si zaslouží. Ještě by je mohli do stejného místa kopnout ohledně raketových motorů, které slouží k vynášení družic fízlujících Rusko.

https://lenta.ru/news/2016/10/03/plutoniy/
http://www.zvedavec.org/vezkratce/13393/


Putin poslal do Dumy projekt zákona, kterým má být pozastavena dohoda o recyklování plutonia a součásti toho zákonu je článek 2. o podmínkách obnovení dohody o recyklací plutonia. A tento článek je velmi zajímavý.
Vzhledem k tomu, že po podepsání této dohody USA porušily veškeré možné dohody mezi Ruskem a USA, čímž ohrozily bezpečnost RF, Rusko se dožaduje splnění takových podmínek, které vrátí bezpečnostní stav k době před podepsáním dohody o recyklací plutonia:

- zmenšení vojenské infrastruktury a počtu kontingentu vojsk USA, které byly dislokovány na území členů NATO, které vstoupili do NATO po 1.9.2000 na úroveň, která byla v den platnosti Dohody.

- Zrušení zákona Magnitského.

- Zrušení všech sankcí, které USA zavedly proti RF, proti právnickým i fyzickým osobám.

- Kompenzace ztrát, které měla RF od sankcí, včetně ztrát od kontrasankcí, které musela zavést RF vůči USA. …atd.

Celý návrh zákona:
http://asozd.duma.gov.ru/addwork/scans.nsf/ID/C4294ACB989FB546432580410044CB71/%24File/1186208-6_03102016_1186208-6.PDF?OpenElement

Tak to je síla, přátelé! Rusko přechází do ofenzivy a to takovým způsobem, že diktuje USA svoje podmínky. Toto je projev síly, přičemž síly vědomé, která stojí na pevných základech.

 

Diskusní téma: Rusko ohlásilo podmínky kapitulace USA

Aljaška

Drak | 08.10.2016

Ona Aljaška je také věc podivná. Američani nějak nemohou doložit, že za ni zaplatili, to je věc jedna a ta druhá je ta, že ta nízká cena, jejíž zaplacení, nebo nezaplacení je předmětem sporu, měla být za pronájem Aljašky na určitou dobu.

Re: Aljaška

Slovenka | 03.03.2018

.... Mozno preto sa snazili spalit historicke kniznicu v Moskve aj v USA

Příprava na horší časy

nazdar | 06.10.2016

Putin si připravuje pozice, pro nového amerického prezidenta.
Tento starý, už není akceschopný, tak se nemusí obávat, že by mu facku vrátil. Ale až přijde nový, tak bude moci z Putina „vymáčknout“ ústupky, přičemž to Rusko nebude bolet a ten nový prezident bude doma hrdina, i když učiní Rusku na oplátku, také nějaké ústupky.

Re: Příprava na horší časy

J.Vinduška st. | 06.10.2016

V USA došlo k hlbokému vnútornému rozkolu - globalisti a nacionalisti s globálnými ambíciami. Na jednej strane stoja skúsenosti a umenie riadiť, na druhej strane sila vojensko-priemyselného komplexu a Pentagonu. Pochybovať, že toto mocenské krídlo chápe o čo ide, ako by mali byť v plánoch globalistov USA preformátované a čo by to znamenalo pre to, čo tieto elity motivuje najvyššie t.j. "americký spôsob života", teda moc a konzum na úkor celého sveta. Toho sa nevzdajú iba preto, že o čosi zoslábli, že zažívajú neúspechy, že strácajú niekdajšiu totálnu kontrolua že iniciatívu preberajú iní. Je možné, že sily odporu proti USA sú schopné "zvíťaziť", ale bude sa po tomto "víťazstve" môcť ešte vôbec niečo oslavovať? Správne časovanie krokov je pri realizácii plánov rozhodujúce. Chyba môže odsunúť dosiahnutie cieľa o celé desaťročia. GP iste vníma čas v inej dimenzii, ale pre ľudstvo sa čas života jednej generácie veľmi nezmenil.

Především to vypovídá

Sio | 05.10.2016

o posílení Putinovy pozice v samotném Rusku.

Dlhé čakanie

Interbulo | 04.10.2016

Na toto som dlhú dobu čakal a konečne nastala správna chvíľa! Onedlho bude šach-mat! Bravó Putin, to sú ťahy koňom!!!

Síla

M.C. | 04.10.2016

Síla to je, ale aby to nebylo jen tak plácnutí do vody.
Putin prostě tímto způsobem oznámil druhé smluvní straně, že na dohodu o plutoniu může zapomenout.
Protože sílu, která by donutila USA podmínky splnit, tu nevidím.
To nedokáže ani GP. První tři podmínky možná, za souhlasu Pentagonu, poslední těžko, kde nic není, ani smrt nebere.
Ledaže by jako kompenzaci vrátili Rusku Aljašku.

To máte jako s těmi tribunály za válečné zločiny. Viz Norimberk.
Nejprve musí existovat síla, která si takový tribunál vynutí, obžalované fyzicky zadrží, před ten tribunál je postaví a potom se vyšetřuje a posuzuje.

Re: Síla

Hox | 04.10.2016

O plutonium tu vůbec nejde, jde o tektonický posun v politice Ruska, poukázání na to že "císař je nahý" a postavení podobného ultimáta USA, jaké dříve USA stavělo všem. S tím že by Usáci něco z té dohody splnili nikdo nepočítá.

Re: Re: Síla

M.C. | 04.10.2016

To jo, tomu rozumím, co tím chtěl básník veřejnosti říci.
Od teďka začneme dávat nesplnitelná ultimáta my vám.

Po přečtení odkazů od kolegů bych řekl, že jde i o to plutonium.
A Putin to spojil do jednoho.
Smlouva je zřejmě výhodná spíše pro USA, navíc Rusové vědí, že ji USA neplní, tak prostě veřejně oznámili, že jim už nebudou dělat blbce, aby odzbrojovali, když to USA nedělají a když je NATO stále více obkličuje.
Plus jim ještě dělá různé naschvály a pomlouvá je a očerňuje kde může.
Rusko se s podobným zdůvodněním vyvázalo i ze smlouvy o omezení konvenčních sil v Evropě.

Včasnou a přiměřeně důraznou demonstrací síly a schopnosti se můžu vyhnout bezprostřední nutnosti tu sílu opravdu použít. Protože protivník nebývá vždy připraven na střet v plném rozsahu a maluje si, že získá co chce a já vyměknu a nepostavím se mu.

No, tenhle podzim bude asi ještě veselo.
Nicméně vzhledem k omezeným manévrovacím možnostem neokonzerv a jejich neméně omezeným intelektuálním schopnostem věřím, že druhá strana dokáže jejich kroky předvídat, účinně jim zamezit anebo na ně adekvátně zareagovat, tak abychom udrželi svět mimo ,,polnomasštabnyj" konflikt.

Děj se vůle Boží! (Inš Alláh!)
Bůh je veliký!! (Alláh akbar!!)

Re: Re: Re: Síla

m.c.h. | 05.10.2016

Proč tu vyvoláváš Alláha troubo?

1 | 2 | 3 >>

Přidat nový příspěvek