Ruské ministerstvo obrany oficiálně na tiskovce vyhlásilo, že teroristy v Sýrii řídí poradci z USA.

30.09.2016 07:23
Nasredin


Mluvčí MO RF Igor Konašekov se vyjádřil k prohlášení představitelů amerického ministerstva zahraničí, mluvčího Johna Kirbyho, který řekl, že v případě pokračování občanské války, teroristé udeří na ruská města. Kirby dále řekl, že Rusko bude i nadále posílat vojáky domů v pytlích a „ztrácet letadla.“
„Jeho slova – jsou skryté přiznání americké strany, kdo ve skutečností vede „občanskou válku v Sýrii,“ opozice „- pod kontrolou spojených státu řízená mezinárodní teroristickou internacionálou“. Masky jsou strženy, pánové? „- uvedl Konašenkov.
Konašenkov také uvedl, že ruské armádě je dobře známo, kdo v Sýrii jsou „specialisté“, kteří řídí a plánují vojenské operace bojeviků, a kde se tito specialisté nachází.
Konašenkov také dodal, že v případě hrozby proti Rusku od kohokoliv, je nepravděpodobné, „že bojevici budou mít čas k sbalení tašek a útěku.“

Zdroj:
http://www.aktualnikonflikty.eu/viewtopic.php?pid=69906#p69906
http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mire/content/201609291430-crp6.htm
———————————–
Takže USA byly vyfackovány Ruskem před očima celého světa. Dokonce i některé naše SMI to uveřejnily:

https://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/416069-rusko-obvinilo-usa-z-podpory-terorismu.html

Diskusní téma: Ruské ministerstvo obrany oficiálně na tiskovce vyhlásilo, že teroristy v Sýrii řídí poradci z USA.

Celý svět to ví,

Stepan | 01.10.2016

že USA už více jak 200 let terorizují svět a jsou ejvětším nebezpečím pro mír na naší planetě. Začalo to genocídou vlastního obyvatelstva a pokračuje to dodnes, třeba v té Sýrii. Existuje o tom nezpochybnitelný dokument, který potvrzuje, že za každým svinstvem hledej USA.Cílem samozřejmě je ovládnout svět a podrobit si každého jednotlivce. Ale k čemu to, je to snad genetická vada Američanů?? Rusů a Slovanů rozhodně nikoliv!!!!

No to je

Pepan | 30.09.2016

ale novinka, to ví celičký svět už od začátku Syrského konfliktu, že to vše bylo záměrně vyvoláno DEMO-gratickou jůůůůůůssej neboť potřebovali tuto zemi pro své vražedné záměry, naštěstí jim v tom to "zlé Rusko" zabránilo.

Re: No to je

M.C. | 01.10.2016

Celý svět to ví už dávno, nové je to, že se sami přiznali.
Už jsou tak zoufalí, že nevědí co mají říkat a co radši ne.
Jenom aby neprovedli nějakou hloupost.

Přidat nový příspěvek