Reakce Ruska na zákaz volebních pozorovatelů v USA

23.10.2016 14:56
Vlabi
 

Stručná, jasná reakce Ministerstva zahraničních věcí RF na americký zákaz přítomnosti ruských diplomatů ve volebních okrscích v době voleb:
„Moskva považuje za nepřijatelné prohlášení americké strany. A nezapomene, pokud bude ruským pozorovatelům — z politických důvodů — přístup na volby odmítnout“.

A ještě sdělení ruského velvyslanectví ve Washingtonu.
„Bohužel jsme většinou dostali negativní odpovědi až hrozby, že náš zájem o vstup do volebních okrsků může být považován za trestně postižitelné konání. Celkově jsme zklamáni tím, jak administrativa reagovala, a ještě více tím, jak více než nepřátelsky je nyní chápána naše snaha dělat běžnou diplomatickou práci v uctivém kontaktu s orgány země pobytu.“

http://zakonvremeni.ru/component/content/article/13-3-/28861-moskva-otreagirovala-na-amerikanskie-ugrozy-rossijskim-diplomatam.html

 

Diskusní téma: Reakce Ruska na zákaz volebních pozorovatelů v USA

Parazitům parazitismus neodpářeš

Přemek | 25.10.2016

Copak si nechá kasař do party přidělit policajta? Kdeže, ten si tu káču rozlouskne sám, co na tom, že ho pak chytí ještě s popelem na gatích? S kasaři se nepaktujme, učme sebe i jiné tak, abychom ani policajty nepotřebovali, když už, tak jako připomenutí potenciálním kasařům, že žádná udělaná káča nestojí za to.

Zločiny USA

Karel Norman | 23.10.2016

Celý svět ví, že USA více jak 200 let terorizují svět a jsou největším nebezpečím pro světový mír. Jejich prodlouženou hnátou je NATO, které nutno zlikvidovat a zabránit pohybu americkým "jestřábům" rozvracet svět a stavět jej proti demokracii a svobodě. Každý kdo se spolčuje s USA je také zločincem a je nezbytné se od přátel USA distancovat.

Přidat nový příspěvek