Putin se setkal s budoucí elitou Británie

01.09.2016 12:52
TauRus


Deset studentů elitní školy Eaton College soukromě navštívili prezidenta RF V. Putina, čímž překvapili britská média. Setkání se uskutečnilo před týdnem, ale tisk se o tom dozvěděl až teď, z facebooku jednoho z účastníků setkání, a napsal, že studenti předběhli dokonce Theresu May, která se poprvé setká s Putinem až na poli summitu G-20.
Zajímavé, že toto setkání studentům zprostředkoval biskup Tichon, na kterého se obrátili s prosbou o toto setkání. Hlavním iniciátorem setkání se stál čínský student Eatonu David Wei a příprava trvala 10 měsíců. Nejdříve studenti chtěli organizovat setkání, jako oficiální, ale vedení Eatonu to zamítlo.
Jeden z účastníků setkání ve svém facebooku napsal o Putinovi: Byl malého vzrůstu, ale naplnil sebou celý prostor….Udělali jsme na Putina dojem a on nám, na oplátku, ukázal svojí lidskou tvář.

Приватная встреча студентов Итона с Путиным удивила британскую прессу
http://www.bbc.com/russian/news-37238760

P.S. Co toto “soukromé” setkání znamená? Nejspíše jen to, že Putin považuje současnou elitu Británie za zprofanovanou, která už vyčerpala svůj politický potenciál. Proto se zaměřuje na budoucí kádry, které teprve do politiky přijdou. Vždyť z Eatonu už vzešlo 19 premiér ministrů Velké Británie. Příznačné je, že “budoucí kádry” dostali přednost před současnou premiér ministryni Theresou May. Také si nejde nepovšimnout, že iniciátorem setkání se stal čínský student, což může svědčit o tom, že i GP přiložil svoji ruku k dílu. Církevní kanál, jako zprostředkovatel setkání, též svědčí o nadnárodním a nadstátním zájmu. Dokonce i nezájem vedení Eatonu přidat oficiální status tomuto setkání, opět svědčí o jeho nadnárodním charakteru. Tj. studenti, i přes nezájem vedení své školy, se s Putinem sešli. A silně pochybují o tom, že za tuto iniciativu budou mít nějaký postih.

 

Diskusní téma: Putin se setkal s budoucí elitou Británie

...

jantar | 02.09.2016

Těch studentů bylo opravdu 11, ten jedenáctý je ruský student Etonu, pravděpodobně syn nějakého liberasta, který zařídil toto setkání. Otázka tedy je proč neseděl u stolu? Protože nezapadal do symboliky vzkazu, kterým je připomenutí změny směřování Britanie před nadcházející návštěvou britské premiérky. Klíčovým momentem je setkání čínského studenta Davida Weie s Putinem. Wei zní skoro jako way, tedy cesta. David je biblické královské jméno (David je náhradník za krále Saula, Čína je náhradník za Britanii). Čili jméno David Wei je parafrází jména Vladimir Putin. Wei vystupuje jako iniciátor setkání, a dokonce sedí naproti Putinovi. Wei je prostě předák těch studentů, což dokazuje i ta společná fotografie, na které všichni kromě Weie vypadají jako opilí idioti. Wei sedí na zemi( podle čínské tradice), má klidný výraz v obličeji a v rukou drží nějaké desky (nějaké plány), prostě působí dojmem člověka, který ví přesně, co chce, na rozdíl od těch idiotů. Symbolicky se tak upozorňuje na to, že Britská politika je podřízena Čínským zájmům(pro budoucí elity je to už samozřejmost), což ubírá na významu návštěvě britské premiérky.

Re: jan-tar@post.cz

petržlen | 10.09.2016

Drobnosť: Dávid nie je náhradník za Saula, ale predobraz Pomazaného. Potom meno David Wei môže znamenať cestu Pomazaného (krížovú?), ktorá sa dá chápať viacerými spôsobmi. Pokojne tam môže byť vplyv GP aj riadiacej úrovne nad GP.
Odkaz z vyššej úrovne riadenia môže byť aj takýto: Pomazaný je jediným východiskom pre všetkých, Putina, Rusko aj zvyšok sveta (všetci civia na Wei, dosky môžu znamenať obnovenie spravodlivosti – zákonnosti)

11

izi | 01.09.2016

Smradů je na fotografii deset ( tvořící jednu skupinu - zástupci západu a Asie) a V.V.Putin je jedenáctý.

Re: 11

JaroX | 01.09.2016

všetci 10 -ti sú chlapci, alebo je tam aj jedno dievča? Inak, "zaujímavé", že budúca elita nemá byť aj zo žien... Tiež je "zaujímavé", že EU tlačí do vrcholových pozícií Európskych firiem ženy... :)

Re: Re: 11

JaroX | 01.09.2016

http://cz.sputniknews.com/svet/20160901/3782280/putin-student-eton-college-podrobnosti.html

10 chlapcov, 0 dievčat = budúca elita UK podľa GP

Re: Re: Re: 11

izi | 02.09.2016

Ano, to je zajímavý postřeh. Já pochopil z události následující. Vycházím-li z toho , že svět stojí před globální katastrofou - ekologickou, ekonomickou a celosvětovým válečným konfliktem - a globalnímu prediktoru se úspěšně řídit zcela nedaří (o to více si chce udržet kontrolu nad řízením), dostal tímto aktem V.V.Putin "pověření" globální problémy řešit. A to, že V.V.Putin je jediný, kdo je schopen závažné úkoly řešit je právě v použití dětí elit. Tedy elity jsou jako děti (v kontrastu s dospělou osobou). Mohou nedospělé osoby bez zkušeností (bez informací) řešit globální problémy?

Re: 11

lili | 01.09.2016

a ty jsi dvanáctý

Re: Re: 11

izi | 02.09.2016

Děkuji za projevenou důvěru, avšak podíváš-li se na výše uvedený odkaz z webu Sputniku, zjistíš, že to tak není.

Je to trochu ináč

JaroX | 01.09.2016

1. Nejedná sa o iniciatívu Putina, takže sa nejedná ani o to, že by si Putin v Británii formoval novú elitu, ktorá by bola viac prístupná pochopeniu Ruska, komunikácii a spolupráci (bez vykorisťovania).

2. Iste by bolo zaujímavé pri dôvernom osobnom rozhovore s každým tým študentom jednotlivo zistiť, aký mali názor na Putin pred stretnutím a po ňom,.... a prečo mali vôbec záujem sa s ním stretnúť (kto im vnukol túto myšlienku a kto to celé zorganizoval - áno, jasne, GP).

3. Jedná sa o aktivitu GP, ktorý potrebuje pochopiť, čo sa v Putinovom Rusku deje teraz a vytvoriť kádre, ktoré budú schopné pochopiť tých, čo prídu po Putinovi. Ak nie je pochopenie a komunikácia, hrozí vojna. Vojna s Ruskom môže byť posledná. Ak GP nechce skapať, musí si vytvoriť možnosti pochopiť do budúcna, čo sa v Rusku deje, a vytvoriť svojich ľudí, ktorí budú schopní sa s ruskými dohovoriť a spolupracovať.

4. Ak je pre GP dôležité, aby bola v UK elita schopná komunikovať a spolupracovať s Ruskom, tak odpis UK asi nebude na otázke dnešného ani zajtrajšieho dňa...

5. Najdôležitejšie je, že GP nevidí problém v tom, aké je UK (že sa pokúsili násilne vytrhnúť Ukrajinu z ruského sveta, že tam realizovali fašistický štátny prevrat, občiansku vojnu, že tam nepriamo zavraždili desať-tisíce ľudí), ale v tom, aké je dnes Rusko (pre GP a UK nepochopiteľné). Nie som naivný a neverím, že by GP mohol v UK vychovať výrazne inú elitu, než je tá dnešná. Problémom sveta je práve GP a jeho elity.

6. "Udělali jsme na Putina dojem a on nám, na oplátku, ukázal svojí lidskou tvář." Pre túto "novú UK elitu" je Putin netvor, ktorý niekedy ukáže aj ľudskú tvár... čiže žiadny dôvod na oslavu nevidím.

Re: Je to trochu ináč

Oslo | 01.09.2016

RE: 5. Najdôležitejšie je, že GP nevidí problém v tom, aké je UK, ale v tom, aké je dnes Rusko (pre GP a UK nepochopiteľné).

Ucelom je hlboka analyza systemu moci Ruska a nasledne zacielenie na slabe miesta. Putin uzavrel pristup cez mimovladky, ktore v zapadnej Europe su osvedcenym nastrojom nadnarodnej moci.
By som sa necudoval, keby ta skola v UK mala partnersku skolu v Rusku, cez ktoru by vychovavala kadre na ovladnutie moci z vonka. Toto divadlo vyzera len ako pokus na opeknenie spinavosti, ktore mocni vymyslaju v UK.

Re: Re: Je to trochu ináč

JaroX | 02.09.2016

Hneď po úspešnom fašistickom prevrate na Ukrajine, keď Putin správne obsadil Krym, sa mu začali vyhrážať izoláciou... politickou, diplomatickou, obchodnou, atď. Tak Putin začal lietať po Zemeguli a podpisovať obchodné zmluvy. O výhodnosti teraz ťažko hovoriť, ale v tej chvíli to asi bolo správne. Lenže... oni s tou snahou o izoláciu Ruska vôbec neprestali! Najskôr voľby vo Venezueli (teraz to má ďalšie pokračovanie, Maduro je na odstrel), potom Rousefová v Brazílii, Berlusconi v Taliansku, Blatter vo FIFA ... a takto idú ďalej. Odstraňujú všetkých, s ktorými mal/má Putin kamarátske vzťahy, alebo aspoň vzájomný rešpekt. GP a neokoni možno nie sú to isté, ale túto špinavú taktiku voči Rusku a Putinovi uplatňujú spoločne.

Rozhodnutia švajčiarskeho najvyššieho súdo o neúčasti ruských paralympionikov na OH to len potvrdzuje. Putin by mal prehodnotiť spoluprácu s GP tiež.

Putin

digi | 01.09.2016

To jen u nás straší vláda už i děti Putinem.Že po USA všude, kam přijde zůstává zničená zem se u nás nemluví

Přidat nový příspěvek