Putin podepsal zákony v reakci na Tureckou provokaci

28.11.2015 20:38
Lin
 

- Putin dnes podepsal zákon o kontrole náboženských organizací, financovaných ze zahraničí. Kontrolovat se bude hospodaření – za účelem zjištění, co je z nich financované.
https://russian.rt.com/article/133401

 

- Putin dnes podepsal zákon, zakazující ruským zaměstnavatelům od 1. ledna najímat na práci turecké občany. Výjimky jsou jen dle seznamu ruské vlády. K tomu se váže i vládní souhlas se zákazem nebo omezením činnosti tureckých organizací, působících na území RF.
https://russian.rt.com/article/133402

 

- Putin dnes podepsal zákaz na charterovou leteckou dopravu mezi Tureckem a RF. Cestovním kancelářím bylo doporučené dočasně neprodávat pobyty do Turecka.
https://russian.rt.com/article/133409

 

- Putin dnes přikázal MZV uvědomit Turecko o dočasném zrušení bezvízového režimu mezi zeměmi.
https://russian.rt.com/article/133408

 

Diskusní téma: Putin podepsal zákony v reakci na Tureckou provokaci

???

M.C. | 29.11.2015

Nevím čeho by se teď měl Putin bát.
Pokud si ošéfoval riziko zrady z vlastních řad (asi ano, je rozvědčík), tak v podstatě nemůže prohrát.
Možná právě pocit, že když to jinak nepůjde, vždycky s tím mohou v řádu 40 minut ,,pakančáť", dává Rusům nadhled a trpělivost s těmi psychopaty na Temné straně Síly.
Hrají na to že v Turecku nastane podobná situace jako v USA, že armáda nevydrží pohled na vládu ženoucí zemi a celý svět do pr...opasti a udělají si doma pořádek.
Proto se Rusové úzkostlivě vyhýbají rozpoutání války, chtějí dát možnost rozumným lidem na druhé straně. A pomalu ale jistě se to daří.
Neocons si zorganizováním tohoto incidentu zadřely takovou třísku do prdele, že to možná dosud v celém rozsahu nepochopili, co všechno teď Rusové mohou udělat a také udělají.
Nebojte, všechno nakonec dobře dopadne.

Re:Nevím čeho by se teď měl Putin bát.

zdenda | 29.11.2015

Díky, moc hezky napsáno.

výborná práce

Jarek* | 29.11.2015

Pan Putin dělá naprosto ideální politiku. V tichosti s několika kroky dopředu si připravuje půdu pro navenek viditelné akce, které vypadají jako-by vynucené okolnostmi. Všechno to je naopak. V tom spočívá to kouzlo jeho světové politiky.

Putin

marx | 28.11.2015

Pozrite sa,pred druhou svetovou vojnou tatiez vsetci vedeli co je Hitler zac,ale poserove napr.Francuzsko,Anglicko atd. len ustupovali a snazili sa vyhnut vojne ale vojna prisla a to aj vdaka nim,pretoze ustupili Hitlerovi.To iste teraz robi Putin-ustupuje a to im dava vacsiu odvahu si viac dovolit na Rusko a tym padom sa to stava nebezpecne.Pretoze moze dojst k vojne.Za studenej vojny si nikto nemohol take daco dovolit-verejne zostrelit stihacku.Pretoze mali strach.Teraz sa neboji ani Turecko a este odkaze Putinovi,ze nech si nezahrava s ohnom.Nedopadne to dobre USRAEL bude robit vsetko preto aby si podmanilo Rusko a nielen to.

Re: Putin

Cico Ciciak | 28.11.2015

Všal aj preto Rusko vyhlásilo sankcie, aby neukázali slabosť! Inak erdogán už začína cúvať! Tiež, ak si nevedel, tak hitler bol dietko západu, rovnako ako "islamský" štát dnes! A ww2 zrealizovalo anglicko s dovolením gp! Bo to plán ich elít už od začiatku, tak sa nediv, že voči hitlerovi cúvali!

Re: Putin

Jarek* | 28.11.2015

Před dr. sv. válkou byla úplně jiná situace. G.P. měl situaci rozehranou v jiné podobě. Nalevo fotbalový tým s názvem kapitalismus, napravo tým s názvem komunizmus. Levý tým poslal do útoku na pravý tým. Není pravdou vše, co se navenek předkládá. Britská koruna na dr. sv. válce vydělala nepředstavitelné jmění a vliv. O Německu se ani nebavím, přestože bylo rozbombardované. To bylo jen takové divadlo pro ty, co jsou slepí a vidí jen to, co se jim řekne aby viděli.
Dnes je situace úplně jiná. Rusko má jaderné zbraně a nebude váhat je použít. Tak to bylo deklarováno a je nutno to brát vážně. A ono se to vážně bere. Prvořadou snahou G.P. je se vyhnout jaderné válce, k tomuto je směřována celá řada jeho kroků. Barroso "šel od válu", USA skončí co by banánová republika, Britská koruna "předala žezlo" Číně, udrží se spolupráce Ruska a Evropy atd.. Není nutno mít ze současné politické situace nervy. Zatím to jde dobře, přestože idiot Pušilin podráží Ruskou politiku pokusy zvrátit Minské dohody.

Re: Re: Putin

marx | 28.11.2015

Globalny prediktor sa boji jadrovych zbrani?boji sa o zivot? tak nech robi vsetko preto aby na zemi bol mier aby neumierali ludia od hladu a iny sa prezierali a mali milaiardy.Ked takyto svet vytvoril GP,tak dakujem pekne.Nech sa radsej potomkovia nasich stvoritelov vratia tam odkial prisli.

Re: Re: Re: Putin

udo | 29.11.2015

Kto a do akej miery je náš stvorca, sTrojca..
a do akej miery i my samy, je dobrá otázka..

re: GP
Niekedy je lepšie sa trochu "vnoriť" do role svojho oponenta,
pochopiť, ako myslí, čo sú jeho ciele, aké metódy a prećo?
Čoho je schopný a čoho nie,
bo on až prečasto zrkadlo i tvojím je

Re: Putin

Dagmar | 30.11.2015

Putin neustupuje, on jenom nespadl do pasti, kterou mu nastrazili, to jest prave odpovedet silou na utok na ruske letadlo. To je to co US chteji a jsou to oni kdo strileli a pak donitili Turecko aby to vzalo na sebe. Vojenska reakce by znamenala 3 svetovou valku, kterous Us tak preji, neni zde zadna podoba s Mnichovem

Troll (a.k.a. marx), a možno je aj platený ....

LFS | 28.11.2015

Úlohou takýchto jedincov je zaviesť diskusie iným smerom, rozbíjať diskusiu a ja za cenu písania nezmyselných konštrukcií, viesť poburujúce reči o predmete diskusie tak, aby zmiatli nováčikov neznalých veci , a pod.

Re: Troll (a.k.a. marx), a možno je aj platený ....

marx | 28.11.2015

ty si troll a poriadny.Nie som plateny.Je to moj nazor.Citam nezavisle spravy a nesledujem mainstreem.Takto to vidim ja,je to moj nazor.Uvidite Putin moze davat vseliake sankcie ale aj tak ich to nezastavi a zapad bude skodit Rusku.Putin si mysli,ze je zadobre s GP.

Re: Re: Troll (a.k.a. marx), a možno je aj platený ....

Kata | 30.11.2015

Je síce fajn, že máš vlastný názor, marx. Ale musíš uznať dve zásadné veci : 1. Putin je predsa len väčší borec ako ty, a určite vie veľmi dobre čo a prečo robí. 2. Tvoje tvrdenie čo si myslí Putin vyznieva prinajmenšom komicky. Ibaže disponuješ nejakými mimozmyslovými schopnosťami, ale to by si zrejme neplytval časom na internetových fórach.

Re: Re: Re: Troll (a.k.a. marx), a možno je aj platený ....

marx | 01.12.2015

pozri sa,rusi boli furt naivni a na svoju naivitu doplatili.Vo vojnach ich padlo najviac a ake uznanie maju vo svete?Americania prisli vo vojnach nakoniec a slizli celu smotanu.Putin sa len snazi aby ho na zapade brali.Pcha sa im do zadku ako teraz Francuzom-uz zabudol na sankcie a mistraly?Nech im veri.Nakoniec ako furt pridu USA a v Syrii sliznu smotanu.Ale taki sme my slovania,preto si s nami robi zapad co chce.Sme pod ich vplyvom-sprivatizovali,zadlzili nas a robime v ich fabrikach za 450 eur.Ale dobre nam tak.Ked su sikovnejsi(bezcharakterni) a my naivni.

putin

marx | 28.11.2015

Putin je hrozbou pre Rusko,myslim si ze je naivny,ked dufa ze s nim bude spolupracovat zapad.Zostrelili mu civilne lietadlo a neurobil nic,potom mu zostrelili vojenske lietadlo a tiez neurobil nic,pretoze sa boji.Ked si Putin mysli,ze mu zapad da pokoj,tak je na omyle.Este len teraz to zacne.Zapad zistil,ze Putin je posera,tak zacnu s vacsimi provokaciami.Turci zacnu utocit na Syriu,obnovi sa Ukraina a dalsie.Putina uz prezreli a vedia,ze si mozu dovolit viac a viac.

Re: putin

Jana | 28.11.2015

proboha člověče přestaňte sledovat televizi a začněte používat svou vlastní hlavu. Kdo alespoň trochu sleduje dění, tak nemůže napsat, že Putin je hrozbou pro Rusko a udělat z něho naivního poseru, který se bojí. Vždyť na co v poslední době sáhl, tak to se mu podařilo. Nemusí ukazovat svaly, protože má zatím i "měkké" prostředky. Jak víte, že nic nedělá se sestřelením civilního letadla, protože to nebylo ve zprávách? Ano Ukrajina se obnoví, ale ne tak jak Vy si představujete a v Sýrii, si myslím, se bude hrát podle not Putina. O západu si iluze už nedělá skoro nikdo, tak proč by měl Putin. A že doufá ve spolupráci nejenom se západem, je jenom dobře, protože kdo spolu mluví, obchoduje, komunikuje, tak spolu neválčí.

Re: Re: putin

Jarek* | 28.11.2015

Paní Jano, nebo též slečno, správná úvaha. Putin je politik dělající jako snad jediný světovou politiku a to spousta lidí nechápe, protože neví, co to je, ne tak jak se dělá. Navazuje na základy položené J. V. Stalinem.

Re: putin

jirka | 28.11.2015

"Re: Zapad zistil,ze Putin je posera,tak zacnu s vacsimi provokaciami." Může to tak vypadat, ale jde především o čas. Máš pravdu že USA a NATO, budou provokace hnát do krajností. Vše totiž nasvědčuje tomu, že dolar USA a MMF jsou před krachem (pokud již dávno nezkrachovaly) a proto se snaží vyprovokovat válku, která by mnoho jejich problémů vyřešila. Kdekoliv. Všechny provokace, o níchž jsi hovořil výše, slouží právě k tomu. Úkolem Ruska je odolat těmto provokacím a pokračovat v boji se světovým terorismem, který se stal "novodobým nástrojem" zahraniční politiky - především Spojených států. To je dnes jasné snad všem, kdo globální vývoj trochu sledují.

Re: Re: putin

nutno nejdříve semlít nepřítele. | 28.11.2015

Pane Jirko, Vy u toho ale spíte, jiné vysvětlení k Vašemu komentáři nemám. Ten Váš západ je z pana Putina na nervy, co v roce 1999 položil před generalitou "stakan" vodky na stůl s tím, že je nutno nejdříve semlít nepřítele. A v roce 2008 svým proslovem řekl celému tzv. demokratickému světu, že tak to dál nepůjde. S klidem těm blbečkům vmetl do tváře, že přes RUSKO nejede vlak a hotovo. Ti poserové jsou za Donem, ne před ním.

Re: Re: putin

Jarek* | 28.11.2015

Pane Jirko, Vy u toho ale spíte, jiné vysvětlení k Vašemu komentáři nemám. Ten Váš západ je z pana Putina na nervy, co v roce 1999 položil před generalitou "stakan" vodky na stůl s tím, že je nutno nejdříve semlít nepřítele. A v roce 2008 svým proslovem řekl celému tzv. demokratickému světu, že tak to dál nepůjde. S klidem těm blbečkům vmetl do tváře, že přes RUSKO nejede vlak a hotovo. Ti poserové jsou za Donem, ne před ním.

Re: Re: Re: putin

jirka | 29.11.2015

Samozřejmě Jarku, je to přesně jak píšete. Putin se dokázal postavit jako jediný západnímumu světu. Nevidím v tom tvrzení problém (i když někdy u přízpěvků v nočních hodinách usínám...to je pravda...)).

Re: putin

Cico Ciciak | 28.11.2015

Že po zostrelení dopravného lietadla neurobilo Rusko nič! No ja si myslím, že skôr musel niečo na oplátku urobiť západ, niečo také, čo ho asi dosť zabolelo, aby Rusi nezverejnil, kto za tým skutočne stál, alebo zoznam západných krajín, ktoré obchodujú s "islamským" štátom! Takto sa to akože vysvetlilo nejakou bombou! A v zostrele bombardéru bude mať podľa mňa prsty gépéčko, aby helfnul Rusku a klepnul po prstoch turkom aj s celým západom! Teraz defakto Rusko vytvorilo nad Sýriou bezletovú zónu, kde si už turci, ani ussa bez súhlasu Ruska neškrtnú!

Re: Re: putin

zdenda | 29.11.2015

jaktože Rusko nic neudělalo po sestřelení dopravního letadla ? Pátrali po pachateli a mají ho - odměna 50 milionů dolarů byla vypsána a pachatele našli v Jemenu - vyhrábli je hoši od specnazu. Jen s o ton nějak nepíše, nevím proč.... ted ještě dokázat kdo je poslal, asi proto, že ještě nemají úplné výpo'vědi, tak o tom moc nemluví....

Přidat nový příspěvek