Putin nařídil přejmenování 11 vojenských útvarů

02.07.2018 21:18
TauRus
 

V zájmu zachování slavných vojenských historických tradic, výchovy vojáků v duchu oddanosti Vlasti a věrnosti vojenskému dluhu prezident Putin nařídil přejmenování 11 vojenských útvarů (pluků).
Názvy pluků se vztahují k historii Velké vlastenecké války a směrům, kterým postupovaly části Rudé armády:
- gardový Něžinský, Žitomirsko- Berlinský, Věrchnědněproprovský, Varšavský, Lvovský, Vitěbsko-Novgorodský, Transilvanský, Jelninský, Kobrinský, Idricko-Berlinský, Slonimsko-Poměranský.
http://kremlin.ru/acts/news

Jak jste si určitě všimli, názvy kopírují východoevropské a ukrajinské toponymy, která za války osvobozovala Rudá armáda. Číslo 11 – jako funkce řízení jednoho křídla GP, kterou Putin od určité doby plní (místo GP).
http://leva-net.webnode.cz/news/prezident-rf-vladimir-putin-a-hlava-mezinarodni-fotbalove-federace-fifa-jianni-infantino-spolu-se-utkali-na-fotbalovem-trenazeru/

Mimo jiné, vzkaz světu: o čem bude Putin jednat na setkání s Trumpem. Domnívám se, že na přetřes přijdou výsledky Jaltské konference a poválečného uspořádání světa.

Včera jsem poslouchal představitele gosděpu Simse v pořadu u Solovjova na téma: proč Bolton byl v Moskvě tak krotký a co můžeme čekat od setkání Putin-Trump?
https://www.youtube.com/watch?v=z9lY97drWI4

Krom Simesových standardních silných řeči mimo jiné zaznělo, že by Putin měl také udělat nějaké ústupky, aby to nevypadalo pro Trumpa špatně (neokoni). Což Solovjov hned okomentoval způsobem, že by Putin snad měl postoupit nějaké ruské zájmy (ale my víme proč to Solovjov dělá). A také Simes začal svalovat vinu za sankce na Merkelovou, prý to ona je chtěla a kvůli ní je USA zavedly. Také, že Trump je silně naštvaný na svoje evropské spojence – NATO do kterého (nezaslouženě) proudí americké peníze a migrační politika Merkelové.
Tyto dvě věci byly z celého rozhovoru nejpodstatnější, ostatních 20 minut Solovjev se snažil jen zakecat to, co Simes prozradil.
Takže, Trump je připraven ustupovat, ale nechtěl by, aby to bylo příliš okaté. „Obětní beránek“ je za USA zvolen – Merkelová. Tu může zachránit jen Putin, ale musela by si to zasloužit.

 

Diskusní téma: Putin nařídil přejmenování 11 vojenských útvarů

Merkelová / Putin / Tramp

Jox | 07.07.2018

Keď som prrd mesiacmi predikoval situaciu, že elity zacali v nemecku čistiť ratenloch a merkelova dostane od priemyselnikov zo Solingenu, Zuffenhausenu, Mnichova a Stuttgartu červenú a pracuju na jej demontáži, Julko celkom v jednom z mojich poslednych dni na diskusii vodaksb sa vysmieval, že kdr je to odstránenie. Nuž milý Julko tu, už ti to možno dopina, Seehofer, morský to dvor Eu hovorí nie, vlada na krajíčku, Taliani sa búria, v španielsku sa pomaly formuje občianska vojna vzhľadom na situaciu v katalánsku, čo by mohlo viest ku ďalšej zmene vlady, orbán, kurz a asi aj babiš pozatvárajú hranice, no a ruský Prezident očividne ustojí s dosť ceĺkou podporou pokus o štátny prevrat, uvidíme ako to ustojí medvedev a jeho klika podpindosnikov, aj ja by som radšej videl namiesto 11ky 22ku, ale keď neprší,aspon nech kvapká.
V Helsinkách sa podpíše prímier, modrá spoza oceána sa stretne s cervenou z europy a ázie a znova sa rozvinie mnohopolárny svet.
Viacúrovnové sachy, či Go sú rozdané, dufajme pre nás, že nepadne slávna veta: Koľko divízií má?, ale Aku má koncepciu a víziu dalšich storočí.
A Julko odpusť tu retrospektívu, no Ježišove Nebojte sa! si beriem k Srdcu a dávam Ti priklad toho, že je možné vidiet aj za oponu. Len dá sa z vlaku vidieť len rozmazané tiene stromov, či prichadzajúce svetlá mesta, a tiež sa dá, pozrieť sa do cestovného poriadku a vedieť vopred, kam vlak mieri.
Buďte zdraví a všetko dobré.

Putin dostal dres s c. 11

Vlado | 07.07.2018

Putin dostal dres s cislom 11, na fotke je 11 ludi
https://futbal.pravda.sk/ms-2018/clanok/475963-ms-podla-putina-rucaju-negativne-stereotypy-o-rusku-legendy-mu-darovali-dres/

Bělorusko

Jarek* | 06.07.2018

Na programu je v prvé řadě Bělorusko. Na toto bude následně navazovat celá škála událostí, po kterých bude všem jasné, na jakou stranu se dát.

Čas oponou trhne?

Croix | 04.07.2018

Klidně ať "čas (novou) oponou trhne," a ideálně ať je to opět nad Šumavou. Vím, přeju si hodně a hodně subjektivně, ale zřejmě jedině to by nás mohlo zachránit před "rozpuštěním a vypuštěním" v tomto stále více rozpalovaném západním kotli, ve kterém se stále nacházíme, i kdy "šikovně " u okraje. Jen vyskočit, bude-li to na globální úrovni umožněno...

Víťazný egregor povstáva z popola

Fidelito | 03.07.2018

Putin naozaj rozumie sociálnym technológiám celospektrálne. Ako sa píše v románe Dana Browna: symbol má obrovský význam. Putin práve obnovuje egregora víťazstva, tieto symboly hovoria do duše človeka cez podvedomie. A dobre robí.

Re: Víťazný egregor povstáva z popola

Cico Ciciak | 04.07.2018

A nebolo to skôr tak, že prezident Putin len oficiálne zavŕšil tento proces - teda oficiálne potvrdil už rozhodnutú vec ako výsledok zákulisného klanovo-korporatívneho riadenia spoločnosti?

Ja by som zbytočne nepreceňoval schopnosti a možnosti jedného človeka - politika:
http://cicociciak.blogspot.sk/2017/02/jak-funguje-realna-politika-z-netu.html

Re: Re: Víťazný egregor povstáva z popola

... | 06.07.2018

Putin nie je čarodejník Merlin a určite musí rešpektovať klanovo - korporatívne sily tak, ako musí fyzik rešpektovať všetky existujúce veličiny. Faktom ale zostáva, že pracovať s týmito klanovými silami vie veľmi dobre.

Diskusní téma.

Navrátil | 03.07.2018

Trump bude muset něco obětovat,jinak se mu to zhroutí v USA.
Trumpovi se nedaří,jak předpokládal s návratem výroby do USA,USA chudne,kolonie jsou na tom špatně,není už kde brát a také jich ubývá.Ani ta Ukrajina není vhodná kolonie,když ji musí dolary podporovat,ale je to velká kořist,které se zatím nechtějí vzdát.

Čas teraz príde.

Vingun | 02.07.2018

- "Monja, ničomu nerozumiem v tej našej Ukrajine ... Miňa mi stále hovorí, že sme vo vojne s Ruskom! " - A prečo? - " No výsledky ukrajinsko-ruskej vojny sú nám dnes sklamaním. Strata Ukrajiny: 7 tankov, 1 samohybná húfnica, 10 obrnených áut, 1 vrtuľník a 1 letún. Stratili sme viac ako 2 milióny ľudí. ..... " Cha,a čo ty si myslíš? Veď Ruská armáda ešte stále nevstúpila do vojny!" ..

Čas príde.

Vingun | 02.07.2018

Lukašenka sa pýtajú novinári: - "Alexander Grigorievič, keby ste boli postavení na čelo Ukrajiny, ako rýchlo by ste tam urobil poriadok?" - Tak za dva dni! - "Ako je to možné?" - Je to veľmi jednoduché! Prvý deň by som postrieľal celú Verchovnuju radu! - "A druhý? " A v druhom by som postrieľal tých, ktorí by tam k nim prišli na pohreb."

Re: Čas príde.

Qwertz | 03.07.2018

Diky. Ten byl dobrej.

Přidat nový příspěvek