Pussy Riot mají v Americe problém

28.04.2015 17:05

ТаuRus |

Pussy Riot, poté co je přijali v Americe s takovou pompou (Madonna, Hillary Clinton), si usmyslely, že někoho vážně zajímá jejich názor a zúčastnily se akcí protestů ve Fergussonu, o čemž sami referovaly v sociálních sítích.
Odpověď nenechala na sebe čekat - na stránkách Bílého domu se objevila petice s požadavkem zrušení víz pro celou "trojici" a vystěhování jí z USA.
"Ruští aktivisté ze skupiny "Pussy Riot" - N.Tolokonniková, M.Aljochina a P.Verzilov - přijeli k nám propagovat vulgární, amorální a nekřesťanský způsob života,- napsal autor petice. - V Rusku byli odsouzení za šokující, urážlivé a amorální činnosti v katedrále Krista Spasitele.
- Američané si váží jakýchkoli názorů, ale náš "pohár trpělivosti" přetekl poté, co tito aktivisté se zúčastnili nelegálních protestních akcí ve Furgassonu a New Yorku.
- Domníváme se, že účast cizinců v podobných akcích je nepřípustná. My, Američané,vyřešíme svoje problémy samostatně, bez pomoci cizinců, které mají špatnou pověst...
https://petitions.whitehouse.gov/petition/revoke-visas-tolokonnikova-alekhina-and-verzilov-and-prevent-them-entering-united-states