Provokace prokurátorky Krymu Poklonské

10.05.2016 11:45
TauRus

 

Slavná, krásná a oblíbená prokurátorka Krymu Natalja Poklonskaja dnes na akci “Nesmrtelného pluku” místo fotografii svého slavného předka nesla ikonu posledního cara Mikulaše II., kterého RPC prohlásila za mučedníka.
https://pbs.twimg.com/media/Ch_3DCQWkAAQe38.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-CqJY3VyiiHA/VzDL1sHwFII/AAAAAAAALhQ/isVPChL9dlsv8FuCXjQe9nnb-eQCtnOawCLcB/s640/HwpCsRkUW_A.jpg

 

Poklonskaja asi “neví”, že Mikuláš ve Velké vlastenecké nebojoval a vlast svoji nebránil? A když to ví, proč se na akci ukázala s ikonou cara v náručí?
Ikonku, údajně, speciálně pro tuto akcí přivezli přímo z Moskvy.

Před rokem nebo dvěma do Krymu zavítala dvojice pretendentů na ruský carský trůn – kněžna Marie se synem, ještě nekorunovaných podvodníků:
https://1.bp.blogspot.com/-yhH-PUah11E/VzDPOq-7VGI/AAAAAAAALhw/OaQg_MwfbIUgdNu11PzcYLmbLHGv7St4wCLcB/s1600/1437404225_1.jpg

N.Poklonskaja se tehdy hodně angažovala, aby se jim v Krymu zalíbilo
https://1.bp.blogspot.com/-EzuDuuOjZGk/VzDTlDBsozI/AAAAAAAALiA/uaps_vPFIM0TLhlbHIlwxgffRipG4MrSACLcB/s640/10517512_1438021863145440_206923172710391972_n.jpg

http://pics.wikireality.ru/upload/0/05/Knagina.jpg

a ops, koho tam ještě vidíme? – kosmonauta Leontěva, který nejenže sám “věří” v přistání Američanů na Měsíci, ale snaží se všechny “spiklence” o tom ještě přesvědčit.

Po návštěvě chtivých po ruském trůnu “monarchů”, Poklonskaja vydává prohlášení o tom, že odstoupení Mikuláše II. od trůnu nemá právní moc a navíc se přiznává ve své lásce ke baťušce carovi.
https://www.youtube.com/watch?v=82RXYdyMJ4U

Po tomto videu nemůže zůstat suchým snad jediné oko, i mě to málem dojalo…

Už se mi tehdy Poklonskaja zdála podezřelá. Ale po dnešním jejím extempore a také poté, co jeden krymský mnich prozřel a náhle v ní uviděl následovníci Putina, sice až za 10 let…, ale moje podezření se začalo rychle měnit v jistotu. Přečtěte si článek. Sám o sobě je velmi zajímavý.
http://svpressa.ru/society/article/148192/

My tady koumáme, zda si Putin připravuje následovníka a mezitím už nám církev rodná toho následovníka, vlastně následníci vybrala. A dále už se bude dědit podle krve.
Proč najednou vyplula dcerunka – princeznička Poklonské?
https://www.youtube.com/watch?v=YdwsIXW-9hM

Do té doby nikdo netušil, že Poklonskaja nějakou dcerku má. A najednou se dozvídáme, že nejenže má, ale holčička už je poměrně velká, prý žije u babičky na venkově, z bezpečnostních důvodů. Tak když už se maminka o svoji dcerku tolik bojí, proč jí potom prozrazuje? A protože je to jen PR akce nových ikon pro národ.
Další PR akce s Poklonskou. Opět ke Dní vítězství. Tentokrát ještě s hlavou republiky Aksjonovem a mluvčím regionálního parlamentu Konstantinovem.
https://www.youtube.com/watch?v=-YTjjQvMyvM

Aksjonov jsou s Konstantinovem kamarádi a Poklonskaja je přítelkyni posledního. Moc výkonná, zákonodárná a soudnictví je v rukou velmi si blízkých lidí. Neříkám, že tito tři nejsou patrioti v tom smyslu, jak to oni sami chápou. Ke všemu jsou ještě velkými příznivci monarchie. Přece tu nekorunovanou “čučundru” (Marii) musel někdo do Krymu pozvat a hostit.

A na závěr. Zde, na svém obrazu Poklonskou zakomponoval americký výtvarník Mark Ryden:
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/f8/19/27/f81927b984619bb32870bab49bbe54a9.jpg

Divný obrázek, že? On celý ten autor je divný…
A když si tak vzpomínám, kdo vůbec, jako první začal modelovat obraz Poklonské?
http://lamcdn.net/lookatme.ru/post_image-image/p36qS3rQTOHVBfNCNi0WgQ.png

Nebyli to náhodou Japonci? Opravdu, těžko je mohu podezírat z velké lásky k Rusku a všemu ruskému.:)

Zdá se, že jako v případě Strelkova, nám někdo vytváří mediální obraz (virtuální realitu) hrdinky, kterou má národ milovat. Jestli si vzpomínáte, když jsem začal o Strelkovovi poprvé mluvit, mnoho lidem se moje informace nelíbila. Nicméně, čas mi dal za pravdu. Strelkov mi začal být podezřelý, kvůli jeho vazbám na monarchisty. Vypadá, že s Poklonskou mají stejné záliby. A ještě mají společnou zálibu v RPC. A RPC prosazuje monarchii. Putina chtěli korunovat, ale ten je poslal k čertu. Tak to zkouší jinak. A média v tom jedou s nimi. Viděli jste někdo, že by dělali PR Bortnikovi nebo Bastrykinovi (vyšetřovací výbor RF)? Já také ne… Asi nemají tak hezké šaty, jako Nataša.

 

P.S. Ještě doplňující informace od blogéra, který si zvláštností Poklonské všiml už loni v únoru.
Чьих будешь и на кого работаешь, Наталья Поклонская?
http://ss69100.livejournal.com/2083588.html

Кощунственный акт провокатора Н. Поклонской
http://ss69100.livejournal.com/2785777.html

 

Diskusní téma: Provokace prokurátorky Krymu Poklonské

Ikonizace je přiznáním vlastní slabosti

Přemek | 17.05.2016

Každý, kdo vědomě či intuitivně tíhne k ikonizacím reálných lidí, přiznává, že není schopen realisticky a kriticky myslet a je tak sám velmi slabý a dobře manipulovatelný. Poklonská činí zjevné divadlo. Cui bono, to teprve uvidíme, protože může za předpokladu své osobní síly sehrávat "bělající" elitní Krymčanku a demaskovat tak všechny bílé zakuklence, které za ní jako za ikonou půjdou. Strelkov byl zcela jiný případ, nesrovnávat, prosím.

je to ROZDÍL!

veronika | 13.05.2016

http://ss69100.livejournal.com/2083588.html
srovnej 4. foto v pořadí od počátku, kde je velice křehká a nevinná, a složené foto č. 9 - zde obr. č. 8 -
ta ženská je nastrčená, hraje divadlo...
a snaží se prosadit monarchii :-) :-) :-)

no prostě je na majetek - stejně, jako strelkov...
ps: je doba plná změn - pravda se dere na povrch a žádná lež nezůstane skrytá - lidi se se svými hloupými skutky odhalí sami...

všimni, jaké má rty - ke komu inklinuje?? - je mi to jasný.....tihle penězolapači.....

Poklonska

mdmml | 12.05.2016

Podla mna je to jasny, silny uder monarchistov na matricne riadenie Бессмертный полк, k tomu okatym "prebratim" zosobneného zastupcu suverenizacie Ruska a zástupcom moci na Kryme...

Hlavu hore.

simon | 11.05.2016

live journal-rad by som vedel kto ich platí?
na youtube si pozrite jej názory!

poklonska.

simon | 11.05.2016

rád by som vedel kto tu live-drbáreň- journal platí?

Také Zacharová měla nějaké podivné komentáře na FB

Sio | 11.05.2016

Ví o tom někdo? Nemohu to najít

zaujimave

Anna | 10.05.2016

Neviete co je s p. Pjakinom ?

Re: zaujimave

ТаuRus | 10.05.2016

V Rusku jsou svátky - 1.-2.5. a 9.-10.5.
Pjakin natáčí rozhovory v pondělí. Takže, až příští týden.

Re: Re: zaujimave

Josef | 18.05.2016

Stale nic :(

Korsuňský pogrom

Jura | 10.05.2016

Poklonská nezvládla prezentaci vyšetřování Korsuňského pogromu. ... takže ten je nyní mimo hru (sama na jedné tiskové konferenci přiznala, že postižení se již spravedlnosti (vůči Ukrajině) nejspíše již nedočkají. (nevím, jestli to šlo udělat líp, možná ne)

A vzpomeňte na slova Swarzenberga: "Krym není Kosovo, na Rusy nikdo pogrom nepořádá."

Mne sa zdalo jej PR umelé

LudskyZdroj | 10.05.2016

Až veľmi umelé a tlačené. Ale nebral som na to ohľad.
Lebo som myslel, že proste ľudia okolo prezidenta chcú ukázať prívetivú tvár "anexie" Krymu. Tak to takto umelo tlačia cez Poklonsku.
.
Lenže článok mi zapadá do mozaiky.
.
Začali sa odpisovať patrioti s jasnými priehľadnými myšlienkami a zdravým rozumom (Napr. Chelemendik - fyzicky, Starikov - mediálne, Michalkov - mediálne).
.
A začali sa predkladať umelé gíčovité hologrami patriotov - Žirinovskyj, Poklonská.
.
Možno zmena stratégie z otvoreného neprieteľstva na "pootočenie" situácie s použitím priateľskej tváre ? Možno tomu bude slúžiť aj "priateľská" pomoc Japonska ?
Alebo čo to má znamenať ?

Re: Mne sa zdalo jej PR umelé

Peeter | 11.05.2016

Presne som rozmyslal nad Chelemendikom, ze ci on vlastne nekopal za druhu stranu. Neslo mi do hlavy ze bol vo vlade za sns, urobili mu PR rusofila, a tahal ku nam Starikova. Je otazka ci to bol len Durak alebo vedomy kolaborant, kazdopadne jeho smrt nemusi byt nahoda.

Re: Re: Mne sa zdalo jej PR umelé

No - nebuď fanatik | 13.05.2016

To akože keď má niekdo iný názor ako ty, alebo ako Pjakyn tak je hneď durak ? Čo je pjakyn boh ?
.
No veď skor argumentuj. Že čo konkrétne robil zle.
.
Alebo si už ako majdanutý Ukrajinec ? Oni to tam berú tak, že existuje len jeden sprývný a korektný názor. A tých čo ho nemajú je treba zlikvidovať.
.
Já si myslím, že v moyaikovitej spoločnosti ako je Rusko má miesto aj spomienka na cárské Rusko. Aj keď samozrejme je zlé, že ju vyťahuje v deň, keď sa pripomína iné výťazstvo.
.
Ale všetko iné tak fanaticky odmietať vedie k tomu čo je teraz v EU a Ukrajine. Vedie to nakoniec k jednému multi kulti mixu, kde sa na všetko zabudne. Každý stratí svoje korene. Nerozoznáš belocha od černocha, muža od ženy, všetci budeme mať len jeden názor.

Zaujímavé

JaroX | 10.05.2016

Díky za info, toto som nečakal, ale tak... je to logické. Bežný "ruský čilovek" koncepčne, strategicky uvažovať a konať nevie, o PR nemá ani šajnu, takže ak sa objaví na scéne niekto evidentne pretláčaný, niekto, komu musela byť vytvorená cesta na výslnie, nemôže byť "nepodchytený" a nemôže s ním byť "všetko v poriadku".

K článku - je ladený veľmi negatívne smerom k Poklonskej, možno až príliš. Vo svete tých najväčších klamstiev a manipulácií, jednoduchý človek ako napr. Poklonská nemá takmer žiadnu šancu včas rozpoznať situáciu a vyhnúť sa nástrahám - nedovoliť, aby si ju "podchytili".

K Poklonskej (myslím, že mám veľmi dobrý odhad na ľudí a netrpím nutnosťou obhajovať každú ženu a "fandiť" jej) - Poklonská je jednoduchá, nie "príliš" inteligentná, mladá, pekná baba, vnútorne čistá,naivná, úprimne miluje Rusko a snaží sa bežným ľuďom pomôcť. Bola by škoda ju úplne "odpisovať". To, že je obkolopená ľuďmi, ktorí jej "vštepili" niečo, z pohľadu KOB nevhodné, je škoda, ale tak... čo na tomto svete je dokonalé/ideálne? Ak by bola priateľkou TauRusa, Hoxa, Uda, Pjakina, či iného KOB-istu, celkom iste by sa vyvýjala inak a dnes by tu bol aj článok iný :)

Re: Zaujímavé

ТаuRus | 10.05.2016

"Bola by škoda ju úplne "odpisovať". "

Myslím si, že velice úspěšně se odepisuje sama. Nebo, jak jinak interpretovat ta fakta, která jsou v článku? Nevím, jestli jen pracuje na toho, kdo chápe víc nebo je i sama iniciativní. Problémů i se svoji naivitou může způsobit víc, než je zdravo.

Re: Re: Zaujímavé

JaroX | 11.05.2016

"Nevím, jestli jen pracuje na toho, kdo chápe víc nebo je i sama iniciativní." No, a ja toto viem celkom isto a aj som to jasne napísal.

Proste "strana zla" má podchytenie mladých ľudí, prácu s nimi, vytváranie možností, oveľa lepšie rozpracované. Keď vidím na leva-net-e videá z Ruska... áno, som rád, že to je, ale... zároveň vidno, že je to ešte iba v plienkach... hádam nebude treba čakať stovky rokov...

A tiež by som bol vďačný za odkaz na seriózny info zdroj z Ruska v Angličtine, zatiaľ čítam väčšinou iba Sputnik... (áno, pravda, Ruštine by som sa mal venovať viac).

Re: Re: Zaujímavé

JaroX | 11.05.2016

Alexej Stoljarov se ptá na metodologii, podle které by bylo možné
identifikovat nepřítele a najít přítele. ...

-Chtěl bych říci Alexeji, že tento náhled na věc je třeba již překonat. Musíme se společně dívat na život tak, že nemáme nepřátele. Jsou okolo nás pouze lidé omámení, kteří něco nechápou, a právě z těchto pozic musíme vycházet nejen při styku mezi sebou, ale se všemi lidmi v našem okolí. A chápat, že to často není jejich vina ale neštěstí, že se ocitli v takové situaci z hlediska vnímáni a chápání světa. Bylo jim to uměle a záměrně
vnuceno. Je třeba jim pomáhat dostat se z toho zajetí.

(Otázky a Odpovědi V.A. Jefimova ze dne 18.4.2016, 25:30)

TauRus, póňal? :)

Re: Re: Re: Zaujímavé

ТаuRus | 11.05.2016

JaroX, poňal.
A můžeš si rovnou vzít převýchovu Poklonské na svoje bedra. Budu rád, každému tvému úspěchu.
Já, mezitím, jestli dovolíš, se budu věnovat českému informačnímu prostoru a svému bezprostřednímu okolí.:)

Re: Re: Re: Re: Zaujímavé

JaroX | 11.05.2016

To mám teraz cestovať na Krym? Hmmm, a možno by sa mi tam aj páčilo :)

Re: Zaujímavé

Presne | 10.05.2016

Je rozdiel medzi tým aký človek je, a čo chce.
A tým na čo ho kto použije.

Ale nejaké posuny sa dejú. Len netreba byť fanatik. A každého posunu sda báť. Klanový systém je v mojích predstavách opakom elitno-davového.
V elitno-dovovom sa musí vštko multiKulti zmixovať a potom sa báť akéhokoľvek posunu. Tak aby ľudia stratili svoje korene.

Kdežto v klanovom systém je založený na ROZNOSTI so zachovaním kultúrných koreňov a rešpektom k iným kultúram. A teda, že jedna skupina (klan) je monarchistický by nemalo vadiť, ak sa nenaruší rovnováha. A úlohou centra je vyvažovaťa spojovať záujmi skuúín, kultúr, národov (klanov). Tak aby každý yostal tým čím je, ale pracoval na spoločných záujmoch.

Re: Re: Zaujímavé

LudskyZdroj | 10.05.2016

Ešte som chcel:
Neviete čo je s Pjakinom ? Dovolenka ?

Re: Re: Zaujímavé

ТаuRus | 10.05.2016

Klanový systém není opakem davo-elitářského, je to totéž v jiné variaci.

Re: Re: Zaujímavé

JaroX | 11.05.2016

Keď žena začne žiť s mužom, tak od neho prevezme aj určité myšlienky, hodnotovú orientáciu. Ak by žila s Pjakinom, tak robí iné a inak.

Ide o Ideologiu

svantovit | 10.05.2016

Strelkov aj mnohi ini veriaci neveria demokracii a hodnotam,ktore priniesol zapadny sytem.Napriek tomu su to nacionalisti,ktori vyznavaju myslienku jednotneho a silneho Ruska.Rizikom je skutocnost,ze Rusko nie je krajinou z jednotnou pravoslavnou vierou,ale ma v nej zastupenie aj vzrastajuci Islam.V tom tkvie riziko,s ktorym by narastala moznost vnutornych sporov v Rusku a moznej vojny medzi narodmi Ruska.Putinova strategia sa obmedzuje vylucne na Rusko ako krajina z dvoma nabozenstvami a prihliadanie aj na mozne rozpory medzi jednotlivymi nabozenskymi sektami.Girkin-Strelkov je sice vyborny vojak,ale ako politik a politicky strateg aj z dalsimi,ktori hladia na monarchiu iba zastancami zastaranych cias,ktore v modernom svete nemozu dlhodobo prezit.

Re: Ide o Ideologiu

Cico Ciciak | 13.05.2016

S týmto viac-menej s tebou súhlasím. Takto "trafení" ľudia by chceli miesto jedného krypto-fašizmu zaviesť ten druhý, čo tu už vlastne bol predtým: pravoslávny, "kresťanský", alebo cársky (podobne ako dnešní kovaní pravicoví, neo-liberálni, respektíve libertariánski fanatici - tmári, ktorí by sa chceli vrátiť o nejakých 150 rokov nazad a zaviesť ten "pravý", v skutočnosti však len otrocký lesé fér kapitalizmus, bez toho, aby si ich sakramentský omyl čo i len trochu uvedomovali). Proste sú to zaslepení tradicionalisti, dogmatici vyžívajúci sa v kadejakých defektných (zlo)zvykoch, tradíciách, dogmách alebo rituáloch (uväznení v matrixe svojich stereotypov/vzorcov uvažovania a konania), ktorí už našli tú svoju definitívnu a nemennú "pravdu".

Přidat nový příspěvek