Projev Zemana, plány neocons a globálního zákulisí

09.03.2018 06:48
TauRus
 

Zrovna jsem si doposlechl inaugurační projev prezidenta ČR pana Zemana. Byl to jeden z nejsilnějších a nejnadějnějších projevů p. Zemana. Projev, hodný úrovně státníka.
Bez jakéhokoli podbízení se garnituře zprofanovaných a profláknutých politiků. Však také během jeho projevu demonstrativně odcházeli. Čekám, že ještě svorně zakdákají, jako potrefené husy. Ale nebude jím to nic platné. Mluvčí centra řízení zemí V4 (Zeman) veřejně oznámil, kdo stojí v cestě rozvoje země a koho čekají nelehké časy a zasloužený trest.
Především ty, kdo se podílel na rozkrádání státu v privatizací 90. let a jejich posluhovače z řád politiků, novinářů, pracovníků veřejnoprávní TV, agentů cizího vlivu -neziskovek a dalších parazitů.

Potěšilo mě, že prezident znovu otevřel otázku referenda a připomněl všem odmítačům, že jestli občané mají dostatek rozumu, aby si zvolili politiky, tak mají i dostatek rozumu na to, aby rozhodovali i v jiných věcech. Jeho slova o tom, že pokud Česko má být, jako Švýcarsko, musí mít i podobné instrumenty řízení, jako ve Švýcarsku, mě znova utvrdily v tom, že Česko přebírá úlohu Švýcarska v zemích V4, stává se centrem koncentrace řízení. A proto v nejbližší době, naší politickou scénu čekají velké změny. Bez odpisu liberálních struktur není možné takové centrum vybudovat. Kdo nepochopil výzvy doby a je překážkou, musí pryč a nezachrání je už ani svěcená voda.

Samozřejmě, že takto silné projevy se nedělají bez porady s GP, protože by v opačném případě vedly zemí k destabilizaci. Podle všeho, ten čas – vyčištění Evropy od liberálních podpindosnických struktur nastal. Odstartoval ho svým projevem Putin, pak volby v Itálii, návrh zákona o vystoupení z NATO ve Francii a procesy, které tak hloupě spustili neokoni a podpindosnici na Slovensku s tichým svolením GP. Inu, kdo chápe méně, pracuje na toho, kdo chápe víc… Odkopou se sami.

Ještě bych poznamenal, že Zeman nám opět ukázal, že hlava mu pracuje na jedničku, byť nohy moc nefungují. O tom svědčí ten fakt, že celý svůj projev odříkal zpaměti, ale kapky potu na tváři svědčily o tom, že překonává bolest. Za což mu patří velký dík a uznání.

 

Neokoni měli 2 scénáře – 1. koketovali se spuštěním války s Ruskem. Změnili vojenskou doktrínu s možnosti preventivního jaderného úderu, vyhlásili o rozmístění 400 antiraket systému PRO v Evropě a posilnění vojenského kontingentu. Současně připravovali svrhnutí patriotických vlád v zemích V4 a Rusku. S tím, že buď změna vlády v Rusku projde a pak se může nanést preventivní jaderný úder s tím, že odvetu zachytí antirakety v Evropě. Anebo neprojde a USA budou čelit možnému spojení Německa a s ním i celého EU s Ruskem. To „spojení“ mám na mysli ekonomické v perspektivě vybudování společné bezpečnosti. Proto, aby se tak nestalo, neokoni potřebovali rozvrtat země východní Evropy tak, aby zde mezi Německem a Ruskem vznikl pás nestability, třeba občanská válka. To byl 2. scénář.
Po projevu Putina ve Federálním shromáždění s ukázkou technologické převahy Ruska ve zbraních, přišel na řadu scénář č.2 (pas nestability), který GP nechal (neokony) rozběhnout, protože k odpisu neokonovských struktur, potřebuje odepsat nejdříve podpindosnické struktury, na které se neokoni opírají. Takže, neokoni s podpindosníky proces majdanizace Slovenska rozjeli, ale skončí to pro ně špatně.
Procesy v Čechách a na Slovensku jsou provázané. Dnes Zeman vyhlásil mobilizaci a útok. Na místě Kisky bych zpozorněl, protože Zeman je globální hráč, který má podporu GP. Jestli v Čechách GP ústy Zemana vyhlašuje válku podpindosníkům, co se bude dít na Slovensku? To samé – jejich odpis. Přes jejich diskreditaci, tj přes procesy, které sami zinscenovali.
Proces je řízený nejen neokony, ale i GP a jinými účastníky. Přičemž slovenský je vložen do globálního. Co v nejbližších dnech Slovensko zažije a nakolik ten proces bude bolestný, záleží na vyspělosti Slováků, jako národa.

 

Diskusní téma: Projev Zemana, plány neocons a globálního zákulisí

Odcházení z projevu

Jura | 09.03.2018

Nejspíše se s ním počítalo a tak někteří nedostali pozvánku a jiní ani nepřišli. ... ve výsledku odcházení bylo velmi slabé.
(kdyby všichni co nepřišli přišli a při projevu odešli, byl by význam jejich odchodu mnohem významější).

Síly nepřítele byly rozděleny tak, že žádná z nich nepředstavovala problém.

Privatizace

David | 09.03.2018

Co říct na argument, že pan Zeman seděl ve vládě, když probíhalo nejmasovější rozkrádání státu (privatizace).

Re: Privatizace

Hox | 09.03.2018

Kdyby to zkusil zastavit, jaká je pravděpodobnost, že by nespáchal sebevraždu několika střelami do zátylku?

Re: Re: Privatizace

Daivd | 09.03.2018

Já to chápu, jen jak to vysvětlit člověku denně krmenému bludy z ČT. "On ten Zeman furt otáčí a mluví jen co se mu hodí. Kdyby mu to pasovalo, tak podepíše smlouvu i s ďáblem". Těžko něco vysvětlovat, když to chce jednoduše a pokud možno jednou větou. Říkám; "poslouchals ten projev", "ne mluvili to na čt24". Už aby ten chlív vyklidili.

Re: Privatizace

On sám toho asi mnoho nenakradl | 09.03.2018

a proto v té době nehledal v zákonech mezery, ve kterých se krást nechá. I ten prodej OKD bych mu odpustila - on tím někoho pověřil - Sobotku - a ten to dokonale po*ral. A za to příjde trest. Proto nevládní strany tak řvou - bojí se vyšetřování - a jedou v tom všichni, pravicové strany i ČSSD.

zaujímavé

Perun | 09.03.2018

Dobrá analýza, Taurus, len nemohol by si byť konkrétnejší? Prečo si myslíš, že onen majdan na Slovensku slúži k tomu, aby sa podpindosníci (definitívne) zdiskreditovali?

Inak niečo také akoby tuším len ja, len u mna je to zatial len pocit. Mám skrátka pocit, že "antimajdan" má akoby niečo v rukáve.

Že sa deje niečo zvláštne, čo nie celkom zapadá do scenára majdanov, je zrejmé (napr. premiér Fico už na začiatku priamo označil vinníka aj o čo ide, vinník, myslím teda verejného vinníka Šoroša, sa dokonca bráni a dištancuje od toho, ešte v r.1998 by bol na to hrdý. A celkovo sa to akoby zmiernuje, novinári trochu skrotli, prezident je ochotný rokovať a opozícia vyzýva k pokojným protestom.) Klop klop klop. Viac ukážu dnešné demonštrácie, či nebude priliaty niekým olej do ohňa, alebo už majdanisti dostali trochu rozum.

Ale otázka na Taurusa trvá.

Zemanovy poznámky

M.C. | 09.03.2018

Zemanovy rýpavé výroky na adresu médií a ČT zvláště mě nepřekvapily. Trošku mě překvapilo, s jakou vervou se pustil do Zdeňka Bakaly. Asi ví, proč to dělá.
Naši podpindosníci si neuvědomují, že se stále více ztrapňují v očích občanů.
Jejich demonstrativní odchod ze sálu byl jenom další střelou do vlastní nohy, ukázkou jejich neschopnosti vidět věci z nadhledu.

Re: Zemanovy poznámky

tomax | 09.03.2018

Myslím, že ti aktéři "odcházení" ani netuší, jak moc symbolické je to jejich gesto. Symbolizuje to jejich politickou budoucnost.

Vidím to naprosto stejně...

Sugar | 09.03.2018

Ještě bych dodal pár drobností ze včerejších debat...

1. V roce 2011 byl Bakala sponzorem stran TOP09, ODS, VV. Možná i proto jejich zástupci odešli ze sálu.

2. Boj o ČT již masivně graduje kauzami u Soukupa, sledovanost byla min. 700 000 lidí. Do boje proti neoconům v ČT zde jde již ANO, SPD, Zeman, část KSČM, část ČSSD.

3. Soukup evidentně ozvučuje informace, které se dotýkají programu SPD, tam má i větší informační průnik než se Zemanem. Tedy dochází k posilování národních zájmů.

4. Barrandov je jasně projekt globalistů. Např. CEFC tam měla i podíl, než to opět vrátili Soukupovi. Teď koluje informace, že CEFC má zájem o Novu.

5. V zásadě ve včerejší diskuzi jasně zaznělo, že celá šaráda kolem Ondráčka je namířena proti demokratickým volbám a iniciována blokem kolem TOP09. Tím ubrali neoconům vítr z plachet.

6. Bloku kolem TOP09 zasadili ránu, když Okamura řekl, že STAN na něj plánuje další akci na jeho svržení.

Re: Vidím to naprosto stejně...

Len | 09.03.2018

To, co dělá Soukup, není normální. Občas to sleduji ( nestíhám, jsem v práci), ale to co si dovolí pustit do světa je tak ošemetné a závažné, že nad ním někdo drží ochrannou ruku. Je to na provedení velice náročné a on tím nemůže pověřit nikoho z redaktorů - nedali by to.
Vezměte si, co to Soukupovi dá práce se na to připravit - vyhrabat materiály, načíst. Na to, že je to šéf programu, musí ho to neskutečně zatěžovat, tech chlap dře jako kůň - proč to dělá???

Re: Re: Vidím to naprosto stejně...

Vítězslav Crha | 11.03.2018

No protože v tom temnu mainstreamu se už dá těžko dýchat a je nutno vyvětrat. Vše napovídá tomu,že se cosi velkého připravuje a že se brzy země V-4 opět spojí do prozatimní těsné soudržnosti. Islamismus nebude již možný,protože by to navždy ukončilo hospodářský mezinárodní status obchodu a vývoje.To by ohrozilo všechny 3 světové mocnosti. GP rozhodl a tak to bude. Podpindostníci už si začínají stahovat gatě před výpraskem,který zákonitě příjde. Utáhnou se šrouby svévolnému rozhazování peněz mezi akce neziskovek,o jíž činnosti se vedou polemiky.Blíží se také největší finanční katastrofa z předluženosti a FIAT měny a je naplánována na 2018-2019-nejdéle 2020.Dál tento podvod nemůže sám žít bez podpory válek a změn režimů,které je čím dál těžší provádět.Lidstvo již v mnohém prohlédlo a to je protizbraň jako žito.

Re: Re: Vidím to naprosto stejně...

Leopardus | 12.03.2018

Taky si myslím, že musí mít někde "široká záda".Ale jistě jen on sám pořad nepřipravuje, to by nejspíš nestíhal. Jinak .. jeho pořady jsou archivovány na stránkách TV Barandov, ale to jistě víš.

Přidat nový příspěvek