Преддверие ада это рай западного образца

23.01.2013 20:04

Na prahu pekla aneb ráj podle západního vzoru.

O tom jakého "pokroku" dosáhly různé evropské země.
Zajímavé jsou i komentáře čtenářů.

http://oko-planet.su/politik/politiklist/160516-preddverie-ada-eto-ray-zapadnogo-obrazca.html


 

Re: Преддверие ада это рай западного образца

Hox | 19.01.2013

"Juvenilní systém v Západní evropě je kárný mechanismus ničící rodiny. Například v švédsku každoročně berou rodičům asi 12 tisíc dětí, záminkami mohou být "chyby ve výchově", "intelektuální nerozvitost rodičů" a dokonce "přílišná péče".

Od r.1979 zde existuje absolutní zákaz na tělesné tresty dětí. Rodiče nemohou dát dítěti pohlavek, vytahat ho za uši nebo na něho zvýšit hlas (to se bere jako psychický nátlak). Za trestání dítěte hrozí 10 let vězení. Od školky jsou děti informovány do podrobností o svých právech a nutnosti informovat policii o přestupcích takového druhu, a děti to dělají.

Dánsko

V Dánsku jsou kromě obyčejných veřejných domů i veřejné domy se zvířaty, kde lidé platí za sex s koňmi, ovcemi a dalšímy zvířaty.

Tento druh služeb je široce rozšířen i v dalších zemích jako Norsko, Německo, Holandsko a Švédsko. Dokud nedojde k nějakým excesům a dokud ani lidé, ani zvířata neutrpí újmu, vlády těch zemí nebudou zavádět zákazy na takové druhy služeb."

Konkrétní zkušenost Zavgorodné s finskou juvenálkou:

http://czech.ruvr.ru/2012_12_22/Finske-urady-izolovaly-Anastasiu-Zavgorodnuju-od-jejich-deti/

http://czech.ruvr.ru/2012_11_08/93967002/

a další, je tam těch článků více. Co se týče těch zvířecích bordelů, nedávno jsem viděl v českých médiích titulek, že EU nebo německá vláda chce v Německu zakázat reklamu (asi billboardy) na sex se zvířaty, protože to děsí turisty. Každému co jeho jest..


 

 

Diskusní téma: Преддверие ада это рай западного образца

Растаможка товаров из Китая

MSCWat | 22.01.2021

Если планируете оптовые поставки товаров из Китая, то можно воспользоваться услугами логистической компании "Азия-Трейдинг". Мы проанализируем весь китайский импорт товаров прибывший на территорию России, найдём интересующий вас товар, выйдем на завод и разместим заказ на производство. Также осуществим доставку товара до Вашего склада и растаможим его.

Přidat nový příspěvek