Prezident RF Vladimir Putin a hlava Mezinárodní fotbalové federace FIFA Jianni Infantino spolu se utkali na fotbalovém trenažéru

28.06.2018 17:03
TauRus
 

Prezident RF Vladimir Putin a hlava Mezinárodní fotbalové federace FIFA Jianni Infantino spolu se utkali na fotbalovém trenažéru v Parku fotbalu na Rudém náměstí. Utkání skončilo remízou.
https://tvzvezda.ru/news/sport/content/201806281521-6kd8.htm

V řeči symbolů by to znamenalo, že v rámci tvůrčího konkurzu Putin dostal příležitost plnit funkcí jednoho křídla GP. Rusko dostává šancí prosadit ve světě svoji koncepcí.

Obyvatele Evropy a USA připravují k rozpadu USA.
Ve francouzském deníku Agora Vox ( o významu deníku se můžete dozvědět zde: https://en.wikipedia.org/wiki/AgoraVox ) vychází článek, který má název „Čtyři příznaky, které přivedly k rozpadu SSSR, ukazují na krach USA“.
originál: https://www.agoravox.fr/actualites/international/article/quatre-indicateurs-de-l-205456
ruský překlad: https://inosmi.ru/politic/20180627/242594083.html

Článek má hlavu a patu, a doporučuji ho k přečtení. Autor článku Viktor Renant ho napsal, jako varování občanům, kterých se rozpad USA dotkne, aby se stačili na něj připravit a zamezili společenským a lidským tragediím v té míře, jaké byly v Rusku v devadesátých letech.

 

Diskusní téma: Prezident RF Vladimir Putin a hlava Mezinárodní fotbalové federace FIFA Jianni Infantino spolu se utkali na fotbalovém trenažéru

Souhlas

petjan | 29.06.2018

"V řeči symbolů by to znamenalo, že v rámci tvůrčího konkurzu Putin dostal příležitost plnit funkcí jednoho křídla GP."
Určitě ano. Všimli jste si někdy čísla na Putinově hokejovém dresu? Je tam: 11.

Žádost

František | 29.06.2018

Je-li to možné, prosím o překlad článku "Čtyři příznaky, které přivedly k rozpadu SSSR, ukazují na krach USA“ do češtiny. Věřím, že mnohým našim občanům by to mohlo "otevřít oči". Děkuji.

Re: Žádost

Jakub z Prahy | 29.06.2018

Souhlasím, článek jsem četl v google translatoru a vypadal hodně zajímavě a k věci.

Přidat nový příspěvek