Převýchova protestující omladiny v Rusku

02.04.2017 18:59
eru24
 

Prevýchova mládeže Navaľného… proste fantastika :D (nižšie preklad) http://hockeypravda.ru/pestushko-i-perezhogin-pokinut-avangard/

———————————————————————————–
Medzi tým v krvavom, totalitnom Mordore (píše moja dávna priateľka z Pitera, ktorá pracuje v jednej z mestských knižníc)
—————
Dnes porozprávali niečo nádherné.
Právnická fakulta, prvý ročník . Približe 20 ľudí chodilo na Marsovo pole a spolu mítingovali. Pochopiteľne, v sociálnych sieťach plno fotiek.
Včera na hodinách si chlapci a dievčatá vypočuli: „Je skvelé, že prejavujete občiansku uvedomelosť. Poďte, začneme bojovať s korupciou od seba. Od dnešného dňa nikto z vašich občianskych aktivistov nedostane „automaty“ ani z jedného z profilových predmetov. Je to tiež narušenie pravidiel a tým pádom korupcia!“
Národ začal reptať.
Potom všetci dostali ročníkové práce. Oni aj mali byť, no témy, témy!
- Oprávnenosť statusu „zahraničný agent“ pre NGO.
- Korupčná kauza „Kirovlesa“.
- právoměrnost existence Fondu boje proti korupci Alexeje Navalného
- právní implikace jeho slibu odměny 10.000,- euro těm, kdo na protestní akci poruší zákon atd.

A všetko v takom duchu. Výlučne v rámci zákona.
No a o sľúbených 10 tisíc Evro za účastie na mítinge a následujúce perzekúcie… :)
Nech sa vzdelávajú :)

Dnes jedna z dievčat prišla k nám vybrať si literatúru. Celá v slzách. Učitelia – despoti a Ľošenka je taký slávny!
Druhý ročník dostal to isté.
A ešte dnes boli študenti s fakult politológie a sociológie. Kvôli tomu istému.
Nežná, 19 ročná dievčina, píše ročníkovú prácu o Majdane. Mala si to vidieť!
Čo je charakteristické, protestovať vyšiel len 1. a 2. ročník. Starší na to nemajú čas. Okrem toho, od tretieho ročníka je prax.
A títo… nech sa trápia. Hotové texty v internete nenájdeš, len samému písať, alebo si objednať. A objednávať si, je dosť nebezpečné. Za odhalenie následuje okamžité vylúčenie.

Ako som sa smiala, keď som išla do kuchyne!
Najmä nad tou, ktorá skúmala tému o Majdane. Máme veľa literatúry, no to sú knihy a časopisy s analytikou. Treba ich ČÍTAŤ! A hľadanie podľa kľúčového slova nefunguje!
To je jediný spôsob, ako ich prinútiťsamostatne myslieť.
A vôbec, súrne potrebujeme nejaké technológie, aby sa školota začala premýšľať . A za účasť na protestoch trestať. VEĽMI BOLESTIVO! Aby to bolo prijímané nie ako veselá zábava, ale ako niečo, za čo budú OKAMŽITE POTRESTANÍ. Pričom smutne známe premiestňovanie ľudí z jednej skupiny do druhej (v ruštine социальный лифт), ktoré, údajne, neúčinkuje, bude zakryté NAVŽDY. Alebo na VEĽMI DLHO.

A ešte niečo nádherné.
Nežná deva, 17 rokov. Bola na Marsovom poli s partiou, s partiou sa prešla po Nevskom, kde ju zdvorilo odprevadili do policajného auta. Spolu s priateľkou a МЧ (tu som nepochopila) priateľky.
Devu pustili v noci, po zaslzených tirádach mamy. Za peniaze, alebo nie – určite za zálohu a podpis o nevýjazde.
Po prvé. Dievčina sa po prvýkrat v živote dostala remeňom po zadku.
Po druhé. Dievčina sa na celé letné prázdniny odpraví na terapiu prácou do Pskovskej oblasti k strýkovi na farmu.
Po tretie. Aby si privykla, dievčinu tam odviezli už v pondelok. Nech sa počas prázdnin rozhliadne a cez májové sviatky upevní návyky.
Po štvrté, bude tam boj s korupciou na osobnom príklade. Dievčina sa zaoberá tancami a večer ju často vozil na služobnom aute šofér otca. Teraz bude dievčina jazdiť sama. Na verejnej doprave. Bude musieť dvakrát presadať.
Odviezli s komentárom: “ Zároveň si zarobíš na nový, perfektný telefón“.
Hnusní, vatní rodičia.
——-
Celá sa rehocem. Piter forever :)
———————————————————————-
Toľko článok. Ja len dodám, že toto by nezaškodilo mnohým bojovníkom za slobodu z radov študentov aj na Slovensku :D

 

Diskusní téma: Převýchova protestující omladiny v Rusku :)

МЧ

Koloděj | 05.04.2017

МЧ-молодой человек

odkaz

Koloděj | 05.04.2017

Puvodní odkaz je asi zde :

http://oleni-xa.livejournal.com/1344721.html

nikoliv, jak uvádí autor

Odpověď pro Otazníka

Tony Clifton | 04.04.2017

Hoxi, protože opět nerespektuješ svobodu slova, tak mi nezbývá než tapetovat. Mažeš mi příspěvky takovým způsobem, abys vytrhával moji diskuzi z kontextu. Smazal jsi mi i pouhé poděkování putnikovi. Podívej se na svoje vyjádření, když se něco podobného stane tobě:
Hox 23.9.2016 o 19:33
……..poté, co mi „J.“ zablokoval možnost reakce, a pak se vyjadřuj o rýpání. Nu a jestli ti to příjde korektní, pak není o čem se bavit.
Zjistil jsem, že takovým lidem jako jsi ty a pan J. vadí především pravda. Jste schopni hlásat lidskost, poučovat ostatní, jak se stát Člověkem a za tím účelem si vytvoříte i stránky, ale moje dosavadní zkušenost mi napovídá, že pravdou je spíš to co napsal Oracle 911 | 01.04.2017: „Mýliš sa a ešte k tomu KAPITÁLNE, lebo my nenávidíme.“ Nevím, jaký způsobem jste se spolu s panem J. vydrápali na vykladače koncepce. Hlavní však je, že vy oba jste pro mne ovocem, které tato koncepce přináší a je to nechutná podívaná.
Tahle odpověď byla původně pro Otazníka k článku Dlouhodobá strategie GP k překonání koránického islámu. Nyní ji však určuji všem k zamyšlení nad tím, kdo si nás to na obou webech dovoluje neustále pohlavkovat a kdo má tu drzost nás poučovat jak se stát Člověkem.
Upravená odpověď pro otazníka: Ono to je to bohužel mnohem vážnější než by se mohlo zdát. Pokusím se vám mozaiku doplnit o trochu větší střípek. Nevím, jak dlouho tu jste, tak z toho důvodu vám doplním, že zdejší diskuze byla v září 2016 rozdělena díky akci majitele a tvůrce, nebo spolutvůrce stránek pana J. Budiž, takové věci se mohou stát, lidé se pohádají a začnou vidět rudě. K povšimnutí už, ale je to, že obratem začal kydat hnůj na svoji celou dosavadní práci, jeho „nová“ diskuze v podstatě nebyla určena k ničemu jinému a on kupodivu dělal, že se ho to vůbec netýká. Zřejmě zapomněl, že se jednalo o jeho stránky, které sám vytvořil.
Re: Re: Re: DVTR
J. | 07.06.2015
texty na dvtr.eu sú z 09.01.2015, verzia R po korektuře
do kapitoly 12 doplnené o schémy z DVTR13.03_schémy_finál_26.4.2014.pdf
Odpovědět
Re: Re: Re: DVTR
J. | 09.06.2015
vo verzii z 9.1.2015 už budú asi všetky podstatné chyby opravené, pretože pri vzájomnom porovnaní zdrojových súborov použitých pre tvorbu webu a najnovšej verzie z 27.3.2015 som našiel iba kozmetické úpravy, možno sú väčšie zmeny v kapitole č.15 ale tá na webe ešte nie je
Autorské práva za krádež pomocou nepríjemnej „mystiky“ na za krádež v podobe nepríjemnej „mystiky“
Zřejmě nedopatřením, odeslal do diskuze svoje vysvětlení pro Hoxe, ale to už je spíš pro jeho lékaře:
admin 23.9.2016 o 20:04
Ahoj Hox.
Ad 0/ Je úplne jasné, že Ti a Tvojím spolupracovníkom v zbrani patrí obrovská vďaka a uznanie za to čo ste všetko urobili pre dobrú vec a prebúdzanie Človeka.
Ad 1/A k veci. Hox, niečo ZLÉ sa stalo s týmto webom. Došlo, možno zámerne a dosť PROFESIONÁLNE, k rozbitiu jednoliatosti tohoto sajtu – jednota bola naštrbená. Profesionálne aj preto, lebo zneužili všetky Tvoje slabosti, ktoré každý väčší intelekt má (IT-intelektuál je na to veľmi citlivý) – to poznám …. :-(
PRETO sa Ťa pýtam so všetkou vážnosťou vzniklej situácie:
a/ máš zabezpečené naše IP adresy pred náhlym príchodom tajných ku Tvojmu serveru s požiadavkou vydania týchto adries?
b/ máš premyslené, ako nevydať tieto naše pravé IP-adresy a ich relácie alebo ako to zfejkovať …?
Uvedom si, že reguluješ/regulujete web, ktorý sa úrovňou dosť vymyká zabehnutým alter_webom a je ideovo strašne silný pre mladých ľudí. Nikdy toto nepusti zo svojho zreteľa a konaj na našu ochranu maximálne tak, ako keby nás mali všetkých ….

admin 24.9.2016 o 16:00
Ale kľud, nechceme z týchto vecí robiť akúkoľvek komédiu. Písal som to pre Hox pracovne, bolo to určené k jeho zamysleniu, z určitých dôvodov som vtedy nechcel použiť email na Hox-a. Nesprávne som ale predpokladal, že to Hox zmaže po prečítaní, a teraz je to už jedno. Chcem zdvorilo požiadať všetkých, aby z toho nerobili senzáciu. Bola to moja chyba v úsudku, ale účel sa myslím splnil.

V současné době neustále někoho obviňuje a drží si své ovečky pěkně zkrátka. Třeba ke mně se vyjádřil tímto způsobem. Jeho paranoidní chování nebere konce.
J. 2. apríl 2017 o 13:26
Nejaká pomstychtivá plačka sa sem zase včera skúšala nabúrať od 14:20, celé 4 minúty po mojej odpovedi Cliftonovi skúšal heslá do administrácie. A takýto zmrd ktorému nepoľutuješ bebino a obratom ti ide vylámať vchodové dvere a nasrať do obývačky má ešte drzosť vyplakávať o slobode slova.
Podobným způsobem obviňoval už řadu lidí a má i potěšení z toho, že se nemůžete bránit, protože jste zablokován v diskuzi „Chcel si vyjebať, narazil si a bolo s tebou vyjebané“. Naposledy pomlouval Pe-triho, že střídá strovky adres. Co mi však uniká, je to, že si nikdo nevšiml, že se jedná o zjevně vyšinutého člověka. Jak je možné, že bylo umožněno takovému „Člověku“, že dostal k licenci na tvorbu stránek o dvtr, že mu bylo dovoleno takové stránky vytvořit? Od takového člověka se mám učit, jak se stát Člověkem? Takový člověk, který ani nerespektuje naši platnou legislativu na ochranu svobody slova, mě povede k lepší společnosti? Co bude dělat takový člověk, pokud se dostane na jinou pozici než jen na majitele stránek o dvtr? Takových otázek je bohužel spousty a můžete si je sám pokládat a lehce doplnit. Srandou bylo, když se zdejší admin rozčiloval na mazáním svých vlastních příspěvků. Ono totiž jejich chování je dost podobné.
Hox 1.10.2016 o 8:11
Informace, především asi pro osazenstvo dvtr.eu/diskuse: tamní admin zuřivě maže veškeré názory…
Jak je možné, že si podivného chování pana J. předtím nevšimli ani ti, kteří mají koncepci v malíku? Jak je možné, že zrovna lidé takového zrna jako je Hox a J. se vždy doperou k „moci“. O čem je koncepce takových lidí mě už nemusí nikdo přesvědčovat. Jedná se jen o další odpornou manipulaci

Re: Odpověď pro Otazníka - Tak to chodí

Koloděj | 05.04.2017

Kolektivu českého KOBu velké díky za překlady velmi zajímavých materiálů, a co se týče "výstavních koní" tohoto kolektivu ( Hox a spol ) díky jim, že nám předvádějí, že sebelepší "nauka" nedělá člověka, ani Člověka.

МЧ =MČ

RomikV | 03.04.2017

Nebude to malčik, chlapec?

Přidat nový příspěvek