Představy typického arabského imigranta na cestě do vysněného Německa

17.09.2015 09:05

Nasredin |

Irák:
Němci postaví domy a dají nám peníze
"Můj syn je už v Německu, hovořili jsme telefonem. dali mu peníze, byt. Němci pro nás postaví domy, tohle mi řekl. Brzy se tam všichni přestěhujeme."
http://www.zvedavec.org/vezkratce/11064/
http://investmentwatchblog.com/the-germans-will-build-houses-and-give-us-money-poor-germans-ignored/
(video)
Čili tento naivní irácký pitomec má stejnou představu jako stejně hloupí obyvatelé Ukrajiny před rokem a půl (někteří tomu věří doteď): EU a hlavně Němci vítají příchozí imigranty s otevřenou náručí a pro každého z nich mají nachystány klíče od luxusní vily s bazénem ve Wannsee, klíče od mercedesu nebo minimálně Audi a plonkovou prsatou blondýnu typu Heidi Klum. Až příjde zima a uhodí mrazy a tito pitomci vystřízliví a pochopí, že nic z toho nedostanou, ani vilu ani auto a prsatici už vůbec ne a až pochopí, že jsou úplně bez pespektivy, popadne je vztek a zuřivost a to je chvíle na kterou čekají vycvičení velitelé Islámského státu, kteří v odhadovaném počtu cca 4000 mužů jsou zamícháni mezi uprchlíky.
http://www.securitymagazin.cz/zpravy/eurojust-varuje-mezi-imigranty-jsou-islamsti-radikalove-is-1404045757.html
Zverbují je a za pomocí skrytých skladišť zbraní po celé Evropě se vyzbrojí zaútočí na civilní obyvatelstvo EU. Sklady se už budují a zásoby zbraní do Evropy proudí, jak o tom svědčí tato zpráva:

Řecko zadrželo loď s humanitární pomocí pro uprchlíky v Evropě. Uvnitř bylo 5000 brokovnic a půl milionu amerických nábojů!
Už je to tady? Za uprchlíky do Evropy následuje hned po nich i jejich nádobíčko? Řecká pobřežní stráž zadržela před několika dny loď se syrskou a egyptskou posádkou plující pod bolívijskou vlajkou, která obsah nákladu své lodi deklarovala jako humanitární pomoc pro uprchlíky, což bylo v rozporu s dokumentací nákladu, která uváděla nábytek a stavební materiál, což není typické pro humanitární pomoc. Celníci tak pojali podezření a při kontrole kontejnerů se nestačili divit. Našli v nich kromě nábytku a stavebního materiálu i 5,000 brokovnic policejního a military typu různých verzí s dlouhou, ale i se zkrácenou hlavní (tzv. karabiny, zřejmě americké Remington Anti-Riot a Military verze, ale takhle z videa to nelze přesně určit), dále půl milionu 9mm nábojů americké značky Yavex a další neupřesněný kontraband [1].
Více zde:
http://aeronet.cz/news/recko-zadrzelo-lod-s-humanitarni-pomoci-pro-uprchliky-v-evrope-uvnitr-bylo-5000-brokovnic-a-pul-milionu-americkych-naboju/
(video)
Kolik myslíte, že už takových lodí bez povšimnutí do Evropy proplulo ?
Nezdá se vám to ? Myslíte si, že přeháním ?
Tak se podívejte, co ukázal mladý imigrantský šmejd do kamery televize maďarským divákům v přímém přenosu:
http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/14716-podivejte-se-co-mlady-imigrant-vzkazal-madarskym-televiznim-divakum-ale-mozna-take-vam-video-.aspx
(video)
A to nejlepší nakonec. Také vám připadá, že to vše je perfektně zorganizované a že to není náhoda ? (všichni imigranti jsou školeni na to, že mají říkat, že jsou křesťani ze Sýrie, protože nikdo nepozná, že křesťani ze Sýrie nejsou, atd ...) Ano, nemýlíte se. Není to náhoda. Chcete vědět, kdo a proč vymyslel takovouto taškařici ? O tom kdo to vymyslel, ví všechny vlády EU, ale bojí se o tom veřejně mluvit, protože se jedná o zatraceně silného hráče (zatím ale není zcela jasný motiv, proč tak koná). Chcete vědět kdo to je ? Díky indispozici jednoho vysoce postaveného člověka z rakouské armády odpověď najde zde, na této rakouské stránce:
http://www.info-direkt.at/insider-die-usa-bezahlen-die-schlepper-nach-europa/
Pro ty, kteří nevládnou němčinou je text přeložen zde:
https://vlkovobloguje.wordpress.com/2015/08/10/jedou-spojene-staty-v-migracni-vlne/

 

Diskusní téma: Představy typického arabského imigranta na cestě do vysněného Německa

Vlkova naivita?

Hana | 17.09.2015

Já tedy, na rozdíl od Vlka, věřím, že USA ve financování této migrace do EU prsty mají. Komu jinému by vyhovoval chaos v EU? A že by si to dovolila financovat např. Saúdská Arábie bez vědomí USA, svého nejlepšího spojence, tak tomu zase já, Vlku, nevěřím. A napsat v dnešní době, že USA jsou spojencem EU, když se USA chovají k EU jako protektor ke svým koloniím, to už chce hodně velkou dávku naivity. A kdy v historii, Vlku, se USA chovali k Evropě jako ke svému spojenci? Mohl by mi to někdo připomenout? Vše, co kdy pro Evropu udělali, si nechali velmi draze zaplatit. Jejich relativně dobrá životní úroveň je podložena haldou mrtvol po celém světě. Také Vlkovi uniklo, že zatímco sankce vůči Rusku EU ekonomicky významně poškozují, vzájemný obchod mezi USA a Ruskem roste. Tyto informace se dají snadno vyhledat i na, dle Vlka, relevantních zdrojích. Pochybuje dnes někdo o tom, že politici EU sankce vyhlásili pod tlakem USA a to bez ohledu na názory evropských podnikatelů? Ale beru tento článek jako osobní názor člověka, jenž dělá velmi dobrou práci, zvláště při zveřejňování objektivních informací o situaci na Ukrajině, ale velmi těžce nese, pokud má někdo vůči jím publikovaným názorům výhrady, proto také nepřipouští diskuzi u mnoha článků na jeho web stránkách.

Re: Vlkova naivita?

vlk | 18.09.2015

Milá paní, máte právo na svůj názor. Já také. Americká zahraniční politika je , od nástupu Clintona neuvěřitelně hloupá. Nicméně to neznamená, že jsou hloupí Američané. Takže vědí, že je čeká střetnutí s Číno. A jejich jedinými spojenci v tomto střetu může být -Evropa. Oslabování evropy - záměrné, z jejich strany je cestou k zaručené globální porážce. Evropu netřeba paralyzovat nějakými uprchlíky. Evropa je paralyzována sama sebou. Což ukazuje nejen migrační krize, ale třeba celá agenda Řecka a eura. Není schopna rychle a účinně jednat. Jendotlivé evropské státy dnes nepředstavují konkurenta. Tím je jen EU. Pokud by byla funkční a odhodlaná jednat. Není ani jedno ani druhé. Takže je mi líto - jestli spiklenecká teorie o migrantech imponuje vám, pak mně rozhodně ne. Schází v náí totiž elementární logika.

Re: Re: Vlkova naivita?

Hana | 18.09.2015

O jakém střetnutí s Čínou mluvíte? Dnes už se tedy nechystá Evropu a USA napadnout pouze Rusko, ale i Čína? Budu pozorněji sledovat čínskou zahraniční politiku, zatím to vypadá, že Čína, stejěn jako Rusko, chce pouze obchodovat a to jako rovný s rovným. Dokonce ani nepředpokládám, že v čínských závodech plánují výrobu výrobků rozličné kvality pro východní a západní Evropu. Jinak ve vašem názoru nic překvapivého ani tentokrát, dokonce se názorově přibližujete praxi mainstreamu, když jakýkoliv jiný názor označujete za konspirační teorie. Čili sám sebe pasujete za jediného schopného logického myšlení. Evropa není paralyzována sama sebou, Evropu paralyzují její političtí vůdci, kteří nejednají v zájmu Evropy, ale USA. Proč asi?

Re: Re: Re: Vlkova naivita?

vlk | 18.09.2015

Milá pani,
přečtěte si něco o geopolitice. abyste věděla , aspon trochu , jak to v historii chodí. Neexistuje nic jako hodná a zlá velmoc, existuje jen velmoc a ta hraje vždycky velmocenskou politiku. Staré velmoci chtějí udržet a rozšířit, co drží, nové, nastupující velmoci naopak chtějí získat to, co jim patří. Logicky dochází ke střetům. Konkurentem USA není Rusko, ale Čína. Střetnutí je zcela nevyhnutelné. A že se shoduji s manstreamem. Jestli vá vono to není tím, že mainsteram se shoduje se mnou, třeba? Nevím koho na světě nejvíc nesnášíte. Zkuste si ho představit. A dál si představte, co odpovíte vy a co on když se vás obou najednou zeptá, kolikátého dnes je. Odpověd bude, nejspíš 18.9.2015. Znamená to, že jste s tím druhým v trvalé shod a diskvalifikuje to vaši věrohodnost? A evropští političtí vůdci jednají v zájmu USA? Oni už nepotřebují hlasy svých domácích voličů? Tak to jste mne tedy zaskočila!!!! To je pro mne novinka. Musím to prozkoumat .... Tý jo! To jsou věci.

Re: Re: Re: Re: Vlkova naivita?

Míla | 19.09.2015

Každý z vás si myslí,že je děsně chytrej,že jenom ten jeho názor je ten pravý.Na těch pozicích,které zaujímáte,víte asi velký kulový,ale je pro vás bezva,že ty svoje názory můžete šířit a asi se tímto způsobem seberealizovat.Horší to je s těmi,kteří to přečtou a uvěří.Takových individuálních výlevů je na internetu plno.Je mi vás líto.Být vámi,tak začnu dělat něco užitečnýho!!!!!!

prsatici

ujo | 17.09.2015

Dostanú prs(c)atici Merkelovú. Možno aj ona bude spokojná.

Přidat nový příspěvek