Postřeh k článku "Rusofobie Západu od Karla Velikého až k našim dnům"

17.06.2019 14:01

TauRus 

 

Článek, o kterém je řeč:

http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/causeur-rusofobie-zapadu-od-karla-velikeho-az-k-nasim-dnum/

 

Švýcarské centrum koncentrace řízení přiznává, že Rusko je civilizace, která má svůj civilizační projekt. Ten projekt by měl být pro Evropany přijatelnější, než čínský nebo nějaký jiný, protože „Rusko patří do Evropy“, která sama o sobě žádný civilizační projekt nemá.

Podle mě, signál pro evropské elity: Dosud jste nic svého nevymyslely, suverenitu nemáte a jestli nechcete úplně lehnout pod Čínu, držte se Ruska.

P.S. Ten článek jen potvrzuje moji dřívější domněnku o tom, že GP bude (aspoň v nejbližší době) podporovat ruský civilizační projekt.
http://www.vodaksb.eu/diskuse/globalni-politika/comment-page-12/#comment-231220

Samozřejmě, zatím není jasné, který ruský projekt GP bude podporovat. Není vyloučeno, že má na mysli projekt SSSR-2. Uvidíme podle dalšího vývoje.

Ještě doporučuji si poslechnout tento rozhovor s vojenským analytikem Sivkovem, ze kterého je zřejmé, že neokoni se dosud nevzdali svých plánů „omezené jaderné války“ a jaderného vydírání všech států:

 

Když zohledním tato fakta, tak na 6. prioritě GP může spoléhat jen na Putina a Rusko, které jediné má potenciál zastavit tyto šílence. A proto mu nezbývá nic jiného, než podpořit Putina/Rusko nejen v vojenské/ekonomické, ale i ideologické oblasti a dohazovat Rusku další a další spojence.