Poslední „čínské“ varování: Nové americké sankce bude Rusko považovat za vyhlášení obchodní války

10.08.2018 13:50
TauRus

 

Sankce USA, které se dotknou ruských bankovních operací nebo devizového obchodu, bude Rusko považovat za vyhlášení obchodní války, řekl v pátek podle místních médií ruský premiér Dmitrij Medveděv. Moskva na americké sankce podle něj odpoví politicky i ekonomicky nebo dalšími prostředky, bude-li to nutné.
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/480235-nove-americke-sankce-bude-rusko-povazovat-za-vyhlaseni-obchodni-valky.html

Myslím si, že poslední přípravy na odstřihnutí od dolaru už začaly. Putin na schůzce zemí BRIKS prohlásil, že Rusku dolar, jako světová měna vyhovuje, ale jen za předpokladu, že USA nebudou Rusku činit problémy v devizových a bankovních operacích. V USA Putina pozorně vyslyšeli a rozhodli se Rusku takové problémy učinit. A jako záminku zvolili nejblbější případ posledních měsíců – otravu Skripalových v Británií. Asi neuvěřili, že ruské liberální křídlo, které ovládá ruský bankovní sektor, si něco vůči USA dovolí. Proto oznámení o vyhlášení obchodní války přichází od představitele ruského liberálního křídla – Medvěděva. Který tímto USA oznamuje: dotlačili nás, nemůžeme nic dělat, košile je bližší, než kabát.

V diskuzí pod článkem naběhlo spousta trollů, kteří se vysmívají prohlášení Medvěděva, což jenom dokládá, že téma je závažné a je pod drobnohledem českých podpindosniků.

Diskusní téma: Poslední „čínské“ varování: Nové americké sankce bude Rusko považovat za vyhlášení obchodní války

Bioroboti Japonska, Koreje a Číny vyhlásili válku Člověku

Ilona | 23.08.2018

Bioroboti Japonska, Koreje a Číny vyhlásili válku Člověku.

Zpěvačka Alla PUGACHEVA – ona byla první model bio- robota na scéně a obrazovkách SSSR, vstoupila do lidského světa se skladbou “ROBOTe, ty jsi byl Člověkem”

Zákony o robotice musí být doplněny NULOVÝM zákonem ! Robot vždy při prvním kontaktu s Člověkem je povinen informovat: “Jsem ROBOT”. V případě, že nedodrží NULOVÝ zákon, musí být robot okamžitě zničen! Robot nemůže způsobit jakoukoli újmu Člověku nebo nečinností robota způsobit ohrožení Člověka . Robot musí dodržovat všechny příkazy, které člověk dává, s výjimkou případů, kdy jsou tyto příkazy v rozporu s prvním zákonem.

Píseň prvních robotů na pódiu zní velmi zlověstně: “ROBOTe, byl jsi člověkem…

https://www.youtube.com/watch?v=jkPk3FVV4K0

V roce 2016 odcházející Etiopan, černokoží prezident Obama podepsal prapodivné nařízení , nařízením a zákonem dal povolení k výrobě a vypouštění CHIMÉR v masovém měřítku v obrovských klonovacích výrobnách, jaké jsou třeba hluboko v podzemí pod řekou Klondike v Yukonu, v Rumunsku, Číně , Africe . . . . . .

Např. před 150 lety neexistovali žádní Číňané, Japonci, a jiní tvrdolíni a mongoli. Proto nenajdete v těchto zemích žádné kosti a mongoloidní Lebky starší 150 let. Mongoloidní rasy pod kupoli naši ploché Země vůbec neexistovaly !! Japonsko do 17.století vylo slovanské, žili tam modroocí, světlovlasí Šogunové a védičtí Ajni…Samuraj – S- Amura- Ajn.

Dodnes nenajdete v Číně žádné fungující hřbitovy, ani staré. Pokuste se najít např. jedinou fungující PORODNICI. Hodně štěstí v hledání !

Čína do 17. století zase byla říši slovanských Mogulů. Džingis-chán byl 180 cm vysoký , zelenooký slovanský hoch.

Tímto zákonem Obamy začíná viditelná fáze okupace Země Bioroboty.

Nyní se všude po světě objevují nelidé bez duše, které příroda sama nestvořila, stejně tak jako lidé – adamité nepochází od Boha, ale pocházejí od nečistého Adama, stvořeného z hlíny a špíny.

Pouze ČLOVĚK je synem Bohů, ADAMITÉ , stejně jako BIOROBOTI vedou tisíciletou válku proti Člověku.

Ještě včera to bylo scifi , ale dnes nahlas před kamerami roboti vyhlásili Člověku válku a slíbili naše zničení. Sophia, tak se jmenuje nejnovější civilní humanoidní robot – hračka, který slíbil, že zničí Lidstvo. Navíc samý nejvyšší lídr KLDR prohlásil, ze vytvořil tisíce robotů – biorobotů, a protože oni jsou tak dobří, udělá z nich velikou armádu .

https://www.youtube.com/watch?v=NffL_Zn0GdE

Více ve videu na stránkách OVKSCMFM . . . . . . .

http://www.ovkscmfm.estranky.cz/clanky/postrehy-k-duvodum-viry/

Podezřelé

petjan | 11.08.2018

Já Medveděvovi nevěřím. Pokud se USA dalšími sankcemi střelí do vlastní nohy (např. musí vycouvat z mnoha projektů s ruskou účastí), pak není třeba dělat to samé. Mě se zdá že se ten poskok může přerazit aby vymysleli něco čím si Rusko uškodí taky.

Tahla válka by měla potenciál ublížit především státům EU,

Vláďa z Brna | 10.08.2018

především by to prudce zvýšilo riziko nové globální krize, proti které byly ty předchozí jen dětským škobrtnutím. Totální rozvrat a zkáza!

Re: Tahla válka by měla potenciál ublížit především státům EU,

t | 10.08.2018

https://www.bloomberg.com/news/live-blog/2018-08-10/turkey-s-erdogan-finance-minister-speak-on-economy-crisis

Re: Tahla válka by měla potenciál ublížit především státům EU,

Paw | 13.08.2018

Ale Usaci a celej zapad NEVYNECHAJI JEDINOU PRILEZITOST JAK SE ZNICIT..Uz ty posledni desetileti zvolili si ty opravdu a zarucene nejhorsi silence, ktery bylo mozny najit !!

O trollech vůbec nemůže být řeč

инг. франтисек Неварил | 10.08.2018

Tvrzení, že článek je pod drobnohledem českých trolů podpindosníků považuji za naprostý nesmysl.
V českých diskusích se to běžně hemží konceptuálně negramotnými rusofoby, kteří absolutně ničemu nerozumí a když jsem diskusi rozkliknul, tak převažovaly známá jména, která blábolí v mnoha jiných diskusích.
S jistotou se dá tvrdit, že naoapk o článek není příliš velký mediální zájem ze strany diskutujících, kdy počet příspěvků není ani 130. Běžně bývá počet příspěvků deseti až dvaceti násobný.
Taurus nám tímto vykresluje něco, co nemá s realitou vůbec nic společného, ostatně jako vždy!

Re: O trollech vůbec nemůže být řeč

František | 10.08.2018

V situaci, kdy světovou ekonomiku čeká, dříve či později hluboký hospodářský pokles není vůbec důležité zda předmětný článek je či není pod drobnohledem českých trolů nebo podpindosníků.

Ekonom: Americká ekonomika klesne o 60 %, Západ o 50%, svět o 30 %. Víme kdy
(aktualizováno 08:34 09.08.2018)

Slavný ekonom Michail Chazin v rozhovoru pro Sputnik vysvětlil, jaké jsou perspektivy světové ekonomiky a na čem je možné sledovat extrémní složitost její situace. Krize roku 1929 byla ve srovnání s tím, co je před námi, procházka růžovým sadem.

Vy předpovídáte velký ekonomický pokles na základě toho, že emise dolaru již negeneruje ekonomický růst. Jak silný tento ekonomický pád bude?

Ano. Pokles ve Spojených státech amerických očekáváme 55-60 % při nynější úrovni jejich HDP. V západní Evropě očekáváme pád okolo 50 %, světová ekonomika podle našich výpočtů klesne o 30-35 %.

V jakých časových rámcích se to bude odehrávat? Během následujících tří let, pěti let?

Na to je velmi složité odpovědět, jelikož my nevíme, jaké ochranné mechanismy má světová ekonomika. Jedná se o to, že podle čistě formálních ukazatelů — velmi mnoho dnešních ekonomických ukazatelů, jak světového hospodářství, tak i největších zemí, se dnes nachází v zónách, které ještě před pěti-osmi lety byly považovány za zcela nepřípustné.

I stabilita bankovního systému, i objemy emisí peněz, i objemy dluhů… Pokud by před 15 lety, někde na začátku nového milénia, ekonomům vysvětlili, že ekonomika bude existovat v takových parametrech, ti by tomu nevěřili. Z toho důvodu neexistují ne jen obecně přijaté, ale dokonce ani více méně rozumné teorie, jak to vše dnes funguje. Proto říci, zdali k pádu dojde zítra, pozítří či za dva roky není vůbec možné.

Existují ale nepřímé příznaky. Pokud se například podíváte na úroveň politického napětí ve světě od příchodu Trumpa do prezidentského úřadu, tak uvidíte, že tyto věci se mohou dít, jen když víte, že dnes či zítra se něco stane, co smyje všechna ta hrubá porušení pravidel, která se dnes dělají všemi účastníky politického procesu.

Umíte si představit, jak jsou postaveny Spojené státy Americké? To, že člověk s licencí advokáta a příjmením Cohen (osobní advokát prezident USA Donalda Trumpa Michael Cohen — red.), je připraven svědčit pod přísahou proti svému klientovi — to je zbavení licence, to je trestný čin, to je téměř jistě vězení — to je něco naprosto neuvěřitelného! Na tomto si můžete představit, jaké obrovské síly tam působí.

To je úroveň dnešní problematiky. Existuje verze, že všechny události posledních několika týdnů hovoří o tom, že k pádu může dojít během letošního podzimu. Ale zase, to je absolutně žádnými fakty nepotvrzená hypotéza, protože neexistuje model, kde by tuhle situaci bylo možné předpovědět.

Výpočty, o kolik klesnou ekonomiky různých států, tedy jsou jasné. Nedokážeme ovšem říci, kdy to začne…

My dnes víme, že reálné příjmy, kterými mohou nakládat Američané, se dnes nacházejí na úrovni roku 1957 (!). My víme, že průměrný dluh americké domácnosti tvoří 120 % od jejího ročního příjmu, což je přibližně dvakrát tak velký dluh, než ten, který může být normálně obsluhován. My víme, že výdaje amerických domácností jsou přibližně o 25 % větší než jejich příjmy. My zhruba víme, odkud se to financuje: částečně se to financuje na úkor snížení úspor a částečně růstem státního dluhu. Do roku 2008 se to financovalo na úkor růstu soukromých dluhů.

V jakém konkrétním okamžiku ale dojde k pádu, to zatím s dostatečnou jistotou říci neumíme.

Re: Re: O trollech vůbec nemůže být řeč

инг. франтисек Неварил | 13.08.2018

Váš elaborát je zcela mimo námět článku i zcela mimo námět mého předešlého příspěvku. Dá se tedy s jistotou tvrdit, že váš příspěvek je TROLLING a nechápu proč jej administrátor ještě nesmazal.

Re: O trollech vůbec nemůže být řeč

ТаuRus | 11.08.2018

"O trollech vůbec nemůže být řeč"

Dám na vaši expertní analýzu. Člověk z oboru svoje kolegy určitě pozná.

Re: O trollech vůbec nemůže být řeč

dagmar | 11.08.2018

no a troll se prozradil sam

Re: O trollech vůbec nemůže být řeč

dagmar | 18.08.2018

svojim prizpevkem jste prozradil, ze patrite k tem trollum o nichz je rc

Přidat nový příspěvek