Pokusily se USA zavraždit jenom Lukašenka?

24.04.2021 12:45

prvnizpravy.cz

 

Úžasná zpráva na konci týdne: Prezident Lukašenko prohlásil, že Biden vydal rozkaz zabít ho při puči organizovaným CIA, píše americký blogger Saker..


Nyní všichni víme, že Lukašenko říká nejrůznější věci, z nichž mnohé jsou falešné nebo prostě hloupé. Až na to, že to všechno potvrdila ruská FSB! Podle Rusů společná operace (běloruské) KGB a ruské FSB odhalila spiknutí brzy a Rusové sledovali celou operaci, dokud neměli dostatek důkazů k zatčení všech spiklenců. Rusové mají nejen videa z jejich schůzek, ale také nahrávali jejich videokonference přes Zoom .
 
Na rozdíl od USA / Velké Británie a dalších ruská FSB neřekla, že si byla „jistá“, že je „vysoce pravděpodobné“, že k této operaci došlo. Vydali všechny záběry ze schůzky spiklenců v Moskvě, která to všechno potvrzuje.
 
Člověk, který takové operace nezná, by mohl být zmaten tím, proč se toto setkání konalo v Moskvě, a ne ve Varšavě nebo Rize. Existuje několik důvodů:
 
Mezi Běloruskem a Ruskem existuje prakticky otevřená hranice, která tvoří „jednotný stát“, a pro (domnělé) běloruské zrádce (z armády) není nic jednoduššího než naskočit do auta a dostat se do Moskvy.
 
Používání Varšavy nebo Rigy by dramaticky snížilo to, co CIA nazývá „věrohodnou popíratelností“ pro USA a NATO.
 
Ano, setkání v Moskvě bylo sice hloupé, ale o nic hloupější než neúspěšný americký puč vůči Madurovi, kdy USA udělaly přesně to, co se pokusily udělat Lukašenkovi.
 
Hlavní spiklenec, velmi známý aktivista proti Lukašenkovi, je dvojnásobný běloruský a americký Američan a jeho přesun do Minsku by byl velmi nebezpečný.
 
V neposlední řadě běloruská KGB působí ve velmi přísně kontrolované běloruské společnosti, zatímco ruština je otevřená a liberální společnost, takže si člověk mohl (mylně) myslet, že schůzka v Moskvě by byla lepší myšlenkou.
 
Zajímavý příběh, že?

Také, pokud vás zajímá, zda je věrohodné, že FSB zachránila Lukašenka - připomenu vám, že to byli Rusové, kteří zachránili Erdogana před USA podporovaným pučem, který měl zahrnovat i Erdoganovu vraždu (Turci to prakticky několikrát veřejně přiznali ).
 
Ale bude to ještě lepší!
 
Jakmile vyšlo obvinění z plánu CIA zavraždit Lukašenka pučem, udělali to, co vždy: popřeli to proti všem důkazům a vytvořili obrovské rozptýlení: americká kolonie známá jako „Česká republika“ prohlásila, že výbuch skladu zbraní v České republice v roce 2014 byla ruská sabotáž zahrnující…… počkejte…… „virgl“… stejný Petrov a Boširov, které Spojené království obvinilo z otravy Skripalových!
 
Přátelé, Češi tento příběh zveřejnili JEDNU HODINU po běloruských zprávách! Jedna hodina, vážně!
 
(...)
 
celý text:
 
zdroj: