Pojízdná synagoga Solovjova (podpindosníci/6. kolona se činí)

19.06.2017 17:56
TauRus


Díval se včera někdo na pojízdnou synagogu Solovjova?
http://politikus.ru/video/95870-voskresnyy-vecher-s-vladimirom-solovevym-novye-sankcii-ot-amerikanskogo-senat-180617.html

Za pozornost stojí hlavně první část. Těžký kalibr. Přijde mi, že jak v Americe se stupňuje boj mezi neocons a Trumpem (GP), tak „naše“ podpindosnici opět pojali naději, že není vše ztraceno. Tolik h…ven naházeli na ventilátor, že to nemá obdoby!
Putin to, Putin ono…, na jedné straně bojuje za suverenitu, na druhé – posílá peníze do júesej. Přičemž, mělo to vyvolat dojem, jako kdyby Putin hrál na obě strany. Někteří židé, včetně Solovjova se vyjadřovávali kulantněji, aby to nevypadalo, ale Žirinovskij byl jako utržený z řetězu. Ke konci tam vůbec začal hysterický vykřikovat, že všechno dobré už bylo. Bude jenom hůř, protože Američané Rusko potrestají a bude válka. Je lepší se vykoupit a nechat vše, jak to bylo, stejně nemáme žádnou šancí. Vedení země je lepší vyměnit, protože všude je jen svrab a neštovice. Ukázala to i přímá linka s Putinem. Všude je korupce, nikdo s ní nebojuje. Vše se dělá jen naoko atd. atd. Lidem padají baráky na hlavu a nikdo se o to nestará. Zapoměl dodat, že v Rusku už dávno není socialismus, který on a jemu podobní zlikvidovali a tudíž, i ta starost o obnovu bytového fondu (státní byty) je jaksi nad rámec toho, co v běžné kapitalistické zemí stát občanům zajišťuje. Nicméně i tato vymoženost pro ruské občany je výsledkem práce Putina a jeho týmu. A jestli politici a úředníci na místech rozkrádají státní dotace, tak to je věci právě těch partají, které Putina nejvíce kritizují. Jejích lidé sedí na těchto úřadech, soudech a v prokuraturách.
Souhlasím s Pjakinem, že Žirinovskij už je na odstřel. A nejen on. Většina médií také hraje proti Putinovi.
Všimněte si, kdo čte cont.ws, že se tam také začaly nápadně objevovat proti putinovské články a dost. A to je teprve začátek předvolebního boje. Takové zahřívací kolo. Co ještě přijde…
Pamatují si nedávno, poslanec Kalašnikov od KPRF, jakoby ze srandy řekl, že k výročí staletí VŘSR chystají svojí revolucí. A oni jí skutečně připravují.
Zjuganov – výzva ke všem „patriotickým“ silám: „Doba si naléhavě žádá novou politiku“
Г.А. Зюганов: Время властно требует новой политики
https://kprf.ru/party-live/cknews/160948.html

Opět, jen svrab a neštovice. Zjuganov nechce vidět žádné úspěchy posledních let. Jen paušalizuje problémy a vyvozuje závěr, který vychází z minulosti : „Спасение пришло благодаря Великой Октябрьской социалистической революции. Столетие двух революций и гражданской войны – важный повод задуматься о будущем“.
„Záchrana přišla díky VŘSR. Století dvou revolucí a občanské války je vážným důvodem se zamyslet nad budoucnosti“. Tj. on by rád zopakoval ty sto let staré zkušenosti. Blaho, že vyrostla nová generace, která takové zkušenosti ještě nezažila.
Kde byl ten samý Zjuganov, když zemí řídili Američané? Bez boje odevzdal svojí výhru ve volbách Jelcinovi. Stačilo, když ho o tom požádali kurátoři.
Jako přes kopírák, stejnými myšlenkami je těhotný „Izborský klub“, o kterém jsem nedávno psal.
Izborský klub a jeho cíle
http://leva-net.webnode.cz/news/izborsky-klub-a-jeho-cile/

Nechci vyvolávat nějaké strachy o osud Ruska, jen jsem dal takový obrázek, jak se 6.kolona v těchto dnech činí. Nějaké ozvěny přijdou i sem. Jestli jste si všimli, jak „náš“ Mitrotrofanov referoval o přímé lince Putina – zoufalí lidé, díry v silnicích atd., přesně, jako podpindosnici v Rusku. Mimochodem, v té pojízdné synagoze včera, nechtíc, museli uznat, že v Moskvě jsou silnice lepší, než v New Yorku. Ale občana USA s vypovídajícím jménem Kohen, samozřejmě víc trápila ruská „glubinka“. Ani jíst mu nechutná, ani spat mu nechutná v jeho nóbl čtvrtí ve Fašingtonu, tolik mu leží na srdcí stav silnic v zapadlé ruské vesnici. :)
Zato na rozdíl od emerického občana jménem Kohn, v té vesnici aspoň lidé dýchají čerstvý vzduch a pijí čistou vodu a jejich dětí se tetelí přírodě a ne v nějakém padesáti poschoďovém mrakodrapu, jako ty jeho. Takže, ještě nevím, kdo je na tom objektivně hůř.
A na této optimistické nótě končím, s konstatováním, že Putin vše dělá dobře. Protože tak, jako shazovala masky 6. kolona v posledním pořadu Solovjova, se jen tak nevidí. Ostatně, to vidíte i podle komentářů pod videem. Jeden obzvlášť potěšil: Жириновский начинает напоминать Новодворскую – Žirinovskij začíná připomínat Novodvorskou. Kdo zapomněl, to je tahle slečna:
http://www.dm-dobrov.ru/images/Novodvorskaja/image001.jpg

která svými rusofobními projevy dokázala zdiskreditovat 5. kolonu. Jestli Žirinovskij dokáže to samé se 6. kolonou, tak mu vše snad odpustím. :)

 

Diskusní téma: Pojízdná synagoga Solovjova (podpindosníci/6. kolona se činí)

Pojazdná synagóga Solovjova

CastroRuiz | 21.06.2017

TauRus, "naši", to sú vaši ruský a nie naši slovenský, alebo český.
Neviem, prečo by nás mali zaujímať vnútroruské politické ťahanice, až snáď na výnimku sionistickej internacionály bohate prítomnej aj v ruskej politike.
Úplne inak je to s ruskou zahraničnou politikou. Tá nás zaujíma a radi si prečítame nejaký ten koment.
Takže tak.

Re: Pojazdná synagóga Solovjova

ТаuRus | 21.06.2017

V první řadě bys měl mluvit jen za sebe a ne tady za všechny. Hádám jsi nedělal průzkum veřejného mínění? Tebe nezajímá vnitřní situace v Rusku a jen zahraniční politika.
Jestli nevidíš spojitost vnitřní situace v Rusku se zahraniční politikou, nechápeš, že v pořadech u Solovjova se schází představitelé různých světových klanů a je dobré znát nejen jejích názor, ale i to, jak koordinují svojí politiku vůči Rusku, tak ti mohu dát jedinou radu - nečti, co tě nezajímá.

Re: Pojazdná synagóga Solovjova

M.C. | 22.06.2017

Nic jsi nepochopil, Ivane...
Dění na vnitropolitické scéně se s určitým zpožděním odráží i ekonomické situaci v zemi a následně na zahraniční politice země.
Takže pokud nás zajímá, jaká bude ruská politika v blízké budoucnosti, je určitě zajímavé sledovat, jaké názory kdo prezentuje a jaké postoje zastává a proč.
Protože pokud by mě například Putina někdo nahradit, musíme vědět, co jsou případní kandidáti zač, abychom se podle toho mohli zařídit.

Re: Re: Pojazdná synagóga Solovjova

CastroRuiz | 22.06.2017

Jasné M.C. Ja som prostáčik, čo nič nepochopil.
Ty a TauRus ste tí, čo všetko vedia, všetkému rozumejú.
Ja na to len: Sus docet Minervam.

Re: Re: Re: Pojazdná synagóga Solovjova

ТаuRus | 22.06.2017

Když dochází argumenty, přichází osobní rovina.
Nikdo tě neurážel, vyjádřil jsem jen svůj názor na tvůj KONFRONTAČNÍ příspěvek k článku.
Jestli nechceš dostávat takové odpovědi na svoje příspěvky, tak příště zvaž formu, v jaké je napíšeš a vyjadřuj se k věci.
A jestli nemáš, co říct k obsahu článku, tak se raději zdrž komentáře. Ostatně, proč mě má zajímat to, co zajímá nebo nezajímá tebe?
Nepíši svoje příspěvky na něčí objednávku.

Re: Re: Re: Pojazdná synagóga Solovjova

Mariet | 23.06.2017

Castro: v prve rade nepochopili, ze mluvis o nich ohledne cteni prispevku. Hox tady ma pomocniky, takze kontrola prispevku tak dukladna, ze aby Vam ho nevyhodili, musite jim to napsat tak, aby se pritom mohli citit " na koni" a kdo mysli, pochopil...

Ja tohle neumim, nebo spise se mi nechce, moc prace...

Ja mam uz zazite lopaticke psani, takze: Protokoly sionskych mudrcu - vydany v Rusku, potom Velka rijnova revoluce - ideologie komunismu...take v Rusku to zacalo... Da se od toho skutecne hodne odvodit...

Tento web neni prorusky, t vime oba...ale co je podstatnejsi je, ze neni ani procesky, ani proslovensky, a uz vubec ne proslovansky...

Je o manipulaci - ovladani, rizeni... na ideologii nesejde...

Re: Re: Re: Pojazdná synagóga Solovjova

M.C. | 23.06.2017

To vidím, že jsi nic nepochopil - a ještě machruješ.
Tak ještě jednou a postupně:
Úvodní hláška z mého příspěvku je z Mrazíka, říká to Dědeček Hříbeček Ivanovi, který se předtím choval jako největší machr (,,Nerad se klaním hned, od toho pak bolí hřbet. Ať se ti medvěd klaní až k zemi."), posléze trochu zkrotl, ale pořád si ještě myslí, že všemu nejlépe rozumí a na tuto větu odpovídá: ,,Není, co bych měl chápat, půjdu a budu dělat dobré skutky..."
Nenechá dědečka domluvit a jde pryč. Nenechá si vysvětlit, že dobré skutky musí dělat nezištně, bez myšlenky na to, že se mu dostane nějaké odměny, v tomto případě, že přestane vypadat jako medvěd.
A tak na to musí přijít sám, metodou pokus omyl.

No a ty ses zachoval přesně jako Ivánek v situaci, která této hlášce předcházela. Úplně zbytečně jsi napadl TauRuse (TauRus, "naši", to sú vaši ruský a nie naši slovenský, alebo český.), přičemž to co jsi napsal je o tom blbější, že tady jsi na české webové stránce, ty sám jsi tu cizinec stejně jako on. Ale tebe ani jiného Slováka sem přispívajícího tu nikdo nenapadá, ,,ty nejsi náš, co nám sem píšeš.."
Následně jsi napsal větu (Neviem, prečo by nás mali zaujímať vnútroruské politické ťahanice, až snáď na výnimku sionistickej internacionály bohate prítomnej aj v ruskej politike.), která svědčí o tom, že buď jsi ho chtěl jenom ponížit a nepřemýšlel jsi nad souvislostmi toho co píšeš, což tě příliš nectí, anebo přímou a neoddělitelnou provázanost vnitřní a vnější politiky nechápeš.

Po přečtení tvého příspěvku mi před očima naskočila popsaná scénka z Mrazíka, proto ona hláška na úvod.
Následně jsem se ti pokusil vysvětlit, v čem je tvůj názor mylný.
Zřejmě už to bylo nad tvoje chápání, protože jsi se nepokusil ani obhájit svůj názor, ani rozporovat to co jsem napsal a chytil jsi se jenom hlášky na začátku.
S latinským výrokem souhlasím, pouze mi není jasné proč se tedy snažíš poučovat ostatní, když úroveň jejich debaty přesahuje tvoje chápání.
Přidám ještě jeden výrok, původně z antického Řecka:
Mlč, zůstaneš filosofem.

Když už jsme u těch antických moudrostí, přidám ještě jednu: ,,Vím, že nic nevím."
Ani TauRus ani já tady nevystupujeme z pozice že všechno víme a všemu rozumíme, na to jsou zde jiní kadeti. Prvním projevem toho, že člověk začíná dostávat rozum je, že si uvědomí velikost a rozsah své vlastní nevědomosti, uvědomí si, že to co ví a umí je malý zlomek lidského vědění.

Re: Pojazdná synagóga Solovjova

Mariet | 23.06.2017

Ano, CastroRuiz. Je to skurecne jinak s tou rusku zahranicni politikou .... a to slovo tahanice je uplne nejpresnejsi..

Sioni jsou s Ruskem na jedne lodi a ted jde o to, kdo koho z ni vytlaci.

Podpindosníci

svantovít | 20.06.2017

predviedli divadielko,aké predviedla dávnejšie v Moskve aj Victoria Nulandová.Vyvreskovala o vojne a nešťastí a usilovala sa nakloniť si mierové riašenie tým,že sa Rusko vzdá svojich záujmov.Žirinovskij v tej relácii predviedol rovankú scénku,presne v duchu Nulandovej(je zrejmé,že pokyny šli z toho istého centra).Teda útoky proti Putinovi naberajú obrátky,keď obracia aj taký "národovec" akým je Žirinovskij.USA ide oveľa,ak nezastavia Rusko teraz a to hociakým spôsobom,bude to ich koniec a štátna elita USA bude zrelá na nový Norimberský proces-obetovať skompromitované figúrky je pre GP veľmi dôležité,únik informácií nie je žiadúci.

mimo téma

M.C. | 20.06.2017

Teď čtu na Novinkách:
,,Rakku nakonec může uchvátit Damašek."
No to bude hrozné neštěstí, když se správy města na území Sýrie ujme zákonná syrská vláda. Pro někoho asi ano.
Ono to tak možná dopadne, protože Kurdové o Rakku zájem nemají, Kurské obyvatelstvo žije severněji a Američané museli Kurdy k účasti na dobývání Rakky dost složitě přesvědčovat (nutit?). Kurdové by raději viděli, kdyby turecká armáda vyklidila obsazenou část území Sýrie obývanou Kurdy.
Oni na to Kurdové časem přijdou, že nejlépe jim bude v nějaké autonomii v rámci Sýrie řízené Bašárem Assádem a podporované Ruskem. Protože to je jediná varianta, která jim do budoucna garantuje normální život a ne nekonečnou válku a utrpení.

Re: mimo téma

gnostik | 20.06.2017

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/441278-europoslankyne-chce-do-vychodni-evropy-presidlit-cele-syrske-vesnice.html

Jo a SKA KELLEROVA chce prestahovat polku Syrie ku nam...:-D

No ja neviem...

JaroX | 20.06.2017

ono aj na Sputniku vychádzajú divné články, dosť pro-židovské, pro-izraelské... Rusi by mali mať min. 2 TV a 2 tlačené noviny (+www) vlastné, nežidovské. Navyše, krajiny všetkých obchodných partnerov povinne vysielať verejne bez poplatkov aspoň jeden z týchto dvoch TV kanálov, inak žiadne obchodné kontakty. Ťažko očakávať, že akákoľvek členská krajina NATO bude vo verejnoprávnej TV vysielať pro-ruské spravodajstvo. Treba ich k tomu dotalčiť cez peniaze a obchod.

Novodvorskaja

Mariet | 19.06.2017

Kdo to je? Uplne jsem se ji lekla..

Re: Novodvorskaja

M.C. | 19.06.2017

Já taky.

Re: Re: Novodvorskaja

gnostik | 20.06.2017

To je Kylova matka...https://www.youtube.com/watch?v=XDGAs6j6z-o

Přidat nový příspěvek