Počátek rozpadu britského impéria odstartovaly Maledivy

14.10.2016 21:46
TauRus

 

Maledivy prohlásily o vystoupení z Commonwealth of Nations, česky Společenství národů.
Vláda Malediv takto zdůvodnilo svoje rozhodnutí:
„Vláda Malediv se dnes rozhodla opustit Společenství. Rozhodnutí bylo těžké, ale nevyhnutelné“,- uvádí se v prohlášení. A dále se uvádí. že jedním z hlavních důvodů tohoto kroku byl nezájem zemí – členů Společenství přiznat snahy vlády Malediv ve směru „pěstování kultury demokracie v zemi, vytvoření a upevnění demokratických institucí“.
http://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/3703272

Myslím si, že nejen vystoupení Malediv z Commonwealth je ránou pro britskou monarchii, ale i ta forma pro Brity, kteří byli dosud zvyklí jen poučovat o demokracii jiné národy, je zvolená speciálně způsobem pro ně ponižující.

Američtí „ochránci práv“ Human Rights Watch vyzývají vládu USA plně dekriminalizovat použití drog. Ve společném dokladu organizací Human Rights Watch a American Civil Liberties Union dělají závěr o tom, že trestní odpovědnost za použití a úschovu drog má zhoubný vliv na americkou společnost.
„Po nějakou dobu jsme v celém světě zkoumali následky „války s drogy“ a nejednou shledali, že škody způsobené nynějším přístupem k drogám značně převyšují jakékoli výhody“, – píši v Rights Watch.

V návrhu o dekriminalizaci drog, ochránci práv se přikrývají starosti o zatčených a vězněných narkomanech- nedostávají ve vezení potřebnou péči, šetřením prostředků a také starosti o černochy a latinos, které se do vězení dostávají častěji, než běloši.
https://aftershock.news/?q=node/445281
originál: https://www.hrw.org/news/2016/10/12/us-disastrous-toll-criminalizing-drug-use


Myslím si, že dalším krokem lidumilů z Human Rights Watch bude doklad o tom, že je nehumánní nechat trpět na drogách závislé spoluobčany, obzvlášť ty, tmavší pletí, kteří nemají na denní dávku, s doporučením, aby stát jím ty dávky rovnou poskytoval.

Ruskému společenství „Энергомаш“ se ozvali jeho američtí „partneři“ z konzorcia United Launch Alliance a vyjádřili přání si pořídit dalších 10, lépe 20 raketových motorů RD-180. O této novině sdělil generální ředitel „Energomaše“ I. Arbuzov.
V konzorciu vyjádřili přesvědčení, že po amerických volbách bude možné tento obchod uskutečnit.
https://ria.ru/science/20161014/1479206761.html

Není už trapné výjimečnému národu, který, jako jediný prý byl na Měsíci, jehož generálové do éteru vyřvávají, že s Ruskem se vypořádají do 20 dní, protože je to jen země -“benzinová pumpa“, která nic vyrábět neumí, škemrat o nějaký ten motůrek, který, jako „měsíční pionýři“ už by dávno měli mít? :)

A poslední zpráva.
Izrael prohlásil, že pozastavuje svojí spolupráci s UNESCO na zmámení protestu kvůli projektu rezoluce, ve kterém Chrámová hora v Jeruzalému je ukázaná, jako islámská svátost.
https://russian.rt.com/article/326133-izrail-priostanavlivaet-rabotu-s-yunesko-v-znak

Jen si na chvíli představte, že po této rezolucí UNESCO se ke Chrámové hoře poženou davy islámských poutníků ze všech zemí světa… To teprve v Jeruzalému nastane rozkvět turismu. :)

 

Diskusní téma: Počátek rozpadu britského impéria odstartovaly Maledivy

Dál nelze přehlížet

Jeník | 15.10.2016

Toto je vysloveně pro značku Taurus.Člověče,ať jsi kdokoli,proboha,přestaň tak zarputile a naprosto pravidelně PRZNIT češtinu.Jsi schopen neuvěřitelných pravopisných chyb,což při tvé frekvenci příspěvků působí dosti dráždivě .Buď tak laskav ,a začni se okamžitě učit českou gramatiku,nebo si najdi lektora.Přestaň zamořovat internet svojí upachtěnou češtinou!!!

Re: Dál nelze přehlížet

ТаuRus | 15.10.2016

Drahý Jeníku, asi tě zklamu. Jako cizinec - samouk, který nemá jedinou třídu české školy, jsem v češtině dosáhl asi největšího pokroku, který právě prezentují a který tě tolik dráždí. Věř mi, že i k dosažení této úrovně mé nedokonalé češtiny jsem vynaložil dost velké úsilí. A vždycky bude rozdíl mezi člověkem, který se učil češtinu od své matky a mnou. Buď se to budeš muset
naučit tolerovat anebo sám zvládnout ruštinu natolik, abys mě mohl ve zpravodajství a překladech z ruského segmentu internetu zastoupit a informovat české občany dokonalejší češtinou.

Re: Re: Dál nelze přehlížet

Biely Otec | 15.10.2016

Vážený TauRus.
Ďakujem za tvoje príspevky, držím palce a želám veľmi veľa sily a energie k písaniu ďaľších. Aby som bol úprimný, žiadal by som si ich viac!
S pozdravom Biely Otec

Re: Re: Re: Dál nelze přehlížet

ТаuRus | 15.10.2016

Děkují pěkně, také zdravím. :)

Re: Re: Dál nelze přehlížet

Lexa | 16.10.2016

Ahoj Taurusi,
jestli jsi zvládnul češtinu na takovéhle úrovni úplně sám, jsi borec. Klobouk dolů a moc díky za příspěvky.

Re: Dál nelze přehlížet

Cico Ciciak | 15.10.2016

Ty jeden nevďačník! Však mu rob korektora zadarmo! Vážne drzosť najhrubšieho zrna! Internet je tak nesmierne zamorený iným nehoráznym balastom, že nejakých pár gramatických chýb je v porovnaní s tým naprosté, bezvýznamné nič!

Maledivy

vilon | 15.10.2016

no prepáč TauRus, ale o samotnom vystúpení Malediv len 10 riadkov, a zvyšok potom plno balastu o amerických drogách! O Maledivách je treba viac popísať, hoci aj niečo Ctrl-C z Wiki. Ale správu beriem ako pozitívnu, smerom k politike Commonwealthu...

Re: Maledivy

ТаuRus | 15.10.2016

No promiň, vilone. Výběr témat k mým příspěvkům nech laskavě na mně. A místo výčitek, co jsem měl raději udělat, jsi mohl napsat sám ve svém příspěvku o významu vystoupení Malediv z Commonwealth.

Ako kto hlasoval vo veci názvu mešity Al-aksa.

ph | 15.10.2016

Za: Algeria, Bangladesh, Brazil, Chad, China, Dominican Republic, Egypt, Iran, Lebanon, Malaysia, Morocco, Mauritius, Mexico, Mozambique, Nicaragua, Nigeria, Oman, Pakistan, Qatar, Russia, Senegal, South Africa, Sudan and Vietnam.

Proti: Estonia, Germany, Lithuania, The Netherlands, United Kingdom and United States.

Zdržali sa: Albania, Argentina, Cameroon, El Salvador, France, Ghana, Greece, Guinea, Haiti, India, Italy, Ivory Coast, Japan, Kenya, Nepal, Paraguay, Saint Vincent and Nevis, Slovenia, South Korea, Spain, Sri Lanka, Sweden, Togo, Trinidad and Tobago, Uganda and Ukraine.

Neprítomní: Serbia and Turkmenistan.

timesofisrael.com/unesco-backs-resolution-ignoring-jewish-link-to-temple-mount/

Odkázal by som aj na nejaký web OSN ale globalisti to majú tak zneprehľadnené, že som to nebol schopný nájsť.

Přidat nový příspěvek