"Petrohradský konsenzus" namísto "Washingtonského"

24.12.2014 08:34

"Tento text v ruštině, angličtině a francouštině byl rozeslán velkým mezinárodním organizacím, hlavám států, ministrům financí mnoha zemí, včetně všech zemí EU.
...
My, mládež Eurasije v osobě mezinárodní veřejné nekomerční organizace „Nová mládežnická politika“ (Brusel, Belgie) [http://newyouthpolicy.org/], veřejně ohlašujeme nový mezinárodní „Petrohradský konsenzus“, jehož platnost začíná okamžikem obdržení Vámi tohoto ohlášení. Za odmítnutí připojení se k danému konsenzu se považuje veřejně publikovaný důkaz neadekvátnosti principů, uvedených v daném dokumentu, se zapojením do posouzení široké veřejnosti.
Máme za to, že dané principy jsou efektivnější a spravedlivější, než nyní aktivní „Washingtonský konsenzus“. Obdržení tohoto dopisu zavazuje každého k veřejné otevřené diskusi, posouzení a zavedení do života principů „Petrohradského konsenzu“, pokud subjekt, který obdržel tento dopis, veřejně nevyvrátí adekvátnost a spravedlivost daných principů. Za osud svůj i osud „Petrohradského konsenzu“ máte odpovědnost před vaším Svědomím."

"Petrohradský konsenzus" v ruštině, angličtině a francouzštině:

newyouthpolicy.org/images/FILES/Sankt-Peterburgskij_konsensus-novaya_ekonomicheskaya_politika_dlya_mira.pdf

newyouthpolicy.org/images/FILES/Saint-Petersburg_consensus-a_new_economic_policy_for_the_World.pdf

newyouthpolicy.org/images/FILES/Le_Consensus_de_Saint-Petersbourg-la_nouvelle_politique_economique_pour_le_monde.pdf

 

Diskusní téma: "Petrohradský konsenzus" namísto "Washingtonského"

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek