Pár slov k zásadním informacím, které zazněly v dokumentu ČT2 „Epocha mezi srpnem a listopadem“

28.11.2019 15:09
TauRus 


https://www.youtube.com/watch?v=wYuTwGCWrqk

Vlákno založil Nasredin zde:
http://www.vodaksb.eu/diskuse/comment-page-78/#comment-268469

ale nedostalo se mu tolik pozornosti, jako Novotnému z Řeporyje.

Zajímavé, především je, že tento dokument odvysílala státní televize, ovládána liberály. Bud došlo z jejich strany k nějakému nedopatření (v což moc nevěřím) anebo neměli dostatek síly na to, aby zabránili uvedení tohoto dokumentu, který všem doporučuji ke shlédnutí.
V tom dokumentu můžeme sledovat 2 roviny:
- události 17. listopadu 1989 byly zrežírovány KGB a STB, za účasti těch samých západních rozvědek , které připravovaly „Pražské jaro“ 1968,
- na přípravě těchto událostí se významnou mírou podíleli dnešní liberálové, se svoji ikonou Havlem a řada současných politiků ve vrcholných funkcích (Prognostický ústav).

Jak řada lidi v diskuzích pod článkem v Parlamentních listech poznamenala, „docházelo k přerozdělení sfér vlivu mezi USA a SSSR“ a proto v ČSSR musel být zrežírován 17. listopad.
V první řadě dokument „Epocha mezi srpnem a listopadem“ bortí mýtus o tom, že změny, které probíhaly ve společnosti byly iniciovány zdola, tj. kvůli samotným tužbám národa. Jednalo se o velmocenské zájmy, které měly oporu v určitém segmentu místních elit, které pro svoje sobecké zájmy neváhaly se spojovat i s „čertem i s ďáblem“. Přičemž tím „čertem“ v povědomí obyvatele může klidně vystupovat Sovětský svaz a „ďáblem“ – USA a jeho satelity.
Samozřejmě, takovéto zjištění nutně musí poškodit pověst samotné polistopadové elity, vzešlé z „Pražského jara“. Všech odhodlaných „bojovníků“ s komunistickým režimem a jejich následovníků v současné době. Všech, kteří si na tomto „boji“ založili svůj image (a teplá místečka u koryt) a dodnes se bijí do prsou a předhánějí se ve svých zásluhách na pádu minulého režimu. Proto, jako ledová sprcha pro iniciátory chystaného státního převratu může dobře zafungovat. Vždyť jestli se takové informace objevily v jimi kontrolované televizi, co může ještě vyplout na povrch?

V další rovině dokument musí nutně nutit k zamýšlení – a komu vůbec můžeme věřit? Opora na velmoci se ukazuje, jako nespolehlivá, protože řeší především vlastní zájmy a malé země v jejich hře vystupují, pouze jako „pазменная монета“. Nebude lepší se spojit s menšími, takto postiženými zeměmi a vytvořit si vlastní útvar, který bude lépe odolávat tlakům velmoci?
Zrovna dnes, média zveřejnila prohlášení bývalého prezidenta Francie N. Sarkozýho o tom, že Evropa nemůže být jedinou pro 27 zemí. On samotný vidí 4 Evropy: Schengenu, Euro, Obrany a Unie. A proto vyzývá odmítnout staré koncepce a myslet na „budoucí Evropy“.
https://ria.ru/20191128/1561690992.html

V tomto smyslu dokument ČT2 „Epocha mezi srpnem a listopadem“ se rýsuje, jako příprava manévru na vytvoření v Evropě několika „samostatných“ celků, pro který je nutná výměna kádrů. Polistopadové elity, s jejich pevnými vazbami na neokony USA už neodpovídají požadavkům doby a proto musí být vyměněny.
Nové patriotické kádry nám nabídnou řešení – vytvoření „nezávislé“ na velmocích unii, ve kterém budeme moci lépe prosazovat vlastní zájmy. Ve skutečnosti se bude jednat o připravovaný GP projekt oddělení zemí východní Evropy do jednoho celku „Intermaris“.
Více o tom Pjakin: Плановая реализация проекта „Интермарис“. Валерий Пякин.
https://www.youtube.com/watch?v=m1UJXE5bU5I