Otázky pro Annu Barochovou

17.03.2016 16:33

 

"Běženecká" reportérka Anna Barochová odpovídala online na iDnes (zpravy.idnes.cz/reporterka-idnes-cz-anna-barochova-dti-/odpovedi.aspx), čtenáři ji stihli zadat celou řadu sympatických otázek:

 

OTÁZKA: Dobrý den ! Vy sama věříte tomu, co píšete nebo máte vysokou hypotéku? Děkuji za upřímnou odpověď?
OTÁZKA: Dobrý den paní Barochová, OSN, neziskové org. a masmédia včetně Idnes (velmi často ve vašich článcích) nás krmí, že mezi ilegálními migranty převládají, ženy a děti mířící do Německa, dále jsou údajně o obrovském počtu lékařiů, inženýřů, učitelů. Německé úřady, ale zaregistrují 75-80% mužů, dále jen 8% má VŚ vzdělání. Pokládám tedy otázku je to lež (byla jste tuším na podzim v Slovinsku, Rakousku…) nebo je možné, že ženy děti a vzdělaní Syřané se prostě ztratili? Tuším, že v pondělním Vašem článku bylo zmíněno opět “přichází většinou ženy a děti”, můžete nám poslat fotografii s větším počtem těch dětí a žen (než normálně 10) olympijská hala je tam tuším 6tis. migrantů, tak předpokládám, že min. 4-5tis. jsou ženy a děti, prosím aspoň 500 dětí a 500 žen. Děkuji
OTÁZKA: I ve vašich článcích se objevují informace, jak se ženy putující za lepším do Evropy bojí mužů, se kterými putují, asi vědí proč…………..

 

Zdali A.B. na tyto otázky odpověděla, se nám nepodařilo zjistit.

Diskusní téma: Otázky pro Annu Barochovou

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek