Opět nám Hollywood něco sděluje

31.01.2016 16:06
TauRus

V Americe běží televizní politický seriál “Madam secretary”, který se věnuje problematice Americko – Rusko – Ukrajinských vztahů.
V tomto seriálu, Ukrajina je ten “padouch” který zaviní situaci, že se svět ocitne na pokraji III. světové války. Ukrajinský prezident se nemůže smířit s tím, že NATO nechce bojovat s Ruskem na straně Ukrajiny a proto podniká několik provokací.
Nejdříve inscenuje atentát na sebe, potom ukrajinské výzvědné služby najímají super hackera, který se nabourává do systému navigace amerického prezidentského letadla, a pak ho otráví poloniem (což by mělo ukázat na ruskou stopu), Američané sestřelují ruská letadla nad Ukrajinou, Rusko útočí na Mariupol a hrozí okupovat celou Ukrajinu, dvě jaderné mocnosti si poměřují síly a to vše kvůli ukrajinskému podvodu. Ruský prezident vypráví celému světu o provokaci Ukrajiny a nemotivované agresi USA a ty, ve výsledku, ztrácí své evropské spojence.
Mezitím ruské hlavní město se díky hackerskému útoku ponoří do tmy a Rusové v tom obviní Ameriku. Potom Rusové na oplátku, před zimní sezonou, zastaví dodávky plynu do Evropy, Pravý sektor zabije ruského prezidenta a na jeho místo záhadně nastoupí jeho vdova atd…
Na půdě OSN už se Američané chystají vyhlásit Rusku válku a to vše kvůli zákeřnému jednání Ukrajiny. V tom se americké státní tajemnici podaří válku zastavit, protože přiměje Ukrajinu, aby dala několika oblastem od Lugansku až do Oděsy (včetně Doněcka, Charkova, Dněpropetrovska, Krivého rohu Záporoží a Mariupolu) samostatnost. Svět je zachráněn, spasitelé – Rusko a Amerika, pomáhá Čína.
Více zde:
РИА Новости http://ria.ru/analytics/20160129/1367209077.html#ixzz3yj57PTI5

Můj odhad amerického poselství světu a ruským "elitám".
Pokud odstraníte prezidenta Putina, dohodneme se. Vy dostanete východní a jižní oblasti Ukrajiny, tak jak jsou vyjmenované v seriálu, Evropa západní, a střed zůstane Ukrajinský. Ale Putin musí pryč. Všimněte si, že spolu s uvedením tohoto seriálu je veden bezprecedentní útok na hlavu ruského státu – Putina ze strany Západu (korupčník, travič poloniem). Současně vidíme aktivaci 5.kolony v Rusku, včetně komunistů, kterým se nelíbil poslední výrok Putina o Leninovi – bomba, kterou založil do základu ruské státnosti (republiky SSSR), Leninová mumie (komunistický faraon) v pyramidě – mauzoleu. Aktivuje se i pseudo patriotická, 6. kolona. To pozorují na různých “vhozech” rádoby patriotických blogérů, přeřeknutí politiku při setkáních v pořadech Solovjeva, neskutečnému prostoru, který v médiích dostal Satanovskij, Dvorkovič, Žirinovskij atd. Založení “Výboru 25.ledna”, o kterém jsem psal už dříve a další a další “nečisti”, včetně Chodorkovského. Zkuste ocenit tuto zprávu: ”Chodorkovskij zahájil jednání s KSRF (komunistická strana RF) a SR (Spravedlivé Rusko) spolu se stranou “Jablko” a “Parnas”.
https://www.znak.com/2016-01-29/hodorkovskiy_nachal_peregovory_s_kprf_i_sr
 

Diskusní téma: Opět nám Hollywood něco sděluje

Jen naivka může

to je jedno | 01.02.2016

Jen naivka může věřit nějakým slibům či vzkazům z USA...

mRe: Jen naivka může

jana123 | 01.02.2016

ale niektori ludia su nepoucitelni, vid poliaci a ich dejiny, vid nemci (po vojne vsetci boli nevinni lebo iba plnili rozkazy, a dnes toleruju okupaciu, lebo tiez iba slepo posluchaju a plnia rozkazy), a my sr tiez, ako za slovenskeho statu, politickymi rozhodnutiami sme zase na nespravnej strane v nato

Re: mRe: Jen naivka může

eru24 | 01.02.2016

A niektori degenerati, ich tesi zradit svoju vlast.
Mimochodom, v kontexte toho, ze 5. kolona chce prebrat moc v Rusku, nesmieme zabudat na slova Kadyrova.

okno

udo | 31.01.2016

Dietkov v izbe tmavej, vekov mnoho bolo,
no zrazu z nich jedno, okno, výhľad objavilo..
Otázka je, čo ďalej urobilo?

okrem toho

eru24 | 31.01.2016

ak maju komunisti nieco v hlave, nebudu verit Chodorkovskemu

Myslim si,

eru24 | 31.01.2016

ze Putin taketo nieco ocakaval a je pripraveny, nie nadarmo posilnoval Bezpecnostne sluzby a armadu.
Bude este veselo.

Nechápu

David | 31.01.2016

Myslím si, že pan Pjakin to vyslovil srozumitelně. Podpindostníci budou zlikvidovaní první. Nechápu v jakém bludu ti lidi žijí.

Re: Nechápu (ten blud)

Lumír | 01.02.2016

Ten blud se jmenuje "otočené priority": produkt systému se nejprve stará o sebe/svou rodinu, pak teprve o obec, potom o národ či stát a o planetu a biotop až nakonec (jestli se k tomu kdy dostane). Nechápe, že pokud nejsou nejprve zohledněny požadavky na dobrý stav planety (biosféry, lidstva, ...), není naděje že budou státy a národy v pořádku. Až jsou "planeta" a "národy a státy" v řádné péči, je možné začít uplatňovat speciality rodů, rodin a nakonec i jedinců. To je nutná podmínka nejprve přežití a pak i rozvoje nás lidí. L

<< 1 | 2

Přidat nový příspěvek