Normand Hodges (CIA) se přiznal k vraždě Merilyn Monroe

14.04.2015 21:09

ТаuRus |

Norfolk, Virginie. 78 letý bývalý pracovník CIA Norman Hodges, na smrtelní posteli, v nemocnici "Sentara General Hospital", učinil senzační prohlášení. Veřejně prohlásil, že v létech 1959 - 1972 byl killerem CIA a uskutečnil 37 vražd na objednávku, včetně vraždy Merilyn Monroe.
Hodges odpracoval v CIA 41 let a byl operativním pracovníkem nejvyšší úrovni. Prohlásil, že jeho služeb využívala nejen CIA, ale i jiné tajné služby pro odstranění různých osob uvnítř státu, o kterých mu říkali, že "jsou hrozbou pro bezpečnost USA".

Hodges tvrdí, že na každou "likvidací" si velice dobře pamatuje. Všichni vraždy provedl uvnítř Ameriky. A všichni příkazy k vraždam dostával od svého přímého nadřízeního Majora Jamese “Jimmy” Hayworth. Hodges tvrdí, že byl členem pětičlenné skupiny killerů, která vykonávala politické vraždy.
Obětmi byli v první řadě opoziční politici, politiští aktivisté, novinaři, lídři odborů. Také tvrdí, že tabil několik vědců a umělců, jejichž idei, jak mu bylo řečeno představují hrozbu národní bezpečnosti USA.
Hodges řekl, že vražda Marilyn Monroe byla jedinečnou v tom smyslu, že byla jedinou ženou, kterou on zabil. Ale nemá kvůli tomu žádné výčitky svědomí, protože, jak mu bylo řečeno, představovala hrozbu národní bezpečnosti USA. Spala nejen s Kennedým, ale i s Fidelem Castro.
Jeho velitel řekl mu, že smrt musí vypadat, jako sebevražda.
Merlyn Monroe byla zavražděná mezi půlnoci a 1.hodinou 5.8.1962. Hodges řekl, že vešel do jejího pokoje, když spala a dál ji injekci s velkou dávkou chloral hydratu s nembutalem - obě látky jsou silná sedativa a používají se pro narkózu. Smrt nastala na předávkování těmito látkam.
Poté, co Hodges učinil tato přiznání, nehledě na to, že se nachází na smrtelné posteli, k němu okamžitě byla poslána "ochrana" FBI, pro znemožnění dalších tiskových konferencí.
originál aj.
http://worldnewsdailyreport.com/retired-cia-agent-confesses-on-deathbed-i-killed-marilyn-monroe/
překlad rj.
http://nuk18.livejournal.com/1154416.html