Nepřítel z Atlantidy

16.08.2015 08:59

Nasredin |

Kdysi jsem dostal od přítele knihu s od normalizačního a komunisty protěžovaného spisovatele Alexeje Pludka s názvem "Nepřítel z Atlantidy". Byl to román, který sledoval život a poslední dny vysokého hodnostáře Hera, který bojoval proti "skrytému nepříteli" o kterém věděl, že vede jeho zemi do záhuby. Kniha končí zánikem Atlantidy a ten, který to vše způsobil se s úšklebkem přesouval v létajícím stroji do další země. Toto mě napadlo, když jsem viděl velvyslance USA v ČR Schapira v čele průvodu Pride Day.

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/To-je-smesice-Krnacova-vede-pochod-Prague-Pride-vedle-ni-jednorozec-Schapiro-s-Obamou-lod-s-uprchliky-a-tisice-lidi-395269

Svoji zemi rozvrátili a zničili (Je otázka jestli Schapiro cítí k USA vůbec nějaký vztah) a to co je u nich běžné, šíří jako rakovinu i k nám.

Pozor, není to pro útlocitné povahy, jsou to odporné záběry - přemýšlel jsem, zda to sem vůbec dát, ale někteří lidé jsou nepoučitelní a potřebují in natura vidět, co je v USA dnes možné vidět za účasti a asistence starosty, radních města, státní správy a policie.

http://www.zombietime.com/up_your_alley_2008/part_1_full/index.php

 

Diskusní téma: Nepřítel z Atlantidy

Dříve se za něco takového zatýkalo za veřejné pohoršení

Pavel | 22.08.2015

Dříve se za něco takového zatýkalo za veřejné pohoršení. To už ty zákony neplatí?

Pokud ne, tak si budu myslet, že za socialismu tu bylo lépe. A to i přes všechna omezení od státu v té době. Socialismus se podařilo západem zkorumpovat a dosadit ten nejhorší odpad společnosti do vedoucích míst.

Existuje vůbec něco, co by dokázalo tyhle úchyly či spíše jejich chlebodárce zastavit? Jsem přesvědčen, že pederasti by takový průvod sami zorkanizovat nedokázali!

Jako možné řešení mě napadá to, co udělal Jan Žižka s Adamity. Nehodí se to do dnešní doby, ale tenkrát to určitě bylo účinné.

můj názor

eM | 17.08.2015

Ok, svoboda projevu, ale tahle patří někam, kam nikdo nevidí. Ať si koupěj nějaký pole, udělaj si tam rezervaci, a koukat ať se tam na to chodí kdo chce, ale jestli tohle někdy uvidím v naší vesnici, nevím jestli se zdržím agrese. Co se asi může honit hlavou mladýmu, dříve normálnímu dítěti, když se náhodou ochomejtne kolem a uvidí to?
Totální odpor ke všemu, co souvisí s lidskou nahotou případně jakýmkoli sexuálním aktem.

Nepřítel z Atlantidy

Eduard | 16.08.2015

Zaujímavé, že ani jednémi nechýba obriezka!

Re: Nepřítel z Atlantidy

asm | 16.08.2015

Dobrý postreh.

Kto je ten skrytý nepriateľ? Viď Drakula 2000.

http://www.csfd.cz/film/20708-dracula-2000/

Přidat nový příspěvek