Nenávist zdarma? Zrušit a někoho za to zkusit nechat zavřít

11.02.2017 15:37

 

Z prostorů internetu (Parlamentní listy, 11.2.2017 15:38):

 

 

Diskusní téma: Nenávist zdarma: zrušit to a zkusit za to někoho nechat zavřít

Znalosti a schopnost rozlišování souvisí.

Jara | 13.02.2017

Je faktem,že neziskovky byly zneužity pro Infiltraci cizích,příchozích jak ,,obchodníků",tak i novodobých ,,demo-kratických barevných revolucionářů",pracujících pro nadnárodní entity a globalisty. A jedním článkem boje těchto ,,mocipánů" a intrikánů je šíření Nenávisti. Je to stará zbraň ideologického půsoení na lidi. Oni ze svého maskovaného zákulisí a hezky z dálky vytvoří problém,hromadí zlost a nenávist a nakonec sami zase určí nepřítele a vinníka. Takto,stále stejně nás Ovládají.Už několik tisíc let.Vše začíná Sliby.Slibování u voleb,ap.Pak Infiltrace nových příchozích v roli Obchodníků.Nyní i Neziskovky..Uplácení,lhaní a infiltrace.Potom podmanění celého národa.Po dobrém, nebo po zlém nenávistí a Válkou.Vše řídí a ovládají stále stejní lidé,malá hrstka mocipánů.Ukazujme na ně.Nedejme se klamat už na samém počátku....-při jejich zasévání a setbě při nenápadné Infiltraci mezi nás.Vždy to byli Cizinci v roli mnohomluvných Obchodníků i ,,učitelů a rádců".Přestaňme konečně dělat stále dokola tu samou chybu.

Re: Znalosti a schopnost rozlišování souvisí.

Jara | 13.02.2017

Té ,,Hrstce mocipánů" hrajících si na Boha,té hrstce lidí 7 plus 1 nebo 12 plus 1 až dva ..ap, věrně slouží a posluhuje Rotschild,Soros, a další v řadě, nakonec i neziskoivky, TV,noviny.Líto je mi poblázněných a zneužýitých učitelů,psychologů i lékařů.Sejít z cesty předků Původních Pramenů je snadné,návrat je těžší.

Re: Re: Znalosti a schopnost rozlišování souvisí.

Jara | 13.02.2017

Ta hrstka největších ,,zločinců" nikdy nestála před soudem,tam stály vždy jen jejich ,,loutky".Odvádí nás od Pravdy a Podstaty.Vše překrucují,maskují,infiltrují.Aby měli moc nad námi. Nad Dětmi Bohů.Zamlčují Dějiny a klamou nás. Pro zájemce o vzdělání velmi doporučuji pročíst knihu ukrajinské spisovatelky Anastasie Novych:,,ALLAT RA.

Re: Re: Re: Znalosti a schopnost rozlišování souvisí.

Jara | 13.02.2017

Ovšem je dnes mnoho ,,chytrých" knih.Vybrat si.Existují však pouze a jen DVĚ CESTY. Třetí neexistuje. Moudrost nikdy nezískáš z knih.Ale z poznáním něčeho Vyššího. Toho,co je za Rozumem člověka,který se nás dotýká Pocity a Intuicí.Vyšším rozměrem,POCITEM. Pocitem moudré Matky a Otce.Prarodičů a předků.Oni ještě znali a věděli,co je Moudrost.

Re: Re: Re: Re: Znalosti a schopnost rozlišování souvisí.

Nikdo | 13.02.2017

Rozvinu to takto je to tandemový pár teorie + praxe. Hezky o tom mluvil poslední Pjakin. Proč studovat koncepci, protože ten kdo nekope za dobro ji nepochopí. Všechny ty loutky pouze papouškují teorii (ideologii) bez hlubšího porozumění. Jsou to různí Havlisti, Zelení, Sluníčkáři a všichni fašisti, kteří dají přednost mrtvé teorii a doktrínám a laciné podpoře ďábla (peníze) před životem. Pochopit život lze pouze pokud se přijme a žije. Oni prodají duši a skrze těchto zaprodanců nám Ďábel (GP) vládne. Proto musí GP se snažit snižovat etiku (pokoušet nás), protože jakmile se naše etika a morálka zvedne jeho moc začne upadat. Proto je výhodný pokrok i v technologiích, protože používání lepších technologií nutně potřebuje vyšší etiku, morálku (což zahrnuje i vzdělání - morálka umožňuje samostudium).

Vzhledem

SlavaH | 12.02.2017

k tomu, že v ČR je registrováno 128 000 neziskových organizací, které nás stojí 16 miliard korun ročně si myslím, že by to chtělo udělat pořádnou selekci. zakázat zahraniční donátory, protože se více věnují podkopání režimu než skutečné pomoci potřebným.

Re: Vzhledem

JS | 12.02.2017

128 TISÍC??

Jak je to vůbec možné?

Re: Re: Vzhledem

Nikdo | 12.02.2017

Pokud to jsou všechny, tak to může být. Ne všechny jsou placeny Sorosem. Jsou lidé, které nebaví honit se za ziskem a pro ně jsou neziskovky vhodné (mohou to být i jenom třeba dva lidi). Některé úkoly ve společnosti jsou přes zisk neřešitelné, tohle je cesta. Doporučuji všem, kteří mají na srdci obecné blaho zakládat neziskovky. Samozřejmě, že při etické různorodosti budou i Ti, kteří si budou z neziskovek chtít udělat tunel na peníze, ale to jiná věc.

Co je nutné, ale rozhodně zakázat, aby si neziskovky platil někdo jiný než stát. Je na státu, aby posoudil užitečnost dané neziskovky pro společnost. Nebo alespoň, aby každá neziskovka měla za povinnost zveřejnit zdroje svého financování.

Re: Re: Re: Vzhledem

Spektátor Čumilovič Puk | 17.02.2017

Já státu hluboce nedůvěřuji. Já myslím, že by to neměl posuzovat stát, ale občané. Ale to je taky pěkně komplikované.

Hate free culture

gita | 11.02.2017

Zlikvidovat neziskovky a Sorose i tuto nekalou Hate free Culture.Již nadělaly škody dost.

Re: Hate fee culture

udo | 12.02.2017

Radšej tých dobromyselnych sociopatov nechať ďalej kavičkovať a vykrikovať, keď už sú raz ako 5.kolóna identifikovaní.

Inak nám tu prepašujú-znetvoria nejakých ďalších, alebo nás budú chceť naši "spojenci" nebodaj rovno zhumanitovať.

Aj polícia sleduje a nezatvára hneď naraz všetkých mafiánov a extrémistov (slniečkari inklusiv), bo "temní" priestor obsadia iné zrúdy, ktoré bude treba ešte len identifikovať.
Viac roboty

Kľud a nehať ich samých sa ďalej veselo diskreditovať.
..teda tých, ktorým včas samým nedocvakne, pre koho robia
a dôsledky adekvátne pre seba nevyvodia, chyby neodčinia.
(Aspoň ako tí rozumnejší vs. fanatickejší gardisti v r. ´44 -´45 za 1. Slovakštátu.)

Zároveň nás naši oponenti chránia,
bo pred západom tak vyzeráme ako
"štandardná" démonkracia zapádneho (v)tipu

Kľud, hlavne sa nenechať provokovať,
či nebodaj naše vlastné decká zblbnuté pre-nasledovať..

Jen někoho?

Putinovec | 11.02.2017

Ono těch adeptů ne zavření je už tolik,že budeme muset otevřít ve velkém doly.Zase na druhou stranu,za kolaboraci se zabavoval všechen majetek,tak alespon bude něco na rozjezd.

Re: Jen někoho?

Jura | 11.02.2017

Třeba všechny převaděče .. ten zákon je pokud vím pořád aktivní (a to i v Německu)

Přidat nový příspěvek